Träning & Stan.

8.00 och gick o la mig typ 3-4.. Inte okej, var super pigg, måste vara något fel på mig. Sen fick jag för mig att jag skulle till Hemlingby och springa. ELIN det SNÖ ute, men hade så tråkigt visste inte vad jag skulle göra, haha. Sprang i 2km spåret, men det var en del snö i dem.. haha. Sprang 2 varv.

Har precis vart på Stan med Julia och kikat lite. Var inte så mycket folk ut, eller trodde det skulle vara mer om jag säger så. Hittade lite saker men har haft lite beslut ångest, så får bestämma mig imorgon när jag ska ut med Narre. Ska även till Köpis då också, trevligt!

Men nu ska jag hem till Mor och Far och sova över där, så åker hem tidigt därifrån imorgon för att komma hem till shoppingen ;)

DANS SUGEN!

Jag vill att dansterminen ska börja nu nu nu. Dock är jag inte klar med mina program.. Men i alla fall, saknar dansen. Ska försöka dansa lite imorgon innan jag ska ner på stan med Julia och kika lite på julrean, ska kolla på julrean med Narr på Onsdag också, men ska kolla ut allt imon och om de finns kvar på onsdag så är det meningen att jag ska ha det ;)

Bjuder på ett klipp på mig och Nathalie i par. haha dock krockar vi ganska mkt, men i alla fall ;)

Hiphop Par

Nathalie and me ;)


Julia Sheer.

Hon är så himla duktig på att sjunga! När hon ger ut skiva kommer jag vara en av dem som köper dem. Är det bara jag som älskar att lyssna på Covers och "mindre kända" människor sjunga på Youtube? Det är och kommer bli det lättaste sättet att ta sig vidare med musiken skulle jag säga. För det är så jävla lätt tillgängligt, lätt att länka osv. GO YOUTUBE! GO JULIA SHEER! :D

 

 

 

 

 


Varje gång..

du inte tränar, tränar någon annan för att bli bättre än DIG!

 

Mitt kick-ass-schema som jag utför på Fjärran Höjder. Sen kmr ju även dansen att sättas igång och då tränar jag 4h i veckan dans schemalagt. Därefter kmr man ju även dansa en del hemma och på friträningar för att hålla igång med danserna.

 

 


Nu är julen SLUT.

Så då är det dags för hårdträning, har verkligen legat på latsidan på sistonde. Dock har jag ju vart sjuk, men i alla fall. Nu blir det ändring på det! Jag ska promenixa och handla det som jag glömde igår.. Tar ca 25 fram och tillbaka till fjärran höjder, där jag ska spinna på cykeln i 20 minuter. Sen blir det gångband 20-30 minuter. Sen blire styrketräning i 50 minuter. Därefter simning 40 längder.

Här ska julmaten brännas bort bort bort.


Dock finns det gränser till att bli smal?

Herregud.!


Jul, jul och Jul.

Jag har legat med magsjuk i 3 dagar och  migrän en, så har inte orkat blogga eller gjort något vettigt, haha. Sen har jag vart hos min mamma och blivit behandlad som en ängel med frukost på sängen och mat på bordet, efter min magsjuk alltså ;)  Känns som man har gått upp 100 kg efter den här julen. Okej lite överdrivet kanske, men lite sant, haha.

Sen har ju tomten vart på besök också, fick lite presenter faktiskt. Ska skriva en liten lista för det tkr jag är lite skojigt ;)

Det här fick jag i julklapp.
- Uggs 1200 kr ( tidig julklapp )
- Vinterjacka 3500 kr ( tidig julklapp)
- Gym/Simkort på Fjärranhöjder. ( tidig julklapp)
- 2200 kr till termins avgiften av dansen.
- 500 kr av Morfar & Mormor
- 500 kr av Morbror Svante & Rose.
- Paljett klänning Från Gina Tricot, 600 kr.
- Strumpbyxor.
- Body Butter och Shower.
- Smycken av Ida.
- Smink av Linda.
- 1000 kr till Shopping pengar av Mamma & Pappa.
- Smink av Mamma.
- Strumpor och SportBH från Newbody av Mamma.
- NEW YORK RESA I SEPTEMBER!!!!!








Och genast kände jag att jag inte skulle skriva upp den listan, för jag fick lite bortskämd stämpel när jag räknade ihop sammalagda kostnaden...

I'm freaking out.

Jag får så ont i magen av det här alltså. Var hemma hos mamma och så skulle jag gå ut och sova i mitt "hus". Så satt jag och kollade på Gossip Girl S02. Hade ganska lågt ljud för jag var så trött. Så börjar ljudet höjas och jag ser hur pekaren på datorn RÖR sig utan att jag gör något! Jag trodde jag såg i syne. Men jag tänkt så här, det där hände inte. Så efter ett tag jag hade kollat vidare på Gossip Girl så flippade ljudgrejen. Alltså inte bara ljudet utan den där ljudsaken kom upp på datorn och pekaren drog upp ljudet?!?!?!?!!!??!?

kan det verkligen hända? någon med logisk förklaring tack!


Finns dom?


Nu är det KRIG!

HATAR MIN CP-GUBBE TILL GRANNE! Okej klockan är 02.24 och han har högsta volym på sin jävla äckliga feta hor Stereo näe tror fan det är bandspelare! Han ska dö! Jävla gubbrock, han kunde väl för en gång skull spela bra musik? Typ Lady f* GaGa. Någon brud sitter precis utan för min dörr och gråter över sin cp-pojkvän.  Okej att man gråter men hon behöver väl inte luta sig mot min dörr..Snart joinar jag henne och gråter över min äckliga granne alltså.

Imorgon ska jag ställa klockan på 7-8.00 typ och börja dra igång LADY GAGA i högsta volym! Sen ska jag dammsuga och råka slå i väggen mot min granne ett ex antal ggr. Sen ska jag spika upp tavlor mot honoms vägg, hade tänkt sätta dem mot den andra väggen men nu blir det fan mot GRANNENS! Sen ska jag skicka ett brev till honom med AIDS I!

nej, jag är inte förbannad över min granne är bara lite oens vilken tid man ska stänga av MUSIKEN!!!11

Nästa gång det blir FERRE, är det hemma hos mig och vi ska dra igång högsta volym på musiken och DAMPA som fan, vem är på?




Tacosmys och Pepparkaksbakning.

Efter träningen igår kom Erik över för vi skulle ha lite myskväll. Käkade tacos först och kollade på lite film, senare på kvällen/natten började vi baka pepparkakor. Ja.. Vi kanske inte var världs bäst på att göra pepparkakor. De blev antingen för tjocka eller brända. Men de blev ganska goda i alla fall! Vi gjorde hela 9 plåtar pepparkakor inte dåligt ;)

Erik försöker göra lika fina pepparkakor som mig ;)

 


Friträning.

Var på friträning igår med käraste Narr och försökte fixa vårt slut, det gick ju sådär. Haha, men nu har jag i alla fall pratat med Johanna, så det blir privatlektion i paren. Cleana lite, så svårt att göra det själv. Ska bara bestämma dag, För Narr jobbar och sliter just nu p Toys innan julen. Själv är man hemma och slappar.. Kanske dags att sätta gång och plugga, njae.

Vi tjuvkika även på DiscoGruppen som träna, hehe. Dem kmr blir hur grym som helst !


Mormor på hemmet.

Måste erkänna att det var riktigt jobbigt att vara hos Mormor denna gång, vet inte hur många ggr hon sa att hon inte ville leva längere.. Så svårt att höra någon nära säga det, för er som inte vet så har hon alzheimers. Men hon känner fortfarande igen mig, även fast jag fick ett antal andra namn under den timmen vi var där. Det är så himla synd om henne och mamma blev knäckt när vi gick därifrån.. Det är inte många gånger man ser mamma bli ledsen men det är dem gångerna vi är där. Jag kan inte ens föreställa mig min mamma vara under sån behandling..



Vaken 12.00

Mamma ringde då, blev lite less med tanke på att jag satt uppe till 3.00, eller satt var ute och powerwalka! Alltså mina ben värker för jag har tränat så mkt på sistonde fast det är grymt skönt med träningsvärk. Sov bra inatt, nej verkligen inte. Det var spöken i hela lägenheten ;) Sov med lampan tänd i hela rummet och musik i högsta volym i MP3:n. Vet inte när jag somnade men har sovit väldigt oroligt inatt, drömde hela tiden att någon skulle göra som det gjorde med tjejen i Paranormal Activity 2, dra iväg henne. USCH.

Nu ska jag iväg till Mormor med Mamma hon ville inte åka själv..Får se om hon kmr ihåg oss denna gång, ungefär så känns det när vi ska dit.

Skräckfilm är inte okej.

Alltså, VARFÖR utsätter man sig för skräckfilm FÖR! Dock är det Thildas fel, hon ville så gärna se Paranormal Activity 2. Ja.. Fy fan fick världens panik med bebishändelsen och trappen!! näe fy fan, får ryssningar, jävla bajs film. Se den inte! om ni inte vill bli CP-RÄDDA. Vispade grädde till kladdkakan samtidigt, snacka om udanflykt, haha.

Så börjar vi prata om allt overkligt som finns i "vår" värld. Och nu sitter man ju här och självdör. Thilda skrämde upp mig med vinden, nu sitter jag helspänd och lyssnar på pepp-musik. Det hjälper mig inte ett dugg.

Måste bara berätta det äckligaste!! Precis när Thilda åkte så skulle jag sätta på TV:n och så är den så här seg att sätta igång, så jag pallade inte. Så satte mig vid datorn, lyssna lite på musik och sen gick jag in i köket för dricka vatten. TROR NI INTE TV:n SÄTTS IGÅNG!!!!!!!!!!!111111111111111 i högsta volym, stod i köket säkert 10 minuter och hyperventilera. Nu sitter man och kollar varenda sekund bakåt så ingen hoppar på en liksom. Hur ska man sova nu då? :( :( :( :( :( :(

Mörkräddaste tjejen i världen . _ .

15.00 inte okej att vakna.

Shit sov som en satan idag, fast var iförsig uppe till 6.00 på morgon så har bara mig själv att skylla. Men har börjat kolla om på Gossip Girl säsong 1 alltså shit vad små alla var, haha. I all fall åkte iväg och tränade, inte så hårt faktiskt, för kom på när jag kom till gymmet att jag inte hade käkat, förvirrad människa?

I alla fall, spinnande lite och sprang kanske 35 minuter sammanlagt. Därefter gymande jag kanske 30 minuter, sen stretchade jag som satan. Har bestämt mig för att bli vig. Går ju sådär, haha. Men kommer längre och längre ner för varje dag i splitt det känns helt okej!


Liter överspagat elr?



Mot de djupa skogarna i Åshammar.

Vakna första gången imorse 5.00 inte okej, så vaknade jag sisådär 5-6 gånger av att jag drömde trevliga mardrömmar. Lite less på dem faktiskt, sista gången vaknade jag typ 13.00 snacka om att sova länge och då vaknade av jag bara satt mig upp. Blä, hatar att sova..

I alla fall, typ satt på mig kläder och käkade soppa. Åkte till Åshammar, där jag skulle hämta William på skolan. Tur att man hittade klassrummet, förstår ni hur stor han har blivit han går i skolan? Hur blev han så gammal liksom, usch nu fick jag åldersnoja, så kallade läraren mig Moster också. Kände mig som 40 år gammal, ( okej jag vet att jag är moster men iaf, det låter sjukt gammalt!)

Jag brände ut Gossip Girl S03, The Hills och The City. Vi bakade även pepparkakor som vi brände ganska hårt, kanske dumt att leka kurragöma samtidigt som man gräddar pepparkakor jag vet inte jag. Haha Wiktor så jävla söt han gömde sig på samma ställe alla 1000 ggr vi körde det. Svårt att hitta honom, så kollade vi på Bolibompa alltså fan jag joina det alltså. Grymt, satt och skratta som fan till ett program som heter typ "Hitta på Bus" eller nå, alltså det var gryma bus alltså. Skulle finnas när vi var liten! :D


Sötnosarna! :D


Min humor är på topp så där 1.30..

Slösurfar som satan och kmr in ica-reklamerna, kanske

den bästa reklamen?

Älskar stekar-reklamen!!

 

 

 

 

Jerry är bäsT!


-0,3.

Hej jag har fuskat den här veckan, sooooooooom faen. Min helg har ju vart lite fettig, chipsgratäng, sen mer chips, ostbågar och läsk. Sen samma 2 dagar irad, haha. Men man måste ju dra lite på gränserna när man har myshelg med tjejerna. Men jag gick inte upp eller stod still, så lite duktig har jag vart ;) men jag har ju tränat som satan denna vecka.

Fast har ju en ny vecka nu framför mig och då blir det hårdträning men idag blir det lite mys, för jag har vart så duktig och pluggat. Har ju hunnit med 1h 30 min gym idag och sprungit på band och simmat, eller ja bubblat mer kanske ;) Haha söt-tanter hade glitter i håret när det hade vattengympa. Fick lite åldersnoja när jag såg dom, ska man BLI SÅ GAMMAL? Känner mig som gammal redan liksom!

Varför ska Victoria's Secret modellerna vara så

förbannat snygga för!

 


Myshelg.

I fredags var Hannah, Narre och Elin här och vi kikade på Idol, åt chipsgratäng och massa (o)nyttigheter. Och självklart var ju JAY. Som jag har sagt från början, love him!.. Sällan jag älskar någon.. whatever ;)
Sen i lördag idag typ, skulle jag plugga. Det gick ju inte så bra som jag hade förväntat mig, skrev en sida, så ganska bra..nja inte från 10-16.00 på sex timmar en sida är ganska kast. Men imorgon då jävlar ska jag gå upp i tid och skriva som en GUD. Efter jag hade pluggat åkte jag till Elin för att dansa lite, haha blev inte så mycket dans. Busade med kissemissarna käkade max (det nyttiga förstås) kollade på Sex and the City 2. Kollade på en del bilder och filmer från detta år också, haha shit vilket jävla underbart år 2010 har vart egentligen, kanske inte början på det.. men sen alltså! Alltså är jag bäst på att göra fula lätende eller fula miner, shit alltså. xD

Kom hem vid typ 1 tiden idag på natten, skulle vara fyllechaffis åt min syster Linda som skulle till Åshammar, hon var.. inte så nykter, stannade någon gång på vägen. Haha, så synd om stackarn. MAN SKA INTE DRICKA ALKOHOL, nykterist någon?


Jag är kär!

Jag är super kär i Daniel Adams-Ray, helt besatt faktiskt. Brukar inte gilla svensk musik, eller ja. Inte som Lady Gaga liksom. Men Daniel Adams-Ray har fått en liten crush på honom alltså. Älskar hans röst han är liksom lite Mr Cool ;)


Gryningspyromanen.

 

 

Förlåt att jag aldrig har sagt förlåt.

 

 

Gubben i lådan.


Mys med girlsen!

Det blir Idolfinal, Chipsgratäng och bästa sällskapet vad mer kan man begära? Förutom en mille på kontot, de hade ju också varit ganska skönt. Men man kan ju inte begära allt här i världen!



Bjuder även lite najsiga bilder på folket ;)

Sötisar :D

 

 

Ge mig göteborg!


Teknik provet avklarat.

Satt med Fia i skolan från 9 imorse och plugga till provet som var klockan ett. BLÄ för det där provet alltså, gick ju bajsdåligt. Så där svårt trodde jag faktiskt inte att det skulle vara, haha. Vad sur jag blir, nästan gång kanske man ska plugga i tid och inte dagen för och samma dag. Bra jobbat där tjejen. Alltså blev mest sur på verktygen som vi skulle kunna. Så skulle man beskriva vad man skulle använda dem till.. det visste inte jag kunde bara alla till utseende. Sen så tänkte jag efter, varför ska jag kunna massa verktyg om jag inte vet vad jag ska använda det till..Hej jag heter elin och jag är bl..

Skitsamma om jag får IG, så får jag göra en komplettering det överlever jag väl. Men vill fan ha bra betyg i teknik, för jag är ju värsta tekniktjejen ju. Typ.


Nu ska bara 1000 böcker

läsas till tentan. Wiho.


Simmat med Narr.

Först så blev det gym en timme innan jag skulle simma med narre. Duktig vi är. Eller jag är ju lite duktigare med tanke på att gymmet innan ;) Men i alla fall det bjöd på glögg och pepparkakor så vi käkade nog upp allt vi tränade om inte mer, haha. Så värdelös träning egentligen ;) 

Imorgon har vi prov.. inge taggad alls, ska åka med med fia till 9.00 och bara banka in svaren. Sen har vi prov 13.00 wish me luck. Ska nog friträna på kvällen innan vi ska ha filmmys här hemma, med chipsgratäng! Mums!

Dålig pluggdag.

Skulle plugga som faen idag.. Lyckades ju sådär, vaknade för det första 13.37 precis på minuterna så jävla fult. Lite sent kanske.. Har försökt att sätta igång och plugga men har läst igenom det vi ska kunna till imorgon kanske 5 gånger sammanlagt. Alltså vet inte hur riktigt hur jag ska plugga det här. Det är svårt med teknik och ström och gudarna allt.

Gjorde memori av verktygen, blev mkt lättare då. haha, lite störd i huvudet, tänkte för mig själv om jag har fel på ett verktyg ska jag göra 5 armhävningar. Efter jag hade haft fel 12 gånger gav jag upp, haha. Tänkte träning och plugga samtidigt är ju smart.. not.


Teknik suger..

Alltså åh, jag skiter i allt som heter teknik just nu. Alltså fackverk, ampere, volt,  BLÄÄÄ. pallar inte. Det får gå skit på provet jag bryr mig fan inte, hade migrän igår också när jag väl skulle plugga. är ju.. bra.. not.

Ska sitta med Fia en stund i skolan i alla fall och slå våra klokahuvuden ihop några timmar innan provet, haha. Bra planering där ^^

Naw.. liten ledsen i ögat.

Insåg något riktigt jobbigt faktiskt, efter Jul så kanske två av mina bästa vänner flytta ifrån Gävle. Hur ska jag klara mig själv här i Gävle. I försig har många sötnosar kvar här men ändå. Kommer blir så jävla tomt, även om man åker och hälsar på så kommer det aldrig bli detsamma. Det spontana kommer liksom försvinna helt. Jävla bajs ._.

Jag på SM 2010.

Vet inte varför jag la upp den, haha. Men det kändes ganska bra när jag dansade på SM. Kom ju trots allt 11 av 46, det är ju inte skit dåligt. Men ändå EN placering, det ska det bli ändring på tills nästa termin. Fan vad bra det ska gå ;)

Som sagt ska fixa mitt program så jag har iaf minst 16 åttor! har 10-11 just nu, som jag hade på SM, ska bara ändra lite ordning osv. Men sen kanske det blir en privatlektion.. skulle vara bra faktiskt.!

 


Träningen ger resultat.

Alltså shit vad träningen ger resultat, är så himla pigg hela tiden, kanske för mkt.. Om inte annat mina BEN är STENHÅRDA. okej kanske inte stenhårda, men förbannat hårda iaf. Träna en timme på gymmer och simmat i 30 minuter. Sen bubbla jag massa länge också, kanske hur skönt som helst. Men min kropp har ganska hård träningsvärk, kanske ska chilla en dag elr två.

Dessutom fick jag världens migränanfall idag inte okej...spyde ett ex antal ggr, det är faktiskt inte så trevligt. Sen kom mamma och tog hand om mig. Tvättade min tvätt och handlade massa mat, HELT okej faktiskt. Dock var jag ju ett lik så låg i sängen och tyckte synd om mig själv. Jag som skulle plugga som fan idag, men icke. Har prov på fredag, vill inte vill inte vill inte. Men nu skiter jag i om jag får IG, jag bryr mig fan inte. Blir så less.

Sen har jag funderat lite, eller ganska mycket faktiskt. Ska nog ta en privatlektion i Hiphop Singel. Men ska göra klart mitt program, sen vill jag ha lite cleaning med Johanna. Känns som jag står och trampar på samma ställe och vill komma lite bättre. Kan vara bra och KUL framförallt!

Kompis det går bra nu!

Kommit hem från skolan för någon timme sen där vi gick igenom den fantastiska tentan som vi ska skriva, är så JÄVLA TAGGAD. Typ det roligaste som finns att skriva under julen tycker ni inte? Och alla lärare säger olika hur man ska skriva, visst är det underbart? Så fick jag Kia som handledare, den strängast av läraren och den mest krävande. Dock är det bra, då blir ju tentan bättre. Med tanke på att ingen av våra lärare ska rätta våran tenta. Sen att hon ska inte läsa våran under helgen så jag kan skriva under hela helgen LYCKA! med tanke på att jag lägger ALL min energi på teknikprovet. Som kmr gå så jävla bra, fattar absolut ingenting.

Skulle vara ganska skönt och ligga på beachen i

Egypten just nu ._.


-2 kg.

Här har ni tjejen som tränar hårt just nu! Idag har jag gymmat i 45 minuter och sprungit i 30 minuter, sen blev det 30 längder i simhallen också. Så det känns braaaaa, man får så mycket energi. Dock är det lite minus på kvällen sådär eftersom man är så himla pigg. Imorgon ska jag upp och simma med mamma kl 6.30 lagomt tidigt på morgonen, men då har man ju gjort sin träning. Fast det blir nog lite gym på kvällen också, känns skit bra för knäet också nu när jag lyfter lite vikter.

Sen idag, så har man ju gått ner 2kg på en vecka, det känns ju ganska BRA! Mitt mål är fan inte omöjligt till sommaren, så jävla kul att man äntligen har tagit sig i kragen och tränat och käkat bra och på rätt tider.


Jag lever inte.

Har haft äckligt cp jobbigt jävla horpass.

- gymma i 45 minuter
- spinna i 15 min
-  sprang på band i fucking jävla 45 minuter
- simma i 30
- sen fick jag för mig att gå en liten promenix i 30 min, snarrare kröp..

Fattar inte att jag sprang i 45 minuter, jag HATAR verkligen att springa, men hade sånt jävla träningssug. Kan ju säga att min kropp inprincip skakar nu efter träningen, haha. Så jävla skön känsla när man har tränat hårt.

dikt.

"Din röst stimulerade mina tankar och du gjorde mig till människa igen. Jag höll på att drunkna i mörkrets djupa vatten men du räddade mig innan mitt sista andetag var taget."

/ Jag, Elin Henriksson 2007


Dag 4 – Det här åt jag idag.

Eftersom jag är ganska bakis så har det inte blivit så mycket, haha.

Vatten hela morgonen + en cola zeroburk.

Nu till kväll har jag fått i mig ett tacobröd med grönsaker och kyckling och en jädra massa ostdipp.



Dag 3 – Mina föräldrar.

Gud vad svårt att skriva om detta ämne. Jag kan inte se ett liv utan mina föräldrar, vilket man än dag kommer att få göra. Om inte jag dör innan dvs. Jag älskar dem otroligt mycket även fast vi är ganska oens om mycket. Vi har väl bråkat en hel del under min uppväxt när jag bodde hemma. Vilket kanske har gjort oss starkare idag, men mycket kan ha berott på att vi har gått igenom saker som är väldigt tuffa som har gjort att vi bråkat mycket.

Dag 2 – Min första kärlek.

Egentligen så var det väl Simon, för jag var faktiskt kär i honom. Dock väljer jag att skriva om Erik, eftersom det varade längre och blev väl lite mer seriösare. Har pratat med honom på msn enda sen jag gick i 5:an i Forsbacka, helt sjukt länge. Fast träffade han första gången som dejt i Gymnasietm, yes tog lång tid för oss att träffas. Shit kommer fortfarande ihåg pirret i magen, så jävla nervös var jag. Jag är ju i vanliga fall väldigt pratglad vilket jag inte kan påstå att jag var den gången. Och Erik som påstod att han var blyg kändes som raka motsattsen.

Vi blev senare tillsammans 21 september 2006. Jag var dökär i honom gjorde allt för honom. Vi var utomlands 2 gånger och hann även förlova oss under de 3 åren vi var tillsammans. Jag litade på honom till 110% var det någon jag kunde berätta saker för var det honom. Sen runt studenten hände det en del saker som tog död på vårt förhållande ganska fort. Det hela tog slut i Februari 2010 och jag har fortfarande ont i magen av känslan av att ordet "Vi" finns inte..


Vilken jävla FULLspäckad helg.

Torsdagen var det ju Oscar Linnros, måste ju erkänna att jag inte är något stort fan tkr bara om typ 3 låtar. Men sen kom vi ju faktiskt på att han har ju typ gjort 10 själv kanske. haha. I alla fall vi förferra hos Hannah Banana fast det var bara jag och Narr som drack. Eftersom det skulle vara så sjukt många som skulle gå så åkte vi in till de öppnade. Kl 20.00.. Baren öppna inte förrän 22.00 BRA jobbat tjejer. Tur att jag och Narr hade laddat upp med en jäkla massa Jäger som stod för kvällen fylla. 1h 30 satt jag och narr inne toan och hade djupa samtal om både de ena och de andra, ni ska bara veta haha. Lagomt fulla tills baren öppnade köpte vi drink och cider för att ladda upp, blev en del dansade innan också. Längst fram hamnade vi DE NI. Sen var ett bar jävla dryga tjejer bakom oss, fick lite agro så de blev kanske en onödigt "mucka du med mig va attityd". Alkohol är inte alltid bra i såna lägen, men de ångra sig nog ganska hårt dagen efter. Sen tappa jag bort nycklar och kom inte in. Fast egentligen är ngn förvånad? inte jag heller. Tur att man har en snäll vän som ställer upp och hämtar en fast han ska upp as tidigt på morgonen. tack du är en (a)



'

Taggade tjejer?

 

Dagen efter sov jag ganska hårt enda till 13.00, sov så jävla skönt. Fick för en gång skull sova varmt, det är ju AP-kallt i min bajslägenhet. Jobbigt dock att åka buss från Bomhus, måde som en.. Jag vet inte vad. Dåligt på alla sätt och vis, haha. Sen skulle man fixa Elins present efter som vi skulle ut på fredagen med. Tror hon blev glad i alla fall, efter många om och men när jag satt där och dampa för att hinna. Jag fixade mig för övrigt på 15 minuter, hår, makeup, kläderbyte. FATTAR NI 15 min, snarrare 15 timmar i vanliga fall. haha.

Åkte hämta alkoholen hos Hannah som inte palla trycket, åkte dirr till VIP ibjudningen, som jag förövrigt kom 30 minuter försenad till. Ett glömde först alkoholen hos hannah, fick åka tillbaka, sen såg ju bilen ut som en snögubbe när jag kom ut, sen kom jag på att jag glömde leget. Alltså stressad tjej eller, så ringer elin ochf rågar vad jag är. Då kmr jag på att jag glömde strumpbyxorna som Elin skulle låna, haha..

I alla fall efter mycket stressande blev det god MAT, fläskfile och potatisgratäng MUMS. Sen kom resten av folket och det blev en fy jävla roligt/underbar kväll med alla. Dock lite full kanske.. med tanke på Narre's blogg inlägg "igår blev det 20-års fest hos elin som sagt. väldigt roligt!! jag vart full bara av att se på erre.. haha."
Drog ut ett gäng tjejer och dansade som fan på SLICK så jävla rolig kväll. Dock inte lika rolig natt med tanke på att det blev LITE för mkt alkohol..Men va fan man lever ju bara en gång?




GRATTIS GUMMAN!! <3

Idag fyller sista tjejen i gängen hela 20 fucking jävla år. Så jävla mycket grattis, Ikväll är det din kväll och vi ska göra den oförglömlig!

 


VAD ÄR FUCKING GREJEN?!

VAD ÄR GREJEN? Skulle köpa redbull, blir nekad av SAMMA FUCKING PERSON, som jag har visat leg för 100 ggr. Åldersgränsen är 15 år ser jag ut och VARA YNGRE? Så kmr det en gammal gubbe och sätter sig bredvid mig på bussen,

han bah går det bra att jag sitter här,

jag bah ja. Han bah men du får inte bita mig.

( varför skulle jag vilja bita honom?)

Sen skulle han hoppa av bussen samma busshållplats som jag.

Han bah förföljer du mig? vi skulle nog inte fungera åldersmässigt en 80årig gubbe med en 15årig tös.

VILLE BARA SKRIKA, jag är FUCKING 20 ÅR!!!

Elin blir 20 år.

Imorgon blir Elin hela 20 år, sista tjejen att fylla de! Håller på fixar och trixar med hennes present den kmr bli bäst. Hoppas hon gillar den, men det tror jag. haha.

Imorse vaknade jag med ögoninfektion, trevligt sådär när man ska gå ut 3 dagar irad. Men jag överlever det också, bara sminka över det så det blir ännu värre ;)  Har även hunnit med att gå på stan med Nathalie för att införskaffa sig det sista sakerna till kvällen. Det är ju Oscar Linnros!! Dock är jag typ ett fan av 2 låtar men va fan :D

Köpt ny klänning som jag ska ha, super söt, ska även sätta i löshåret om jag hinner, så nu ska jag sluta skriva.! Men vi hörs lite senare, ska ju skriva om min första kärlek också, hur jag nu ska hinna det. Kastar väl ihop något ;)


Dag 1 – Presentera mig själv.

( såg att det blev den andra..men va fan, ni får låsas ;) 


Jag heter Elin Sophie Henriksson. Men jag skulle vilja heta Stephanie.. Eller snarrare har alltid älskat de namnet, fråga mig inte varför. Ska döpa mitt framtida barn de om det blir en flicka. Jag är en sladdis så mina systrar är 8-9 år äldre än mig vilket har vart bäst. Dom har ju verkligen vart mitt stöd i vått och tort. Om jag skulle förklara mig som person, skulle jag säga

"Erre är alltid på"
Jag bangar faktiskt inte mycket, det måsta jag säga. Alltså vi lever EN gång tänk om jag missar något det kan man ju inte göra? Lika med Ferre? Hallå roligaste som finns är ju att gå ut och dansa på Slick med bästa brudarna.

"Spontan" Det hänger lite ihop med "Erre är alltid på"  Exempelvis Fuerteventura, Egypten så där spontana grejer. Speciellt Fuerteventura, 10 h innan planet gick? Är inte en person som behöver planera så mycket, tar lite mer dagen som den kommer. Det kan ju dock vara både för- och nackdelar med det. Som skolarbeten..

"Positiv, Glad, Galen, Dryg, Fjortis, Energi, Flum"
Alltså måste säga att jag är en Kombo, haha. Glad och skrattar mycket de måste jag ju erkänna att jag göra. Oftast positivt, hörde jag senast för någon vecka sen från Anna. Måste du vara så förbannat positiv, haha. Why not? Dryg/Galen/ Energi. Ja..Jag kan bli lite för mkt ibland, men vem kan inte bli de? Galen mm.. Ja har liksom inga gränser, hittar på massa bus är ju skit kul även fast man är 20 år gammal.

"Dansfreak" shit jag dansar och älskar det. Finns inget som jag älskar så mycket som det. Det hela grejen med tävlingsgruppen vi är som en enda familj. Jag kan inte förstå att man en dag kommer sluta där, man har alltid roligt när man kommer dit på träningarna. Om man har haft en dåligdag så blir dagen bra när man går därifrån. Och på tal om dans förstår ni hur mycket vänner man har fått därifrån. Säger som Lady Gaga, I left my head and my heart on the dance floor.

"Allvarliga" Men mitt upp i allt det är glada och positiva tjejen så finns även mörka stadier i mitt liv som har påverkat mig VÄLDIGT mycket. Men jag är nog inte den här individen som berättar allt. Håller gärna de mesta för mig själv och går med allt tills jag bryter ihop totalt. Vilket är ju puckat, men så fungerar jag och inte lär man sig av sina misstag heller. Jag tror det kan bero på att jag vill visa mig stark. Super Woman, vilket kan kanske inte alltid ska vara. Man misslyckas inte för man blir deprimerad och har svakor. Vilket jag har lärt mig nu.


"Slarvig, noll koll" Ja, ibland tror jag faktiskt att jag är senil. Men det är jag inte, bara otroligt glömsk, slarvig osv. Vilket kanske inte är så positivt. Det är jobbigt också kan jag lova, vet inte hur många ggr jag har stått och hoppat, skrikit och gråtit för jag tappat bort något. Oftast går det över på 3 sekunder men i alla fall, jobbigt liv att vara hopplöst slarvig ! ;)

"Pratkvarn" Det har jag hört väldigt länge och det fick jag mycket i mina omdömen också.. Typ 7:ans omdöme, Engelska läraren Hoa: Pratar väldigt mycket på lektionerna, vilket kan vara bra om man pratar om ämnet! Mattelärare Erika: Elin måste tänka vilken hon sitter bredvid med tanke på att hon många gånger kan prata bort nästan en hel lektion... Ungefär så stod de på alla, kanske inte så positivt. Men fan vad bra jag fick på diskussioner för min mun kan inte vara stängd många minuter. Sen pratar jag nog väldigt mycket till vardags också. Dock i mina äldre dagar så är jag förbannat duktig på att skapa helt fucked up meningar som inte har någon rödtråd i huvudtaget. Jag pratar bra Sverige.

Nu vet jag fan inte vad jag ska skriva, känns som jag skrev en halvbok. :D




Lista från Hannaaaaaah Bannnnanaaa!

Satt och läst lite bloggar och såg denna roliga lista, så varför inte hänga på liksom! Nu uppmannar jag några att göra denna LISTA!

ELIN JOHANSSON - NARRE JONSSON - JESSICA STRÅHLE - SARA LARSSON

Tänkte skriva min vän MATHILDA jansson också men hon har ju ingen blogg trökmånsen! ;)

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Höll tummarna.

På att fjärran höjder öppnade senare än när vi började skolan, haha. Men så fel jag hade, de öppnar 6.30 slog vad med mig själv om de öppnar tidigt ska jag åka och träna. Så hade det öppet tidigt, rackarns. Det blir 1h gym och 30 minuter simning.

Måste ju träna eftersom jag ska dricka en massa alkohol på kvällen dårra. Har hört fullt ös medvetslös och Oscar Linnros. Ska dit till åtta så vi är säker på att komma in elr nio. Så missar dansen men tanke på att vi ska göra iordning oss. Själv kan man hålla på hur länge som helst, nu när man har skaffat lugg och allt också.

Idag har man levt på en Pringels chips, oboy och en macka. och en grönsaks tallrik.. Ja jag höll ju mig till pointsen det är väl det som räknas (a)




Blev lite ägd av pappa.

För någon dag sen, alla ni har väl sett "Ung och Bortskämd"?

Var hemma i Skutskär och så trycker jag på TV:n och så kommer programet Ung och Bortskämd. Så säger jag älskar det här programet, han bara vad handlar det om. Så berättade jag och så kollade vi ett tag, han bara DU borde fan vara med där. JAG BARA VA? Ge mig anledningar till Varför? Han bara..

1. Vi betalar din hyra på sommaren och betala den hela tiden under tiden i Sörby.
2. Du har haft 2000 kr extra varje månad sen i 7:an för att underhålla dig med.
3. Vi städar din lägenhet och har inprincip köpt allt i den.
4. Vi har köpt en egen bil till dig, betalat 42 körlektion, intensivkurs osv.
5. Vi betalar storhandling åt dig en gång varje månad och hälften av alla klädsköp.
6. Betalar din dans och dina gymkort och simkort.

Det blev tyst..Jag säger okej programmet kanske inte är så bra, ska vi se hockey (a)?



FILMBOMB SM 2010



Vera, 2 plats i SM-klassen 12-15 år.

 

 

 

 

 

 

 

Jesper, Svensk Mästare i Hiphop Singel 16+

 

Hannes, Svensk Mästare i Singel Hiphop 12-15 år.

 

Frida, 3 plats i Singel Hiphop 12-15 år.

 

 

Isa, Svensk Mästare i Hiphop Singel 12 - 15 år.

 

 

Hanna, 2 plats i SM-klassen 16 +

 

 

Jesper och Tom, Svenska mästare i Hiphop Par 16 +

 

 

Rebeca, Svensk Mästare i SM-klassen 16+

 

 

Finalisterna i SM-klassen Flickor 16+

 

Hanna och Josefin, 3 plats i Par hiphop 16+

Isa och Karro, Svenska mästare i 12-15 år.

 

 

Hannes och Felicia, 2 plats i 12-15 år.

 

 

Anna och Amanda, kom på 4:plats i 12-15, tyckte dock att dom förtjäna bättre.

RSS 2.0