Shopping.

Ska ut med mathilda och handla lite kläder tills på lördag. Jag har en spetsklänning som jag tänkte ha, men ska ha något på mig imorgon för jag ska bli firad av släkten då. Man hoppas på en del stora presenter, som exempelvis sparpengarna! Pengar är alltid plus, då kan man lägga på massa tok, som impulsresor ;)

Så vi får hoppas att jag inte kmr hem med allt för mkt saker, men man vet väl aldrig med mig. Ett par snygga skor kanske. Vi får se! Så pepp tills på lördag, har sagt de 1000 ggr nu. Men vi kmr nog ha ovanligt roligt ;)


humörsvängningar!

Snacka om humörsvängingar. Nu är mitt humör på topp! och jag vill att det SKA BLI LÖRDAG! Längtar som en tok! Alla mina girls kommer hit, det blir väl lite kalas då ;)

Ska försöka blir klar med allt plugg tills dess, men om jag pluggar 10000000% nu, imorgon och på torsdag så kommer att gå prima! I HOPE!


 

PEPPLÅTEN!


?

Jag förstår inte vad det är som händer med mig. Jag är lat, okocentrerad, trött och allmänt deppig. Varför är jag de?

Dagdrömmaren.

Hej jag heter elin och jag vet inte vad jag håller på med. Gick och la mig typ 6.00  på morgonen för jag är smart nog att ta koffienalvedon! Smart_tjej_90. Sen skulle jag upp vid elva tiden för att möta Pullan på stan för vi skulle fika och kika lite i affärer, det blev både lunch och fika, lyx! Imorgon blev jag även bjuden på att åka till lager 157 och få shoppa för 500 kr som födelsedagspresent! wiho, jag som inte har några kläder nästan (!)..Okej jag har ganska mkt kläder.. men jag får nog plats med lite till!

Åkte och övningskörde med Pappa. Jag är ju så jävla grym på att fickparkera är verkligen kung. Kanske ska söka till sverige sämsta bilförare så illa gick det att fickparkera. Iförsig hittade pappa säkert den MINSTA fickan i hela jävla världen, men du har ju en "liten" bil! Tjena ;)

Kom sedan hem med en vacker väldigt intressant bok på 163 sidor. Alltid lika roligt att komma hem och se böckerna ligga där och bara väntar på att bli lästa! Skärpning ELIN! You can do it! Sen var jag så inne och kika på filmerna från tävlingen så jag glömde bort FEMININ VIBE, kanske roligaste träningen på veckan! (förutom tävlingshiphopen).
Puckoelin, nu går jag och tröstäter med gurkskivor! Beach 2010 spökar i mitt huvud..


Mor & dotterdag.

Vaknade imorse av att mamma ringde på morgonen. Skulle kolla om jag överlevde kvällen, vilken tur det gjorde jag. Hade vakna ganska hårt på felsida, var skit förbannad på allt och på alla. Var helt förstörd när mamma kom hit senare på dagen. Kändes som allt kom på samma gång, inget var bra och deppnivån var på hög nivå. Inte bra..

Att vakna sjuk var inte heller någon hit. Efter en lång pratstund bestämde vi oss för att åka och handla diverse grejer mot förskyllning, feber och halsont. Sen bjöd mamma mig på Bio, Remember me och sedan gick vi och käkade på Kina. Mitt humör blev i alla fall bättre och få slippa tänka på allt för en stund.

Remeber me, var bättre än förväntat. Jag visste att den skulle vara bra, men inte så bra! Gosh, de blev någon tår i filmen. Riktigt se värd, fast man behöver nog inte se den på bio. Men riktigt bra film! Ett plus är ju också att Twillight stjärnan Robert Pattinson spelar huvudrollen! 




Blä.

Hade danstävling i Söderhamn igår. Vaknade med att ha jätte ont i halsen, kul liv. Äntligen när man ska få tävla..Det gick inte bra i någon av singlarna. Men i paren tog vi oss till Final vilket jag är riktigt nöjd med, med tanke på att vi gjorde om paren natten till tävlingen. Det är ju alltid så, om någonting går bra går ofta det andra sämre. Det var helt okej musik på tävlingen förutom första omgången i hiphopsingel, jag har aldrig hört låten?!
Haha, det var en jätte söt liten kille som kom fram till mig på tävlingen. Det var två stycken som stod och kollade på mig hela tiden. Tänkte va fan glor de på..Så kommer en av dom fram. DU, fan vilket coolt steg! Så försökte han göra lika, så jävla söt. haha.

När vi åkte hem från Söderhamn kände jag bara deppen i kroppen fast jag visste att vi skulle ut. Hade seriöst sprängade huvudvärk, men tog en alvedon så det blev bättre. Men kände mig inte peppade i huvudtaget när jag väl kom hem. Jag hade ingenting att ta på mig och hittade inte min plattång! Med ett jäkla tjatade så följde jag med ut i alla fall. Sen kom vi in på tävlingsdans när vi satt och prata..Du ska göra si och du ska göra så. Hålla takten, snurra rätt med armen, inte göra så. Det gick inte bra i singel alls, de var inte just det jag ville höra när man skulle ut. Man blev så jävla peppad..En människa kan ta en viss kritik, speciellt när man ligger i underläge.

Så jag bestämde mig för att åka hem när vi väl kom till stan och skulle ut. Och nu ska jag bråka med Hemtentan som förövrigt går skit. Dessutom när man har vaknat upp med feber och en hals som skulle kunna mörda en just nu.

Karatefylla!

HAHAHAHAHA, FLASHBACK!

 


Ojojoj.

Vilken tidpress, jag pluggar och tränar och tränar och pluggar. Jag försöker lära mig singeln super duper bra i hiphopen. Är lite sugen på att ta sista pricken i Singel Hiphop, fast då får Nathalie ta och gå upp en klass. Haha, vill inte möta henne! Men man ska inte hoppas på för mkt, jag försöker kunna min singel som rinnande vatten, de går sådär...Jag har program fast en hemlis har bara 10 åttor i Singel hiphop! Fast i disco har jag 16 åttor, riktigt stolt! Fast kanske ska kunna den lika bra som hiphop-paren. Paren kan jag ganska bra, i slutet är det lite lurigt. haha vi får se vad som händer på tävlingen!

Pluggandet går faktiskt helt okej! Ska träffa Sofia, Classe och Erik på Högskolan imorgon för att slå våra kloka hjärnor ihop. Men har faktiskt skrivit ganska mycket.. typ. I alla fall idag gick de jätte bra på körskolan! Klarade proven galant! Snart så !!!! :D


Vi hoppas på en sån här rolig tävling! :>


SINGEL KLÄDER!

GUD, jag dör jag vill verkligen ha den här addias tröjan till Söderhamnstävlingen!!
Den kostar 700 jävla kronor. Det är liksom inte meningen att en student ska ha råd med den.
Här helt såld och  obeskrivligt förälskad i den!
Tänk dig den tröjan, vita shorts och ett vitt stort linne och pussycats dolls strumpor! <3


Så här roligt har jag idag.

Min humor är på topp xD

 

 

 

 

Den borde finnas i vårt lägenhetshus..^^

 


Kalas.

Dagen började med att Nathalie väckte mig på morgonen (lördag). Vi skulle upp och träna kl 10.00, jag bara jag är upp klockan var då 15 före bussen. Jag kan lova att jag inte var uppe, sprang runt helt nyvaken och sprang till bussen. Vi tränade paren i någon timme sen var det meningen att jag skulle träna singel. Men det gick inge bra plus att min mor och far ringde för dem var nere på stan. Så mötte jag upp dem efter jag hade bytt om och tvättat av mig lite snabbt. Vi kikade på saker till min syster dop som jag tyvärr kommer att missa. För då är jag på Söderhamns Tävlingen. Vi gick och fikade inne på flanör och därefter bar det av till Köpis. Jag skulle peka ut vilken laptop/dator jag ville ha i födelsedags present. Fujitsu laptop med stor skärm, kmr inte ihåg vad den hette bara för de. Men den är söt, så klart! Vi gick in på Mio och kollade sedan på möbler för första gången i hela mitt liv så sprang nästan mamma igenom affärern. Jag och Pappa hängde inte med, iförsig provade vi "bio-soffan" gud skulle dö för en sån, någon som kan ge mig 20 000 och köpa den? Så kmr pappa man kanske ska byta ut soffan till en sån här, FUSK!

Efter Köpis åkte vi hem till Morfar i Forsbacka och fikade (igen) och där var även Ida & Andreas och Lill-hjalmar. Satt på golvet hela tiden med lill-killen. Han skrattade hela tiden, kanske en av världens sötaste bebisar! Sen åkte jag hem med Ida & Andreas. När jag väl kom hem så satt jag och hade allmänt tråkigt, sen började jag knåpa lite på Sandras Header. Lovade att jag skulle hjälpa henne med bloggen. Men jag fixar inte håret någon som vet något bra knep? Eller kan den se ut så här?

Efter blogg knåpet, började jag prata med Narre. Vi pratade om utgång, dock hade jag inge alkohol. Men det behövdes tydligen inte för Nathalie hade ju ett lager. Så hon kom hit och så ringde vi hit Anders. Det blev lite mycket kanske, elr ja. haha. Sen åkte vi ner på Stan för att ta stämpel på Heart Break, därefter gick vi till Old Saints och tog en cider. Där vi även mötte upp Lina och Mia. Hm, ja va hände sen Nathalie? hahaha. Man får för sig konstiga saker på fyllan, men de var någon gubbe som retas med Lina och förlovning och grejer. Då hade Nathalie en gummisnodd. Så då skulle vi förlova oss så satt vi fast det i båda händerna. Så skulle vi dricka samtidigt. Nathalie hade ut hela cidern över en kille som inte var så onykter. Han blev inte så glad.. Så vi gick vidare till Slick, gud det var så jävla kul på Slick. Det var lägesen det var så kul att dansa där, riktigt lyckad kväll. Vi avslutade kvällen med att käka korv som vi alltid gör. Sen självdog jag i sängen hemma.!

 

Min kära vän Narre!

 

Anders och jag som gjorde världens godaste
Rosa Pantern drinken!

 


Ge mig lite koncentration och inspration tack.




Jag är så stressad så jag vet inte vart jag är någonstans idag.

- Plugga teori och gör slutprov
- Övningsköra
- Ett antal x seminarium texter, lilla stora barnet
- Hemtentan ( 8 sidor )
- Reflektions papper 3
- Läsa jävligt mkt böcker..
- Göra klart singel Disco ( 4 åttor )
- Göra klart singel Hiphop, hela programet.......

Fu på det här..


Trevlig HELG!

På fredagen, blev det massa dans i stora lass. Med tävlingsgruppen, synd att vi inte får träna mer program..Vi gör bara massa koregrafi hela tiden, visst det är ju också bra. Men känns som vi borde få göra program, för vi är ju ändå tävlingsgruppen. Kanske lite hjälp av tränare osv, dock har vi ju träningar på lördagar med friträning. Men det är ändå inte samma sak och definitivt inte samma diciplin, är mest flum.

Sen dagen därpå åkte vi och dansade en timme och tränade par innan vi drog till ALBORGEN. Så jävla kul, fast jag var ganska trött efter dansen. Man borde verkligen dra dit ett gäng och tävla mot varandra, massa lag. Skule vara så jävla kul. Sen han jag bara hem och fixa mig och sen drog vi och tog med oss mat till Lina där vi hade melodifestivalkväll och vi vet ju hur det gick. Har rätt som vanligt. höhö ;)

Sen drack vi en hel del och drog först till Solo eftersom ngn skrev upp oss, kommer inte ihåg vem. Men de sög ju totalt. Nu gör jag dålig reklam men va fan var det för musik?!

Så vi drog till HeartBreak istället och där var det kul som vanligt. Speciellt när de nästan skulle stänga, hahaha han var ju bäst på att dansa! :D

VEM HADE RÄTT!

Jag har rätt som vanligt! Anna Bergendahl vann melodifestivalen.
Vad vare jag sa tjejer ;)
Så jävla rätt, älskar låten! Får ryssningar!





LÅNGA TRAILERN!!!!

Har hittat den långa verision av den tredje twillight filmen!

GAH, vill se Eclipse NU!!

Fast jag såg en sak..den rödhåriga vampyren har dom byt ut!

SÅ DÅLIGT!

 


Trött.

Gud, nu är jag trött på att bli väckt 24/7. Kan den/hon/han sluta ringa hela jävla tiden med okänd nummer. Alltså klockan 3-4 tiden varje jävla natt och bara andas i luren. Förut hörde man ingenting, men nu andas den jäveln också. Alltså 3 ggr per dag ringer den/hon/han. Nu börjar jag ledsna rikitgt rejält, bröt ihop imorse, börjar fan bli rädd...

ECLIPSE TRAILER!

Jag hoppar upp och ner här hemma, den tredje twillight filmen har det kommit ut en liten snutt ifrån! GAH jag vill se den nu nu nu nu nu nu nu nu nu nu ^^




Tiden går så fort.

Det är helt sjukt om 27 dagar blir jag 20-åring. Hör ni hur gammalt de låter? Jag vill vara 19 hela livet, nu kliver man över 1:an det är lite läskigt. Man vet inte hur livet kommer bli, det känns som jag fokuserar mer på framtiden än att leva i nuet. Vilket gör det hela ännu mer jobbig. Vill inte bli äldre, snart är man pensionär och dör. Eller så känns det i alla fall. Det känns som man måste sluta med dansen för man blir 20 också, man kan ju inte vara hur gammal som helst. Och snart har det gått mer än månad när vi var över. Allt går så fort, jag hänger inte med och jag vill inte göra det längre. Trött på partylivet och singellivet, fast de knappt börjat. Men ändå är det så jobbigt. Varför?


Fly Upright Kite - October Ghost.

Fick en så himla bra låt igår, blev lite smått förälskad i texten.

you fade in and out
like you're not sure where you are
and i kiss the back of your neck
where you don't have to kiss me back
and this time i'm closing both my eyes,
when it's hard to look at me, when you begin to cry
and we can lay like ghosts
if that will help you stay
i'll never say a word again
i'll put the questions away
how can you say you're not in love anymore?
when tomorrow we'll be back to the way we were before
how can you pretend you don't care anymore?
like you've lost all the reasons
tonight, we can dress like crooks
just to change the way we look, oh love
and if you wanna smile, like the sadness isn't felt
like your head is not a mess, like i was someone else
it's out of habit that i am yours and yours to break
cause i've given up on hoping we could stay the same
is this all that we are?
this is all that we are
how can you say you're not in love anymore?
how can you tell me you don't care anymore?
when i did not see you change
cause nothing changed at all


Anna Bergendahl borde vinna melodifestivalen.

 

Får ryssningar när hon sjunger den här. Den borde vinna!

Håller ni inte med?


hihi sötfilm!

En söt kort film,

som de oftar visar innan filmen börjar på bion!

 


Borta bra, men hemma BÄST!

Kommit hem från Sälen idag, vi hade en RIKTIGT trevlig vecka. Mer detaljer senare!
Ikväll blir det utgång igen, det kostar att ligga på topp! Idag fyller våran Jessica hela 20 år ! Förstår ni hur gammal vi håller på att bli? Vi blir ju gamla! Jag tror det kommer bli en toppen kväll, fast gårdagens utgång var riktigt kul! Första gången jag gick ut med systrarna också!

Snälla ge mig sommar! Hittade absolut min favorit låt,
har letat som en tok efter den.!


RSS 2.0