-1,2 kg.

Yey, har gått ner -1,2 kg denna vecka, lite duktig man är då! Bara att kämpa och kämpa! Mina program håller på att sitta som sten i hiphop singel! Det känns grymt med tanke på att det är några veckor kvar till tävling. :D
Kompis det går bra nu!

Maria Aragon VS Lady Gaga.

Alltså gud lilltjejen kan verkligen sjunga, det är helt stört. Älskar att kolla på youtube och hitta massa "nya" stjärnor som inte har slagit igenom. Dock verkar Maria Aragon var på god väg att bli något stort. Alltså gud började nästan gråta när jag såg ett videoklipp när Lady Gaga pratar med Maria Aragon via en radiostation, så jävla häftigt känsla det måste vara.

¨
När Lady Gaga ringer upp Maria Aragon.

Maria Aragon sjunger Born this way med Lady Gaga.

LADY GAGA - BORN THIS WAY <3


Regionstävling Sundsvall.

JAG ÄR SÅ JÄKLA LYCKLIG! Dagen började med Disco, vilket jag helst skulle vilja slippa med tanke på att kondisen är nere i botten pga penicillinet. ( okej, den kanske är dålig i vanliga fall. Men den är fan ännu sämre med penicillinet! ;) Men skit i discon det är HIPHOPEN jag bryr mig om mest !!! :D

Så drog singeln igång jag var SUPERNERVÖS första omgången jag skulle dansa, lite för att det var många ackesdansare i samma klass och eftersom jag var sjuk så var jag inte med på uppdansningen i Tisdag. Men jag såg alla andra dansa sina program. Det första jag tänkte var FAAAAN, jag strycker mig jag är körd. För då hade inte jag fixat mitt program. Nathalie fick höra mitt velande hela tiden, jag vill inte tävla, sen 10 sekunder senare fan jag ska fan tävla. Ja ungefär som en tonårstjej som har humörsvägningar, haha.


Vi var 40 startade från början och själv klart var jag andra ut som vanligt! Man behövde komma 8-9 som sämst för att få prick. Jag tänkte först det är kört. Men så gick jag ut och tänkte jag ska bara ha så jävla kul. Skitsamma om jag inte kommer ihåg programmet. SÅ FÅR VI VÄRLDENS BÄSTA LÅT. Men vet inte vad den heter bara för de, fast det är ju inte direkt ovanligt ;)


Så kom resultaten upp för de som gick vidare och slapp secondtry. Så såg jag först inte mitt nr fast det var först, mongo som jag är. Sen bara men det är ju fan mitt nummer, IH lycklig. Sen dansade jag andra normala och då kände ingenting efterråt och jag går vidare kmr jag vara världens lyckligaste människa på jorden för då kanske man får prick. Så kmr resultaten upp och vi kollar på resultaten och jag och Moa bara AAAH, som värsta grabbarna. HAHAHA så jävla fult, tänkt dig en tjej i rosa med basrösten liksom?


Sen kom Semifinalen och kände bara när fan ska jag få ta min andra prick alltså. Så fullt ös medvetslös, har aldrig tagit i så mycket tror jag. och vem kom till finalen och upp i SILVER KLASS DÅ! NANANANA JAG ^^


Så dansade vi finalen och fick absolut världens sämsta låt i världshistorien och den gick så segt! Men jag var redan nöjd att jag kom till final så de kvitta om jag kom pallen eller inte, för jag var så jävla glad att jag var i Silverklass. Så sitter vi och väntar på att det ska ropa upp resultaten.. Så ropar det bara upp 1,2 och 3:an. Så ropar det upp 3:an 900 Emma Lira, Happ tänkte jag om jag inte kom 3:a då kmr jag definitivt inte på pallen. 2:plats 871 ingen reaktion från mig. Elin Henriksson Ackes. REAKTION alla bara skriker, springa upp på pallen och gruppkram på pallen med de andra som fick pallplats.! :D:D :D

( bild tagen av Tränare )
KOM 2:A :D :D

kmr kanske en film sen om ni har tur ;)Åh.

Bara för att jag sa att jag inte var nervös så blev jag det nu. Suck, ska ta med mig massa kläder till friträningen så Narr hjälpa mig att välja, kan inte bestämma mig :D

Danstävling imorgon.

Har precis gjort mina program klara.. Mer behöve jag inte säga, ska åka iväg och träna på friträningen idag. Är inte ett dugg nervös inför morgondagen vilket känns skönt. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska ha för kläder på mig i varken disco eller hiphopen. Men det löser sig. Har absolut inga förväntingar på denna tävling i huvudtaget, för jag klanta till de och gjorde inte mina program i tid. Är ju inte okej att vara klar med dem idag och ska tävla imorgon? Blir lite less på mig själv. MEN HELT SERIÖST. Jag har faktiskt inte haft tid, har haft cp mycket i skolan med tenta, grupparbeten, enskilda och det jag har missat för jag har vart sjukt mitt upp i allt det här. Har inte fått tränat på 10 dagar det säger ganska mkt varför jag inte är klar med dem. Jag har faktiskt längtat efter den här tävlingen så blir det så här, man blir ganska besviken på sig själv. Man vill ju kunna program bra inför tävlingen.. Mitt självförtroende är fan in botten.BLÄÄ.
Helt galet bra!

Läskig sak.

Måste berätta om en läskig sak idag. Jag vet inte om jag om det var dröm eller verklighet. Jag skulle ta en powernapp som förövrigt varade i 3h..Men jag vaknade en gång och gick och tog pencillinet och så la jag mig i sängen en stund med datorn. Så tänkte jag bara ligga och blunda en liten liten liten stund innan jag skulle plugga. Nu till saken.
Jag hade täcket över huvudet för att det var så ljust i rummet. Så blev allt helt plötsligt skit tungt som att täcke vägde ton, alltså det gjorde ONT. Jag kunde inte röra mig blev som förlamad. Jag kunde inte öppna mina ögon, alltså det var inte att jag inte vågade utan DET GICK INTE. Ögonen var helt igenstängda. Sen blev det skit varmt, jag kunde inte andas. Jag kunde fortfarande inte röra mig. Så jävla obehagligt! Alltså i drömmen eller vad fan det var så hade jag panik för jag inte kunde öppna ögonen och jag ville vakna för jag skulle upp och plugga. SÅ JÄVLA SJUKT. Sen ringde mobilen och jag kunde inte svara jag låg och kollade på mobilen men kunde inte röra mina armar eller händer det var mamma som ringde. Sen bara släppte allt, tyngden från täcket, den förlamade känslan och jag kunde öppna ögonen. Det var som om jag hade blivit drogad eller något. Så sjukt obehagligt. Och vet ni var det sjuka var att jag hade 7 missade samtal från mamma på mobilen!?!?!
Man bara QUE, antingen var det en sjukt obehaglig dröm och lite tur att det vara mamma som hade ringt 7 ggr. Eller så var..?!

Kul med Fysik o Kemi.

Sa ju för ett tag sen att det var roligt med Kemi. Det var en fet jävla stor lögn. Nu gråter jag nästan på de här pluggandet. Det är så jobbigt och ta tag i saker, tycker ni inte? Glömde mitt fysikhäfte i skolan.. så det är ju borta, men har kopierat hela 94 sidor av Fia i skolan inte okej någonstans.
Så tänkte lägga upp en plan för de två kommande dagarna då jag ska plugga till tentan och göra mina singelprogram. Plugga 30 min, dansa 30 min, plugga 30 min, dansa 30 min. Sen hur länge jag kommer orka med detta det är en annan sak. Har tenta på fredag och det kommer gå allt annat än bra, de kommer med nya saker 3 dagar innan provet tack för den äckel lärare.

Trassel in my <3

Alltså älskar den animerade filmen alltså! En av dem bästa animerade, den hade liksom allt! Kärlek, Hat, HUMOR! Har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde till den. Så himla klockren film! Sen att självaste Mandy Moore är med och sjunger gör soundtracket sagolikt, nästan en tår blev det ju. En riktig Disneyfilm, känns som detta kommer bli en klassiker. 5 av 5 !!
Bara lyssna på soundtracket.!!


Justin Timerblake

Har ni hört, iförsig var det ett tag sen. Men den här vackra och braiga människan ska sluta SJUNGA! Lite sorgligt tycker jag, han har så många låtar man kan dansa till. Oftast dem BÄSTA.
och så är han helt okej snygg också? ;)

Jadu.

Mina lärare är så himla snälla mot mig. Det gav mig 7 stycken restuppgifter för att ha missat två lektioner, det är fan mer än vad vi gör på lektionerna. Less_tjej_90.
Idag har jag BARA 39,1 graders feber, känner mig fan sämre idag än igår och då hade jag 39,6 konstigt det där. Har så himla tråkigt, har säkert kollat på 100000 filmer och somnat till typ hälften, haha. Men på imorgon får jag komma ut till verkligenheten JIPPIE, får träffa människor för då smittar jag inte längre för då har jag ätit massa piller i flera dagar. Förövrigt vill jag att min hals ska ge upp att göra ont, har fått i mig 6 isglassar och 5 msk soppa på TRE JÄVLA DAGAR, snacka diet. Drömmer om mat, elr tacos. Sen läste jag att ngn precis hade vart på CHURCH STREET, har ju inte vart där på EVIGHETER. älska älska älska.
Just nu känner jag mig bara sällskapssjuk, prata med nathalie cplänge i telefonen igår. Hade så tråkigt, fast tror hon hade de också på bussen haha. Sen blev det avancerat när hon skulle laga mat samtigt som hon prata och jag hör ju som en kratta. Har ju cpont i öronen.
AJA FERRE I HELGEN ELR?
not.. jag känner mig som en hund, sällskapssjuk som satan just nu. Någon frivillig?

FU.

39,6 graders feber, halsfluss, öroninflammation och förskyld. VARFÖR blir man sjuk när man har HUR mycket som helst att göra!??!!??!?!?!?! Jag ska kunna mina danser tills på lördag nästa vecka för då är det tävling! Sen måste jag plugga inför tentan som är nästa vecka på fredag. Sen ska jag träna också men penicillin i kroppen?!
Kan jag träna med penicillin?
DET KAN MAN! om man inte har feber.. sen ska man inte träna överdrivet. Frågade läkaren idag, hade lite panik sådär. Ska i alla fall med och tävla i Sundsvall även fast jag käkar penicillin sista dagen då! FAN, vad jag hatar halsfluss!!!!!

Less_tjej_90

Varför blir man alltid sjuk när man absolut inte VILL BLI DE!? Jag har tenta nästa vecka, ska jobba i helgen och jag har danser att göra. Blir så jävla less..

sjuk.

hatar att vara sjuk, haft migrän hela dagen och endast druckit vatten med tanke på att man har spytt 24/7. Det var längesen jag hade sån här migrän, men nu är det bättre för jag har fått i mig ett ex antal pronaxentabletter.  Hade feber på 39,5 igår efter jobbet, men nu är jag nere i 38,3. Tänk att mammas magiska piller hjälper, har för någon timme sen vaknat, har legat på toaletter och sängen hela dagen, det suger.
Vi ska vara klar med dansen nu också på torsdag, har missat 2 träningar om jag inte går på den. Men har inte hunnit satt ihop mina program så får göra det i helgen när jag blir lite piggare. Har ju discon klar i alla fall, men ska lära mig den också, blää för att vara sjuk!

Personlig Assistent.

Andra dagen avklarad och det har ORMAR. inte OKEJ någostans, hatar ormar för allt i världen, men det löser väl sig, haha. Nästa gång jag ska jobba är på Söndag.
Jag får tänka pengar pengar pengar!

Vilken kväll.

Igår var jag på arbetsintervju och jag fick JOBBET, hur grym är man inte liksom! Ska börja på måndag halv fem skulle egentligen på söndag men blev ändrad dag. Fett bra timlön har man också, 140 kr i timmen! helt okej! Ska jobba 10-15 timmar i veckan sen till sommaren har jag heltidsjobb. Slipper man tänka på sommarjobb, hur skönt som helst!
Sen fick man finbesök på kvällen, där vi kollade på dumma mig, alltså älskar den filmen! Har säkert kollat på den 30 ggr och då överdriver jag inte antalet, haha. Den är så klockren!
Hittade tjejen som är rösten till Agnes, så jävla bäst röst!

Bästa delarna i filmen! :D

Hur lyckas man?

Alltså, inatt skulle jag lägga i slingor som jag hade köpt för längesen. Men alltså, om man har röd/brunt hår som jag har så är det kanske inte så bra att lägga i ljusa slingor. Så jag fick ROSA slingor, hahahahhahahaha.
Så nu har jag vart och köpt annan färg, ska se vad det här blir, lilla kanske? ;)


Mongobarn.

Planerna för ikväll blev ändrade, dock är jag inte förvånad..Så nu åker jag till Sörby för myskväll! Have a fun night!


Vad längesen!

Såg att Kissies hade lagt upp den här låten, alltså shit vad lägensen! Den låten är så jävla härlig, tycker ni inte?

 

This young girl

she's a freak.

She's up clubbing

every night of the weekend.

<3

1 år, 12 månader, 365 dagar, 8760 timmar sen vi gick skilda vägar. 

.

<3

RSS 2.0