Hur lyckas man?

Vem tror du har vart hos mig och fixat detta? Jo, min mor. Hon är lite less på att alltid plåstra om mig eller åka till sjukhus/hälsocentralen med mig. Hon bara när fan ska du lära dig att ta det lite lugnt.. Vaddå, jag är ju LUGN! Kan inte råför att oturen inte hamnar hos andra :D  Va fan jag har ju överlevt alla gånger hittills, bara lite ärr gör väl inget man får ju pengar för det hehehehehe.
Vad är livet utan lite galenskap?

STOCKHOLM BEJBI!

Idag är det precis ett årsen den mest spårade kvällen i Fuerteventura var, HAHA. Och då drar vi till Stockholm och Shoppar och festar hur ska detta gå? Stackars N som är skitbakis bara ;) hon får skylla sig själv! Tequila-flaskan är packad och det säger ganska mycket hur den här kvällen kmr att sluta.. GALET. Ska bli spännande och hitta vårt hotell efter utekvällen! haha.

Stockholm!

Fyllechaffis hej.

OMG precis kommit hem från en väldigt spännande kväll, jadu.. Vet inte ens vart jag ska börja, HAHA. Ska berätta en hel del för mina girls alltså, oj oj oj. Man måste ha lite äventyr i livet eller? Kanske inte så här mkt. Elin Henriksson det finns faktiskt gränser! Care face ;)

I alla fall precis när jag kom innan för dörren ringde en väldigt glad och kanske lite för full Narr. Hängde inte riktigt med i hennes samtal där, det var först jag är på toan och du en person till i bilen. Tror hon har fått svenskan från mig ;) Sen bara vi slänger in henne i bak och det finns shottar i baren. Man bara QUE? sen bara alltså puss puss på dig ERRE, vi kör hårt i Stockholm, Fuerteventura Style! ( Tänkte, du kmr vara riktigt bakis på bussen imon, HÖHÖ. ska dryga som FAEN! :D

Dansträning snart!

Alldeles strax ska man dra ner på dansträning, fett taggad faktiskt. Såg Nathalie hade lagt upp en väldigt seriösfilm på oss. Men jag ska fan vara ärlig jämt när vi tränar tillsammans så ser det typ ut sådär. Ibland kan man fan tro att vi är påverkad men ICKE. Man kan ha kul utan alkohol you know ;)
Tog film från Elin J. :D

Kemi <3

Jag som trodde att det skulle vara världens tråkigaste ämne EVER! Men det är fan fett kul och hålla på och göra experiment och elda och skit!  :D Kanske ska satsa på Kemi-lärare ;) och så hade vi såna här vita långa rockar så jävla coola var vi ;)


JAG ÄLSKAR TRYGGHANSA!

IH, jag har fått pengar för mitt ÄRR!!! Kan säga 5-siffrig summa!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Tävlingsgruppen.

Idag var det första dagen med tävlingsgruppen. Vi gjorde egna program, kom på 1:8 och 1:2 i Hiphop, woho sämst jag är. Men jag håller på att göra en ny början bara. För ska ha kvar mitt gamla program efter, så har nästan ett helt program där. Ska göra lite ändringar bara. Förövrigt så dansade discogrupperna upp, super duktiga var dom! Det kommer gå sjukt bra för båda två det kan jag säga!

Trökiga är att Narr inte kommer att kunna vara med på första regionstävlingen buhu. Jobba du din trökmåns! ;) Själv lever jag på bidrag haha :D

Jesper och Tom, Svenska Mästare.

Insprationskälla hej!


Halv lat.

Usch och fy, har vart lite halv lat. DET får man ju inte vara, dessutom fuska jag med maten idag ockå.. badme. Som straff gjorde jag dansenstyrka och gick en långpromenad på 1h 30 min. Men måste lägga i en högre växel alltså !!

Katten Marely har 21 liv.

Läste på Expressen, katten hade blivit skjuten med 21 SKOTT och överlevt? Helt jäkla sinnesjukt. För det första att han överlever men den som skött katten, slutar man inte skjuta efter 5 eller måste man skjuta 21 jävla skott? Vilken sjuk jävel gör det då? Sen när det operarade stackarn så kunde de inte ta ut alla kulor, så missen har 15 kulor kvar i kroppen och lever. Tänk om man skulle ha haft sån tur, men min tur skulle jag nog dö innan jag ens hade blivit skjuten. haha.

Missen och sin husse Kathy.

källa: här
Damp kanske?

Gud vilken dag, fysik och kemi.. ALLTSÅ trött som en "jävla-mongo-påse" fick skrattanfall åt när vi pratade om kol? Det säger ju vad min nivå låg ngnstans. Sen skulle vi bara läsa lite till imorgon som vi fick reda på att vi skulle läsa 6 kapitel, snäll_kille_40. Förövrigt så måste har jag fått den underbara veckan och mitt humör är en bergodalbana.

Som exempelvis så fick jag allvarliga störda fel idag när jag skulle över övergångstället. Hade CP-bråttom för jag vägra betala parkeringsfjongen. Eller snarrare hade inga mynt. Så sprang till banken och skulle skälla lite VARFÖR INTE MINA PENGAR HADE KOMMIT IN. så hade det självklart förtsöver de minutarna jag satt där och vänta på att det skulle bli min tur. I alla fall halvsprang till kvarnparken där jag hade parkerat utan att betala, bad me. Så skulle jag gå över övergångstället och en bil kör 2000000 km/h och alla vi som stod där blev blöta hundar. Så stannade bilen en bit bort och han skulle be om ursäkt. Dampet själv gick dit och tog upp slask från marken och slängde in i bilen..Snacka om att tanterna med käpparna skratta. Hade kanske lite lite lite kortstubin där.. Nu så här i efterhand så insåg jag att det var lite galet kanske. Men jävligt KUL, gubben i bilen blev skitförbannad HAHAHAHA!!


FUCK OFF GUBBJÄVEL!


Skolan.

Nu GÅR jag iväg till den underbara skolan, som jag har längtat.. not. Några veckors till ledighet hade ju inte varit helt fel. Dessutom så går kursen ut hårt med fysik och kemi.. undra vad som är skillnaden. Haha kass jag är. Men man får väl se, kommer väl antagligen DÖ efter den här kursen ungefär. Sen insåg jag något jobbigt, att jag måste leta på min kod till CSN för jag har inte skickat in min fucking bajs studieförsäkran...Kmr antagligen inte få pengarna innan stockholm, så då blir det inge stockholm...Tjejen med alldeles för mycket i huvudet..

Tjocka barn för feta för lek.

Såg ni programmet "Tjocka barn för feta för lek" på 5:an? Alltså gud led verkligen med det barnen och föräldrarna. Men vilka idioter vissa föräldrar var alltså. En 6-åring pojke vägde 60kg, det är mer än dubbelt så mycket som en sexåring ska väga. Och föräldrarna tyckte det var svårt att göra nyttig mat, hur fan kan det vara svårt? Dessutom ser man väl om ens barn väger mer än dubbelt så mycket än vad ha ska göra.

Sen var det en Pappa i programmet som var sjuk i skallen alltså, han ansåg att barnen kunde ta hand om sin vikt när det blev stora. Hans kommentar var "När det blir äldre kan de ta tag i vikten själva". Han tyckte det var jobbigt att se sina barn gråta när de inte fick som de ville. Så han gav sina barn godis då, Idiot. Snacka om att barnen har tagit kontroll då.


DANS.

Tävlingsgruppen startar på TISDAG! Gud vad jag har längtat, min inspration har vart på absolut ZERO under lovet. Så idag har jag bara kollat på massa dansfilmer och skaffat mig lite inspration. Måste få igång mina program klara så fort som möjligt, men det ska ju vara lite genomtänkt också hade jag tänkt ;)

Isa är en grym inspration!


Skolan börjar.

IMORGON.. näe vill ha lov lite längre faktiskt, för det är jag värd. Elr? Okej har vart ledig sen 13:onde december, haha. Kanske dags att ta tag i livet och gå till skolan imorgon, men det är ju värst mördarveckorna?! Går näste varje dag och slutar sent.. bläää.


Det är inte lätt när det är svårt.

Hittade ett trevligt blogginlägg av min kära vän Nathalie. Alltså okej jag erkänner jag är lite slarvig ibland..MEN igår så var det faktiskt inte mitt fel. DET VAR NATHALIES, hon hällde i mer spirre i mina drinkar BAD YOU! :O

 

 


nedräkning.

28 dagar kvar!!!!

Iphone 5?

Man har ju hört en del rykten om att det ska komma en ny iphone 5 för fyran vart inte lika bra som de hade trott med bla. antlutningsproblemen som har uppstått. Jag har själv ingen Iphone men är grymt sugen på en. Men då blir det till sommaren (efter sommarjobbet?), fast jag har inget haha. Men ja det löser sig förlitar mig på Ärret ger en stor summa pengar, elr? :D
1. Nytt utseende.
Enligt källor till både Engadget och Wall Street Journal kommer Iphone 5 att få ett nytt format. På Engadget talar man till och med om ett helt nytt tänk när det gäller utformningen. Det talas också om en eventuell ny legering, som telefonen ska tillverkas av.

2. Ny radio och antenn. Enligt Engadget överväger Apple att byta gsm-radio från en Infineon- till en Qualcomm-radio. En av anledningarna skulle kunna vara de anslutningsproblem som Iphone 4 hade inledningsvis. Just det kan också vara orsaken bakom det eventuella antennbyte som det ryktas om.

3. Ny processor. Endgadget hävdar vidare Iphone 5 kommer att få en ny, flerkärnig ARM Cortex A9-processor, på en gigahertz, från Samsung, istället för dagens enkärniga Cortex A8. Det skulle i så fall ge mer kraft och bättre batteridrifttid.

4. Ny grafikprocessor. Enligt Macroumors, som tittat närmare på koden i Ios 4.3, kommer Apple satsa på dubbelkärniga Imagination Technologies PowerVR SGX543-grafikprocessor istället för dagens enkelkärniga PowerVR SGX535. Det skulle kunna öppna möjligheten för full-HD-video i upplösningen 1080p, inte i men väl från telefonen.

5. Större skärm. Det sägs att skärmen på Iphone 5 kommer att bli en aning större, 3,7 tum istället för dagens 3,5.

6. Digital plånbok. Förra året ansökte Apple om ett patent på en enhet som skulle innehålla närfältskommunikation (nfc), det vill säga sådan teknik som används i exempelvis SL:s (Stockholms lokaltrafik) Accesskort och i brickor till elektroniska lås. Företaget har också anställt Benjamin Vigier som produktchef för området mobil handel. Benjamin Vigier har tidigare arbetat på Mfoundry, där han varit med och utvecklat lösningar som Paypal Mobile och ett mobilt betalsystem för Starbucks.
Det mobila betalsystem för Blackberry och Iphone som Starbucks nyligen tog i drift är dock baserat på en app och Sema-koder, inte nfc.

7. Lansering till sommaren. Det spekuleras i att Apple kommer att följa sin lanseringsrytm och att vi kan vänta oss en Iphone 5-lansering i slutet av juni eller början av juli.

8. Samma pris. Eftersom Iphone 5 snarare kommer att utgöra en evolution av plattformen, snarare än en revolution, så räknar Techradar med att priset kommer att bli i stort sett oförändrat jämfört med Iphone 4.

källa: här

Tobbe 22 år.

Igår blev det parthey med folket, vi började i bomhuslokalen, där det spårade ganska hårt. Efter ett antal pyramider slängde vi in ett gäng i bilen och drog oss till Heartbreak. Där jag tappade bort precis ALLT. leg, bankomatkort, väskan bilnycklarna you name it. Inte allt på samma gång utan några saker i taget... ja, jag var lite full igår. Men jag fick tillbaka allt, de ni ganska bra jobbat det också! ;) Avsluta kvällen med att käka donken med Nathalie och Daniel. Och jag fick min mat GRATIS. inte illa ;)

Får inte glömma att vi träffa OLLE på krogen! Såg även Jay fast jag trodde inte att det var han först, haha. Sen såg vi bondesökerfru Amanda när vi dansade! :D

Födelsedagsbarnet var lycklig ;)

 

Stekarna! xD

 

Fia och Hannah, söta tjejer :)IDOL-OLLE! :DNär man inte har eget långt hår lånar man kompisens ;)Powerwalk.

Powerwalk före frukost, check! Gick ca en timme och sedan ner på stan för att utföra lite ärende. Som att köpa alkohol till ikväll, det blev lite vin och cider sitter aldrig fel. Fundera på spirre först.. men njae. Måste ju tänka på att man inte har så mycket pengar hellt, måste ju spara lite så man överlever.

Alla pratar om att promenad före frukost inte förbränner fett. Vilket jag blev tvungen att kolla upp, det stämmer faktiskt. Promenad före frukost förbränner med fett än efter frukost.  Dessutom har vi kvinnor högre förbränning under denna promenad än män. För att det ska ge någon effekt bör promenaden vara 30 minuter och längre.

Så nu blir det morgonpromenader före frukost 5 dagar i veckan. Hur jag nu ska orka gå upp på morgonen, men får göra det till en rutin!

Så det är bara att ta på sig skorna före frukost!
bevisat bla. här
->
http://www.halso.info/morgonpromenader.html


Skön sång.

Kollade igenom massa gamla bilder och filmer.

Lite skön sång från Sundsvallstävlingen Hiphop 2009,

Pernilla och Matilda sjunger ;)

 


vad hände?

 

över en dag bara 163 läsare?

jag som har världens mest borring blogg just nu xD


Håll i hatten!

Trygghansa har ringt och vill att jag ska skicka in bilder på ÄRRET från blindtarmsoperationen!!. Det kanske blir en slant i alla fall! Hoppas!!


Nya stjärntecken?!

Alltså NEJ NEJ NEJ, jag är ju vädur ingen jävla FISK! Fiskar är losers :(

Är ingen jävla fiskpinne alltså!!
STENBOCKEN: 20 januari– 16 februari

VATTUMANNEN: 16 februari –11 mars

FISKARNA: 11 mars –18 april

VÄDUREN: 18 april –13 maj

OXEN: 13 maj–21 juni

TVILLINGARNA: 21 juni–20 juli

KRÄFTAN: 20 juli–10 augusti

LEJONET: 10 augusti–16 september

JUNGFRUN: 16 september – 30 oktober

VÅGEN: 30 oktober–23 november

SKORPIONEN: 23 november–29 november

OPHIUCHUS (nytt tecken): 29 november–17 december ( Elin J du är en.. ja hur utalar man de?)

SKYTTEN: 17 december– 20 januari

http://www.expressen.se/1.2291574

Hurtbulle på G.

Sprang 40 minuter + styrketräning 40 min + simning 60 minuter! Fast dagens intag har inte vart bra! en APELSIN! Tror jag håller på dö av hunger.. men det ska vi snart ändra på, alltså visst är det lätt att glömma bort att äta? Sen så fattar man inte varför man får migrän och ont i huvudet. Virrpannan-elin här!

I alla fall bara för jag har vart så hurtig så ska jag gå till stan och tillbaka, sen ska jag till Narr och shaka ass! Snart börjar ju dansen och vi är PEPP SOM FAEN. Eller i alla fall jag, tror narr är det också! Men tacos först så klart. sällan jag äter tacos btw.. har fått Paow-syndrom tror jag.


Jag har inget vettigt.

att skriva i bloggen..haha. Ska åka iväg och träna nu i alla fall, ska bli ganska skönt. Har vart lat i två dagar! BAD ME. Har fortfarande inte vänt på dygnet, någon som har något bra tips hur jag ska göra? Orkar liksom inte gå upp för 13-14.00.. det är gansak illa.

Ikväll, vad ska man göra då? Ingen aning, vi får se, kanske dansa lite! Känns som det kan behövas, borde egentligen sätta mig och plugga också.. BLÄ.


Vi kör en gång till!

Okej.. Jag erkänner jag SUGER på SNOWBOARD borde hålla mig till skidor ändå kanske.

Vi åkte idag igen i kolsvartbacke..haha Nathalies bror Robin SOM ADLRIG HADE ÅKT FÖRUT.. åkte som en gud. vi låg elr jag.. låg mest i backen. Vi hade i alla fall duktiga tränare med oss, Christoffer och Stephanie även fast jag gjorde precis tvärtom än vad man skulle så gick de ganska bra.... Sen var det fett kul att åka i sopsäck! haha värsta farten ner för hemlingbybacken med Christoffer och Narr! haha tror narr fick halva backen i käften! xD

 

Första gången vi skulle ge oss ut i backen ;)

 


Snowboard med Nathalieeeee

Hur normal är man om man tvingar sig ut och åker snowboard när det är ca -20?!?!?!?! Ja, nathalie var helbestämd att vi skulle åka, så vad gör man inte för sin kompis! Jo man fryser fötterna, händer, näsa allt liksom. Var ju nästan så tårna vart svarta så man måste skära av dem! Jag lovar det är sant ;)

I alla fall Narre gjorde världens fulaste vurpa, jag dog flera ggr om. Skratta typ i 10 minuter. Hon gjorde en sådär vurpa när man nästa ramlar åt två hål samtidigt och sen ramlar hon rakt fram och mössan ja.. haha kan inte förklara. men det var sjukt roligt i alla fall. Ingen av oss direkt svängde.. kan ju säga att vi låg mest i backen och skrattade. Vi kanske skulle ha tagit med min syster som en snowboard lärare ändå. Dock vet man ju hur den slutade förra gången, haha. Hon älskar skadeglädje.. du kan ju tänka dig om man glider ner på mage 20 meter vem som asgarvar då.

Så här såg typ jag ut när jag åkte. TYP.

 

åh, det är var typ Narre.

Låg mest i snön och slappa! ;)


Årsresumé 2010, Part 1

 

Året 2010 har nog varit det mest händelserika året ever, förstår inte hur 2011 ska kontra detta år.På nyårsafton stod vi med våra champangeglas laddad för det nya året i Skutskär av alla ställen. Det var jag med några goda vänner, sen skulle folket hem och sova. Och jag drog vidare till min egna lilla lya i Stigslund där min dåvarande pojkvän Erik hade fest med sina boys. Det ena var fullare än den andra och många djupa diskussioner minns jag lova att det var. Vissa fick sova på toaletten ( eller var det i?) andra sov i ett fett skön säng, tror alla somna i ett varsit hörn och vaknade upp med att det var några hungrig pojkar dunka sönder dörren in till sovrummet. 

Man kan säga att den nya året började festande ganska hårt ta över mitt liv. Redan helgen efter om jag inte minns helt fel. Blev det Church Street med Nathalie, Lina och Molly, efter god mat och smariga drinkar drog vi vidare hem till Lina för att köra gärnet. Det blev en minst sagt spårad kväll, vi behöver inte gå in på detaljer gott folk.

Vi hade även en och annan videokväll som bestod av både onyttigheter och bra film, minns väldigt väl när vi skulle se The Uninvited för andra gången. ( Jag & Nathalie hade sett den innan ) Fast det var inte den filmen men minns att det var en skräckfilm det var Jag, Nathalie, Mathilda och Elin. Vi hade LITE förhögt ljud och jag tror alla fick en och annan hjärtattack den kvällen. Jag kommer inte riktigt ihåg hur det var men jag vet att jag skrek en gång och jag skrämde nog skiten ur alla som satt i soffan. haha.

En av mina smartaste ögonblick i livet
kom även i Januari månad nämligen när jag och Jullan var inne på stadium, ungefär så här såg det ut.höhö.

 

Sen så kom min spontanhet fram ganska hårt. Eller inte bara min utan även min vän Nathalie, vi åkte ner till Fuerteventura helt oväntat och vi chockade både familj och vänner. Antligen för att vi nämnde de 8h innan vi skulle åka. Tror faktiskt min mamma var mer nervös än vad jag var. Kanske för att jag är den jag är, lite smått förvirrad och sådär. Det var bara..  Bye bye Sweden, Hello Fuerteventura!

 

 

 


 

 

Fuerteventura baby. Jag och Nathalie på äventyr.

Jag vet inte riktigt hur jag ska berätta den resan för den är väldigt komplicerad och ganska händelserik. Vi tar bara några få ord och sen avslutar vi med en liten film.

 

 Kan säga att det var lite mer än så.. Men det tar vi inte här, höhö.

 

 

 

Fuerteventurafilmen 2010 baby!

 

Efter 7 dagars festande så kan man tro att man bli trött på det när man kommer hem. Inte vi inte, vi körde torsdag/fredag/lördag flera veckor i streck efter Fuerteventura ungefär... Dock kanske det inte blev fullt lika galet som i Fuerteventura.

 

 

 

 

 

Bjuder även en liten sötfilm från ferren ;)

 

Denna månad tog även mitt och Eriks förhållande slut. Grät mig till sömns varje natt, orkade inte livet och allt ni vet när ett förhållande tar slut när man har vart tillsammans i mer än 3 år och förlovad. Heartbroken..

 

Gjorde även en tripp ner till Fjällen med familjen + respektive + barn, träffade även min käre vän Vero som jobbade där nere. Blev mycket skidåkning, pulkåkning, afterski och en och annan utgång med systrarna.

Söt-Wiktor blåser ut ljus :D

 

 

 

 

 Oj Mars var en renbladning av allt tror jag. Jag var nere på botten och vände. Men hade en hel del roligheter här också. Vi var på Alborgen med gänget, festade, festade och så festade vi.

 

 

Tror vi 3 festade ganska hårt tillsammans!

 

 

Okej en dag till..

 

Sen hade jag ju en del uppmuntrade inlägg om kärlek också, HAHA exempelvis denna kommentar.

"Solen måste vara av manligt kön. Det finns bara ibland, ger förhoppningar om värme
för att sedan sticka, svika och låtas som det regnar.."

Men som tur var så hade jag ju mina vänner som kunde deppa med tillsammans. Men framförallt uppmuntrande vänner. NATHALIE du var fan den mest uppmuntrande människan den tiden alltså, shit. Love u girl ! Vi söp skallen av oss tillsammans. Kanske inte så bra .. men vi hade jävligt kul iaf.. de jag minns ;)

Danstävling i Söderhamn det gick ju skit dåligt haha i singeln i alla fall. Men i paren kickade vi ass. Vi kom på 5:plats i finalen, det är ju grymt. Men någon placering från prick, men det är ju iförsig inte ovanligt.
Tänker bjuda på en liten sötfilm på oss också, när vi dansar in i folk.Nathalie och jaaaaag.

 

Hade även en väldigt bra dag med min mamma. Jag var ju som sagt inte på topp denna månad, tror det eller ej hon vet allt utan att jag ens behöver säga något. Vi gick på Bio och käkade på Kina, pratade i flera timmar.

 

 


Hua.

Sprungit på bandet i en timme, shit. Tänkte vara lite hurtig sådär, men jag kan ju säga att jag gick faktiskt någon gång också. ( Jag är normal också, tro mig!) Men känner att danssäsongen börjar SNART!!! (YEY!! lycklig_tjej_90) Vill ha lite kondis innan dess faktiskt. Jag har ju inte direkt tränat kondis okej lite men inte spring kondis speciellt mkt.  Lite lat kanske ;)

Senare ikväll ska jag och nathalie dansa så mkt det bara GÅR och göra dansstyrkan, ska säga dig att den har vi faktiskt använt flittigt under lovet! Så vi kanske kmr vara lite bättre än alla andra på armhävningar ;) dock gör vi dem på knäna... höhö. Skyller på att Nathalie har ett halt golv. DET HAR hon faktiskt!

Vi måste ju dansa igenom våran par, det var ett tag sen! För vi måste bestämma tid med moyoyoyo för privatlektion! För nu har Natts lite ledigt för en gångs skull! :D
05.35

Nu ska jag gå och lägga mig.. det går bra för mig att vända tillbaka dygnerna har jag hört..

Död som en sten.

Sitter och läser igenom mitt vackra arbete som är skit dåligt. Juste de positiva tankar var de, men pallar inte det för fem ÖRE. Känns som jag aldrig kmr bli klart med bajsarbetet.... Ska vara inne imorgon kl 12.00 känns ju sådär..
Kill me.

Parthey!

 


HAHAHAHA!

Bara för jag har hittat världens roligaste filmer på mina tjejer, HAHA. Ingen fattar om ni inte var där, men ändå så jävla kul :D
Här är min kära vän Narr, som ser ut som en köttbulle elr ;)?

 

 

Elin, kör hissen ! :D

 

 

 

Alltså den här filmen är egentligen roligast, för vi kör ett spel! Och mathilda ska svära varje gång hon säger något, de roliga är att det låter så fel när Mathilda säger det. För hon svär aldrig. ( du vet en ängel som aldrig gör något dumt ;)

 

 

 

Som ni ser gör vi charader och årets sämsta gissning går till Narr! Och myrslok som

vi hade kört hela kvällen. Alltså jag dör! xD


DÖD åt allt som heter plugg.

Jag vet.. sitter och skriver blogg istället för att plugga. Duktigt ELIN. Jag borde ha någon som tjatar på mig att plugga, iförsig så är mamma ganska tjatig. Fast hon är snarrare jobbig! Sitter här och tycker synd om mig själv för att jag måste plugga. Går faktiskt inte så bra.. Har pratat med Anderas syster i telefon ( som för övrigt ett smartsnille ) om saker jag inte förstod. Klarade ut några i alla fall och fick någon sida som gjorde mig snarrare dummare än smart.

Fattar inte hade ställt klockan 9.00 och vaknar 12.00 blir ganska less på sig själv då alltså!  Fast Fia gjorde likadant, men förstår inte jag borde ju ha vaknat av klockan? Kommer inte ens ihåg att jag stängde av den. Måste ha vart förbannat trött, för hade jätte svårt att sova igår. Kolla sista gången på klockan 5.00, jag bara SOV FÖR FAN. men ja.
Deal?

Kan ingen göra min tråkiga hemtenta så kan jag åka och bada och sola i typ Thailand? Någon som är sugen?Bad me.

VARFÖR gjorde jag det för, bad me, bad me, bad me. 15.00 stod klockan på och jag som skulle PLUGGA! Åkte och tränade bort mina synder, spinnade 40 minuter och sprang 30 minuter, simma 40 längder och bubbla massor. Så jävla kul och lyssna på kineserna eller japaner eller vad dom är. Ser inte skillnad på dem, jag har alltid undrat vad dom SÄGER! Det är så himla många som pluggar på Högskolan, men man fattar ju inte ett smack av vad dem säger!


JAG ÄR MER ÄN DÖD.

Kanske överdrev lite med träningen idag, hahahaha inte så lite heller. Började med att gå ut och gå 1h 30 minuter, sen kom jag hem och skulle göra ARMHÄVNINGARNA, som alla gilla på facebook tack till alla 19 som gillade det!

"Jag gör 10 armhävningar för varje person som gillar detta.

Sätt in det här på din status om du vågar."
Så det blev ju 10x19= 190. Jag är ÄRLIG och ljuger inte jag gjorde alla 190 jävla armhävningar! ( dock inte på RAD)
100 situps, 100 rygglyft, 30 knäböj (hatar knäböj!) Sen efter någon timme efter de gick jag till Fjärran höjder, cyklade 30 minuter på spinningcykeln, sen sprang jag 30 minuter. Sen blev det styrketräning 30 minuter och stretchade säkert i 30 minuter. Snacka vig man blir efter riktig träning innan! Satt i spagat utan problem!

Sen kom mamma och vi simmade efter mitt idiotpass i 1h och 15 minuter. Nu sitter jag här och kan knappt resa mig upp ur stolen, har LITE träningsvärk..Imorgon ska jag dansa som EN TOOK. Ska vara helt klar med mina program imorgon, mitt mål iaf okej halva iaf. :D


Inte okej att bli platt..

1kg denna vecka trots nyår och massa alkohol, ganska duktig måste jag ju säga att jag är ;) Håller på att mäter med mått band, alltså varför ska allt försvinna på det ställen man vill ha kvar?!  12 cm över brösten, hur inte okej är det då! Om det fortsätter så här så kmr jag förstora brösten! Fast.. det vill jag ju egentligen, hur snyggt är den inte alltså! Skiter i vad alla andra tycker, det är snyggt PUNKT.

Fast mina armar alltså, muskel-tjejen snart !  Kanske ska snabba på med lite anabola :D fast skägg är ju inte direkt snyggt..synd. ;)


Nu ska det tränas!

Har i för sig tränat på morgonen också, men nu ska jag träna med Narr. Har redan hunnit spinnat 60 minuter, styrka kanske i 20 minuter. Men vi ska ha dansen styrkan och spela Kniect ( blev precis rättad på stavningen ;) Ska gå igenom paren också, det var ett tag sen :D

Jag dansar! ;)

 

Erre och Narre! :D


Tror jag ska byta karriär till biltjuv..

Okej.. Fick ett litet möte av en polis, som inte var så trevlig. Grät nästan fan i bilen, haha. Kan ju säga att jag dog flera gånger om för jag blev så nervös.

Såhär var det, vi skulle ju till Hannah på Nyår men skulle hämta upp Nathalie och Robin ( Narrs bror ). Jag hade lite bråttom, kanske lite för bråttom. Så körde jag på 70-vägen, som vanligt 70 då. Så var det en bil som körde i arsle på mig, blev så irriterad så gasa lite extra, så kom vi till 50-vägen och jag fortsatte och köra 70 om inte mer.. Sen glömde jag nästan och svänga in till Nathalie så blev lite slirigt.. lite.. sen ser jag vilken bil jag har bakom mig..

Ingen Idiot utan en polisbil, jag bara NEEEEEEEJ. Fan helvetes jävla anus kuk fitta, ja du vet att finaste orden som finns. Körde lite sakta och ställde mig som vanligt och väntade där jag brukar hämta upp Nathalie vid en vägfjongen. Så ställer sig polisbilen bakom mig. Jag bara FAN. så stannade jag helt, stängde av lyset. Och stannade i bilen, så hoppar ingen av poliserna ut. Jag bara va fan, de kanske inte är mig ändå, de kanske inte kom förbi. Det var ganska mkt snö så dom kanske skulle köra förbi mig, så starta jag bilen och körde iväg och dem följde efter. Gjorde världens snävaste sväng in på parkeringen stängde av ljusen. Polisbilen körde vidare och vänder i en såndär återvändssak. Jag hinner knappt parkera innan jag är ute ur bilen och går oberört på parkering. ( Håller på DÖR inuti.) Precis när bilen är vänd så den inte ser mig. SPRINGER JAG som en IDIOT in till Nathalies pappa plingar inte ens på. Bara springer in. Jag - Poliserna följer efter mig! Släck lysena. Polisbilen åker in i området på gångvägen och hoppar ut och plingar på grannarna. Nu hade vi vår chans att gå ut så vi typ halvsprang till bilen och åkte iväg. HAHA. Har fortfarande ont i magen.. ^^

RSS 2.0