Lost.

Läs inte detta om du inte tycker om folk som klagar och deppar.

På en sekund så kan allt hopp i världen försvinna och så känns det just nu. Allt bara rasar samman, det är som allt går emot mig. Det finns inte en gnutta framgång, allt gå bara bakåt. Skolan tar verkligen kol på mig, jag gör allt för att vara i fas till lektioner osv. Men de hjälper inte och nästa vecka är en mördar vecka, vi har redovisningar, vi ska läsa 150 sidor och vi har en fin tenta på fredag morgon också. Där emellan ska jag även träna dans, ha uppvisning på teatern, plugga teori, köra bil och plugga som en idiot på ca 40 instuderingsfrågor som handlar om ekologi, natur. Dessutom får jag inte glömma att vi ska läsa teknik samtidigt också.

Och mitt uppe i allt är jag också en förvirrad och "heartbroken" tjej som inte vet vad jag ska ta vägen just nu. Vet inte vad jag ska säga, vet ingenting just nu. Blir bara sårad varje gång, alla bara tjatar och jag står inte ut mer. Vill bara stänga in mig i ett rum och stanna där till allt blir bra igen. Det finns människor i min omgivning som alltid brukar kunna muntra upp mig men inte ens de funkar längre..

Dessutom ska jag flytta ut ifrån min fina lägenhet också, vilket jag ogillar starkt. Älskar den här lägenheten och skulle göra allt för att behålla den..och nu ska jag flytta till en skit liten lägenhet dock är det bättre läge, men dåligt bredband och där musiken ska hållas på låg nivå. Dock får jag ju 1 minut till fjärran höjder, vilket jag kanske prioriterar högre...

Jag vet vad jag vill och vad jag vill ha..Men jag kan inte få det längre och det drar ner mig ännu mer. Vad fan finns jag mitt uppe i allt det här?

GAAAAAH

Ska skriva om helgen som har varit snart. När jag orkar, för det är alldeles för mkt som har hänt!

Men måste bara bjuda på detta dansklipp, jag dör så bra dom är!!!!!11

 


Delad.

Gud jag är så förvirrad. Jag säger en sak men jag kanske egentligen menar en annan. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet inte hur man forumlerar det i ord. Jag vill säga till någon, men det går inte. Jag säger gång på gång att jag är förvirrad. Men ÅH. Jag vet faktiskt inte vad jag vill ha ut av det här. Jag är lycklig ena dagen men den andra är jag olycklig, vad fan är grejen? Känslor bara väller över, jag gråter ena sekunden den andra skrattar jag. Vad är det för fel på mig..


Duktiga mig!

Har vart i skolan på min FRIA dag.  Jag, Karro och Sofia gjorde klart vårt grupparbete, shit vad vi är duktig. haha. För en gång skulle så går det framåt här i livet. Det känns bra nu, men när det känns bra så kommer det en motgång, I know. Men nu ska jag njuta av livet och skita allt annat. Skolan går bra nu, har världens bästa vänner, har motivation till dans och träningen går super!


Imorgon har jag lektion på eftermiddagen men ska till skolan innan och förberedda vår redovisning om skolmiljö. Vi kommer rocka, hoppas jag i alla fall, haha. Efter skolan kommer Elin och vi ska laga ordning mat och bara mysa! Det var längesen jag träffade tösen!

Imorgon ska jag vara med

den här puman!


Elin <3 träning

Nu ska det tränas!

Här är schemat för vecka 1.

 


haha lite surtjej.

Nathalie, vad ska jag säga. Tack för du rädda min meningslösa dag igår. Stannade med mig enda till 02.30 vi pratade och youtubade, kollade på bilder från 2006-2007, helt galet, haha. Hon kom hit på 10 minuter, från deppa till peppa! Hade ett väldigt uppmuntrade inlägg om kärlek förra, haha. Snacka om galet surtjej, vaknade nog inte på rätt sida idag heller. Vaknade av att ha sendrag, det är fan inte okej!

Gick upp och skulle fixa frukost, dricker bara naturdiet på morgon. ÄLSKAR NATURDIET, smakar som någon speciell choklad muma! Men när jag skulle fixa och öppna förpackningen drog jag lite för fort och allt pulver hamna på golvet. Lite less tjej, stod precis vid bordet trött som jag är började jag sopa upp och har huvudet precis under bordet och skulle upp fort. Vad tror ni att jag gjorde? Slår i huvudet cphårt i bordet. Börjar mucka lite med bordet och säger några vackra ord. Jag går till diskbänken för att fylla glaset med vatten och jag har ner ett glas i golvet och det blir 1000 miljarder bitar. Blev lite mer förbannad och sätter mig i soffan och tar några djupa andetag och drar filten över huvudet. Precis när jag satt som bäst så ringer mobilen och hoppar upp ur soffan och springer till mobilen som ligger i köket. Vad gör jag då? Kliver i fucking glaset. Jag tar mobilen och svarar och den som ringde lägger på men okänt nummer. CPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP. Jag sket i frukost och jag plockade av glaset i foten och tog 50 kr och gick ner till solariumet, för värre morgon kan man väl inte ha eller?

När jag väl kommer till solariumet så funkar inte växelautomaten..Jag tror mitt liv är ett skämt, nu åker jag och tränar! Bli inte förvånad om jag har brutit ett ben, för de blir inte jag!

Lärt mig något nytt.

Tänkte bara berätta att jag överlevde helgen, det var inte bara alkoholen som spårade. Utan allting runt omkring mig också, behöver inte gå in på detaljer! Skulle vilja ha film på min hemgång från busshållplatsen, dock var det inte lika kul när man kom upp i lägenheten, haha. Måste fan skärpa mig. Nykterist nästa! Någon som hänger på? Tror Nathalie var lite sugen ;)

Idag kom mamma också på besök vid 10.00 på en söndag morgon,
Mamma - plingar på.
Jag - *sover* KOM IN!
Mamma - Jag trodde du var vaken..

Sen när går man upp 10.00 på en söndag morgon? Inte jag i alla fall. Följde med till Köpis en snabbis på morgon, för jag skulle ju träffa Erik senare var det tänkt. Men ja, de blev ju som det blev.

Jag har lärt mig något nytt idag förresten. Att kärlek är puckat och ingenting jag vill ge mig in i igen. Blir bara mer och mer sårad för varje gång, hur kunde jag vara så korkad?

Rätt?


Solen måste vara av manligt kön. Det finns bara ibland, ger förhoppningar om värme
för att sedan sticka, svika och låtas som det regnar..

Hej, världens oupptateradetjej.se

Jag vill göra en ny design.. För att få inspration till att skriva, men jag orkar inte sätta mig ner och göra klart den jag håller på med.(latis). Det har hänt så mycket så jag orkar inte ens skriva vad som har hänt. Jag har fyllt 20år, det har blivit otroligt mycket festande nu för tiden, bio och dans. Så får vi inte glömma att jag har dött i skolan också elr i alla fall i arbeterna! Igår var det skolmästerskap. Kom trea i singel hiphop och tvåa i par hiphop så jag är nöjd! Speciellt de Ida sa när jag ställde mig på pallen i Singel, blev så himla glad. Kände att skolmästerskapet gjorde att jag fick tillbaka min dansglädje. Har vart lite nere i dansen i alla fall i singel.

Såg på facebook.

Alltså seriöst, gud vilken söt tjej som älskar
Justin Bieber.
Man ler hela tiden när man ser klippet! :D


Lite smått förälskad i denna låt.!

 

Välkommen tillbaka!


RSS 2.0