EGYPTEN!

Nu åker vi inte många minutrar innan jag ska börja dona det sista! Jag fick det förklarat förut att Egypten ligger faktiskt i Afrika, haha jag bara skrattar när jag tänker efter vad jag trodde att det var. Tänkte mig en Ö någonstans med Öken.. Men nja inte riktigt så var det ;) Jag har aldrig vart i AFRIKA, fatta coolt! Det är typ bara sand men i alla fall.. Väskan väger bly så jag hoppas att nathalie inte har lika mkt i sin väska.

Men du NU DRAAAAAAAAAAAAAAAAAAR VI ! och vi ska ha det förbannat jävla CPKUL och förhoppningsvis kmr vi bli lite bruna i 40 graders tempraturen ;) SEEEEEEEE YAAA !


öronorgasm.

Den här låten har jag helt missat kom ut för 10 dagar sen,
helgrym och Justin Bieber har blivit så stor!
Ser mkt äldre ut nu än innan ;>






Lite Partylåt, älskar den.
Så jäkla peppppppplåt! :D
Kat Delunda feat Akon





Fjärran Höjder.

Har vart med Nathalie hela dagen på Fjärran höjder, haha hon hade med sig, Godis, Ostbågar och Jordgubbar med socker, är man förvånad eller? Förra gången hade hon 2 Chipspåsar med sig, det var faktiskt lite kallt på fjärran idag, dock badade vi inte som vanligt och vi har gått in gratis 3 GGR på rad, det är ju bara att gå in. Någon annan som vågar testa imorgon kanske? ;)

Iförsig så spelar det ingen roll för har fått simkort där av pappa, jag har simmat så många gånger där. Nathalie är för lat, haha. Eller så är hon rädd för vattnet jag vet inte vilket av dem jag ska tro ;)

Btw, snygg stavning jag hade igår, haha. Skulle skriva spela men det blev släppas?! Wtf. Fast jag kan ju varken stava eller prata så det kan ju bero på det. Jag kryddar upp bloggen med massa stavfel som alla kan störa sig på! Förresten vet ni vad jag gör om alldeles precis en vecka, STEKER I EGYPTEN med Nathalie! Vi har bestämt oss för att snorkla en dag med båt! för det var tydligen inte så dyrt.


Någon som ska göra något kul imorgon? CALL ME.

Miley Cyrus.

Kan någon säga mig varför jag har blivit helt besatt av denna människa? Det enda som släppas just nu är Miley Cyrus, när man säger att hon har vart Hannah Montana, så känns det som ett skämt. Men Hannah Montana är fan bra :D Jag vet flera som gillar henne, fast det kanske inte erkänner ;) Hon är typ på Avril Lavigne har jag inte rätt? Eller typ samma stil, tycker jag i alla fall. Tycker om Avril Lavigne också men när hörde man henne senast göra en ny låt? Det var ett tag sen. Den som spelas ganska hårt just nu är en ganska gammal låt! men va fan!


Åshammarfolket.

Linda och Ungarna var här och hälsade på i lördags och sov kvar till idag. När jag vaknade upp igår så skulle vi åka uppblåstbar båt, eller snarre jag skulle visa hur man gjorde för william. När jag hade kommit ut vid bryggan så tar william fiskehoven och börjar stänka vatten så skulle jag göra likadant fast med åran. Tror du inte tjejen tar i så mycket så jag välter hela båten och jag for i med kläder, skor rubbet. Duktig tjej, haha, det var cpkallt och jag var bakis inte okej.

Sen efter ett tag så skulle vi åka båt, Wiktor satt redan i båten men så skulle William ta sats och hoppa i så missar han båten och hamnar också med kläderna i vattnet, så jävla KUL. haha. Wiktor börjar grina för att han blev själv i båten och jag står och skrattar, bra tjej här.

Idag har vi bara åkt på fallensdag i Älvkarleby och kikat lite, ungarna åkte lite karusell också. Sen spelade vi på choklashjul jag hade nummer 21, nummer 20 vann choklad inte okej för 5 öre! Men jag överlever nog det också, ikväll kommer det några gäster hit till mor och far så man måste väl vara trevlig idag igen. Är så himla slut idag förstår inte varför, mitt knä har gått i pension och vill gräva sin grav nu alltså. Vill ha ett nytt ben tack!

Narre 20 år!

Igår fyllde Nathalie (NARRE) 20 år ! Tänk vad stor hon har blivit, hela ett år ;) Vi hade riktigt kul igår, som alla vi tjejer brukar, ett härligt gäng det är vad vi är! Vi grillade, käka tårta, drack spirre, drack vin, drack cider, bål, ja säg vad vi inte drack! Vi gick sedan ut på krogen där vi dansade hela natten typ. Sen blev det donken med cheesburgare och däremellan ja.. Sen åkte jag hem och sov! Jag skulle kunna sova bort hela dagen fy fan vad dåligt jag mår idag, känns som jag har sprungit in i en betongväg. Dessutom kmr sötnosarna från Åshammar hit idag också så man blev ju väckt tidigt, EEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNA DET FINNS VÅFFLOR KLARA NU!!!!!!11

Tog väldigt lång tid innan jag börja käka mina våfflor idag, haha. Det blev lite mkt igår kanske, men det vare värt. Det blev en återställare med en glas vin och en iskall cider, bra barnvakt där!

P.S har fått bandage igen på knäet, mitt liv är så jävla perfekt....not.



Jag vet en tjej som var lite full där ;) ( berättar inte vilken ! ) :D


*massafulaord*

Jag har inte klagat många ggr över det här förbannad knäet men nu är jag less. Det gör CP-ont hela jävla tiden och nu pallar jag fan inte skiten. Jag låtsas som att det är ganska bra, men det är så fel. Det känns som det inte kommer bli bättre. För varje gång det börjar bli bättre så kliver jag snett eller gör någonting för hastigt så är jag tillbaka på ruta ett igen. Jag är hur stel som helst och det bara strammar hela tiden. Det hjälper inte av att träna, det hjälper inte av att sitta still. INGET HJÄLPER FAN. ledsen_tjej_90..


Parthey hos Elin.

På dagen var jag och Nathalie på Fjärran Höjder och solade hela dagen. Jag läste något kapitel hur New Moon. ( har blivit "twillight" nörd ) Måste bara berätta om kajan ( kråka som andra skulle säga, men är ju fågelnörd nu you know ;) Jag vet inte vad grejen är med fjärran höjder och fåglar, speciellt Nathalie lyckas med allt.

Det var några småtjejer som låg bredvid hos och så gick dem och bada. Då flockades de med fåglar på deras grejer. I för sig får det skylle sig själv när det har en öppen bullpåse mitt på filten, haha. I alla fall Nathalie skulle vara snälla och skrämma bort dem, men hon skrämde en fågel så den blev så rädd och sket på deras grejer. Så jävla kul, vi låtsades som ingenting. Men sen när dom kom så märkte dom inte att bullpåsen var uppäten och att väskan var full med fågelskit?! Jadu.

 På vägen hem ringde Elin och frågade om vi ville följa med ut, lite spontant sådär. Jag bangar inte, det gjorde inte Nathalie heller, 20 minuter innan systemet sprang vi och köpte lite spirre. Åkte hem och fixa mig och slängde i mig lite grillat innan jag for och hämta Nathalie i Bomhus och sen bar vi av till Elin i Sätra. Vår spontana ute kväll blev en fyllekväll och vi hade riktigt roligt med ölspel, pyramiden osv. Vi drog senare till Tant Grön och tog en Rosa Patern innan vi begav oss till Nivå där vi stannade till stängning och for hem och självdog i sängen. Förövrigt så har jag CP-ont i knäet idag med tanke på gårdagéns fylledans..
Lånade lite bilder av Elin Johansson ;>



jag.




wtf?




kärleksparet ;>



sexigt..


Jag förstår inte.

Jag förstår inte vad jag gör för fel, precis allt jag gör blir fel. Jag säger fel saker och jag gör fel saker. Jag finns inte längre, inte för dig. Du vet vad jag tycker, och du säger detsamma, men ändå så finns det inte där. Jag känner mig tjatig, jobbig, dryg och otillräcklig. Enda sen Feb sen jag kom hem från resan så känns det som jag inte finns längre, allt inom mig har försvunnit. Har aldrig kännt mig så ensam fast jag står med vänner vid min sida var och varannan dag. Det känns som det är något fel på mig, men jag kan inte sätta ord på vad.. allt?

Låten går 24/7. löve it!


kort hår.

Idag insåg jag hur kort hår jag har fått, de når ju knappt ner till axlarna, gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.



Impulsiv tjej_90

Ja, jag är så himla duktig på upptatera bloggen, not. Men i alla fall tänkte berätta att jag har pierca tungan!! Så sjukt nice och jag är så sjukt uppsväld i käften, haha. Jag låter som jag är full enligt mamma, lespar så där sött ni vet. Men det går väl över det också, har köft en ny bikini för någon dag sen, kanske visar upp den sen om jag orkar. Så himla lat nu för tiden, knäet mår faktiskt ganska bra. Fast får oftast skit ont på kvällen kan ju iförsig bero på att jag går utan kryckorna 24/7 hela tiden.

Idag var jag och Nathalie i Uppsala, vi fick något ryck och åkte dit i alla fall. Vi kika lite i affärer och satt på en mysig uteservering och lågp på solsängar, hur mysigt som helst. Sen bilvägen dit, jag bara skrattar när jag tänker på det. Vi skulle åka in på motorvägen så visste vi inte vilken väg vi skulle åka i så åker vi FEL och bilen efter åkte efter oss fast vi körde helt galet, haha. Sen kommer vi mot gamla Uppsala, så kmr en järnvägskorsning. Det börjar blinka rött och Nathalie bara ska jag stanna näe jag kör över, så sitter vi typ och skriker i bilen och hon kör över och 2 sek efter gå bommarna ner. Ja, vad ska man säga? Ibland funderar man om kvinnan har körkort :D Hemvägen var inte bättre den heller vi skulle köra hem och vi körde halv vägs till Sala. Fråga mig inte varför, vi åkte åt helt fel håll i alla fall. Men bilresan var väldigt nice, Lady Gaga på högsta volym och lite skön sång.

kmr bilder imorgon, imon blir det även stek dag på brämmen förhoppninsvis.! Ciao!

INTERNET!

Gud, har vart utan internet hur länge som helst känns som ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR, fast de bara har vart några dagar veckor, haha. I alla fall nu lever jag, ska göra om designen, men orkar inte. Är så lat, måste plugga också, det är mycket som ska göras nu alltså! Shit :o

RSS 2.0