Imorgon är det tävling.

Jag är faktiskt super nervös, brukar inte vara så här nervös, känns inge bra alls att vara så här. Men det lugnar väl sig, jag vill så gärna ta min prick i singel hiphop. Men tänker inte har för stora förhoppningar, men jag tänker verkligen GE ALLT. Så jäkla skönt att det är sist på dagen hinner man tagga upp sig riktigt mkt. Ska försöka få det filmat också. Ngn som dansar bara disco kanske, hihi. Är riktigt bra att se sig själv på film, för då ser man vad kan göra bättre. Nu gäller det bara att peppa peppa peppa. Kommer nog bli en ritkigt kul dag, Elin ska ju också följa med. Så himla kul att hon hänger med! GOSH, wish me luck!


Östersund, riktigt kul tävling :D


Nya kläder!

Nya singelkläder till imorgon!
Som också kmr bli våra
parkläder!

Vad har hänt?

Vi tränar stenhårt på friträningarna, det brukar vi inte göra haha. Jag och Narr körde styrkan och sen hade vi streching övningar som vi fick lära oss på Bumpy feets träningen. Sen töjde vi Linnea också haha, vi halft döda varandra igår med andra ord. Och jag fick så jävla ont i arsele, shit alltså vet inte vad vi gjorde. Sen hoppade vi både splitt hopp och spagat hopp blev ett och annat attitydhopp, vad hände?

Sen körde vi paren och singel någon gång, sen drog jag och narr till Fjärran höjder, där vi simma, bubbla och basta riktigt skön avslutning. Tacos och filmkväll stod sedan på schemat, riktigt bra dag med andra ord. Nu har vi bestämt oss att vi ska åka och simma efter varje torsdag kväll, är vi inte lite duktiga?

Idag fick jag sluta tidigare från VFU:n för det var så många vikarier, det vill man ju inte tacka nej till! Så det blir stan med Narr, ska köpa nya knäskydd, för en slarvpelle som sitter här har ju tappat bort de.. 1599kr åt skogen, förlåt mamma ._. tänker dock inte berätta nå, haha :D

Sen blir det myskväll och ladda IDOL hemma hos Hannah och massa god mat! Sen ladda lite danstävling till imorgon, för imorgon GÄLLER DET! TAGGA TJEJER!


Ännu en till film från Söderhamn ;)


Dans i Söderhamn.

Efter en heldag på praktiken, där vi var ute i skogen så vart det skönt att åka iväg och göra det roligaste som finns just nu DANSA. Vi skulle göra hopp-bilder på förskolan, så skulle de hoppa från en "klippa" och så skulle jag ta emot dem, så den absolut sista lillkillen skulle hoppa så fick jag hans tänder mitt i hakan, FATTAR NI HUR ONT DET GJORDE? Försökte hålla masken, shit alltså, fick värsta bitmärke. haha.

Förutom de så svor jag för första gången i förskolan..Jag slog i tån i tröskeln så himla hårt, skulle bära iväg en liten tjej för att tvätta sig efter frukost. jag bara HELVETE. Tror du inte en av stor tjejerna står precis bakom mig, DU SVÄRDE.. ja.. det får man ju inte göra, hon bara jag kan också svära, JÄVLAR, jävlar jävlar jävlar. Jag bara såna ord finns inte här på förskolan hon bara men finns helvete då? Felicia ( som tjejen heter.) kom så går vi inte i målarrummet. Hon bara JAAA. så fick jag med mig sjuttioelvatusen ungar med mig in i mållarummet. yes..

I alla fall åkte och hämta upp Narr och Elin Vid S.O.S kiosken och sen bar det av till Söderhamn, pumpade musik som aldrig förr. Fast det är ju iförsig inte speciellt ovanligt.. Riverside moterfucker gick på högvarv om inte annat. Vi åkte dit så vi skulle vara där till 17.00 för då var det gruppträning med någon ny discogrupp som Elin hade hjälpt att göra dansen till. Shit, dom var skit grymma. Kommer nog gå bra för dom på tävlingen i Falun. Sen var det allmän träning med flera danser som jag och Nathalie var med på. ( discoträning ) Uppvärmning med hopprep sen var det streching, gud vilka bra övningar det var alltså. Jag och Narr höll på döda varandra när vi skulle pressa varandra, haha.

Sen var det en privatlektion som Elin höll i, vi satt och kikade. Det var någon som precis hade gått upp i Star, riktigt duktig tjej. Under tiden gjorde jag och Narr hiphopens styrka, fett jobbigt. Sen efter det var klockan mycket och vi var ganska trötta men vi körde i alla fall. Vi visade upp paren och singeln i både disco och hiphop för Elin och Elin pillade på vårat program vad som skulle kunna bli bättre osv. Sen blev det en del flum också, haha. Tre stycken övertrötta dansare är ingen bra kombo när det gäller att vara seriösa, haha.

Sen bar det av till Donken, där vi käkade mat. Vi räknade vem som åt mest kalorier vem tror ni vann haha, sällan Narr äter mycket mat. Hon käkade mer än ett dagligt intag, HAHA. Sen jobbade Asta också så vi satt och pratade med henne ett bra tag också. Riktigt bra dag, som vi kmr att göra om flera ggr. Super dag med andra ord :)

Efter jag hade kommit hem fick jag en del förfrågningar på Facebook från Bumpyfeetare, söt dom är ^^



Övertrötta tjejer?

 


Jag vill att det ska bli måndag!

nu nu nu nu ^^

Nu ni.

Idag har jag vart på en nya skola, varva skolan. Där jag har vart med en Förskolleklass det roliga var att alla mina gamla "barn" gick i den klassen. Trodde inte att dem skulle känna igen mig för jag var där för 1 år sedan, men så fel jag hade. Fick nog 1000 kramar direkt när jag kom in i klassrummet, vilka sötnosar. Till och med killarna, de som hade sån tjejbacilskräck, haha. Men tydligen så har inte fröknar tjejbaciller? Det var något nytt, haha. Så jävla charmiga. Jag kommer ju definitivt ha världens bästa jobb sen när jag har pluggat klart. Ingen annan dag är den andra lik.

Måste ju faktiskt erkänna att jag har blivit värsta konstnären när jag har vart ute på VFU:n. Speciellt på att rita bratz-tjejer och barbie de ni. Ni kanske får något bildbevis sen, haha råka få med mig en av teckningarna hem. För jag satt över min tid på jobbet, GALEN? hela 20 minuter för länge!

I alla fall, har glömt bort en liten film som jag hade. På Isa Tengbland från Streettävlingen, hennes final.


Isa Tengblad.

1:plats.


Vart hemma hos Sareli.

Riktig myskväll blev de, med god mat och en massa prat. Vi kunde ha stannat där nästan hela natten och pratat. Men vi hade ju inte riktigt tid med de, men tanke på att vi åkte enda ner/upp till Hofors och man ska ju upp tidigt imorgon. BLÄ palla gå upp halv fem..

Imorgon börjar även mitt nya liv!! De ni ;)

Duktiga vi.

Vi har påbörjat vår läxa från dansen, snacka om att vi är seriösa, vi kmr vara bäst.  LÅTEN ÄR BÄST, älskar den och jag tjatar om den ganska mkt, fast vi ska klippa så den blir kortare så klart. IH, längta ;>

Myskväll.

Blev riktigt myskväll igår kväll, det lite idol först sen blev det grown ups! haha fan var den var kul, trodde faktiskt inte att den skulle vara så bra, vet inte varför. Aja, lite onyttigheter blev det igår också, så det blir spåret nu på morgonen. 3,5 km inte längre för det orkar vi inte, haha. Sen ska de dansas med Narr.

Vi ska väl göra klart paren och sen ska vi väl göra hemläxan som vi fick av moyoyoyo. Hm, svårt att välja låt faktiskt.  Btw, nu kan jag golvgrejen, kan bara släng ner mig på knäet nu, inte mitt onda då! Men i alla fall är lite stolt! Har alltid vart för lat för att ha golvkoregrafi, haha. Men nu har jag det !

Hakuna Matata ;)

DANS.

Har dansat idag, även om jag typ stressade ihjäl mig till träningen, haha. Så när jag kommer dit fuckar pakeringsgrejen?!?! Skulle betala för en timme de kostade 5 kr, jag la i 23 och det hände fan ingenting?! Så sket i de och gick in o dansade iaf, fick inte ut dom heller. Bra saker det där!  Hade egen tid nästan hela tiden, verkligen behövligt! Ska lära mig den där förbannade golvgrejen, jag kan den.. men har ingen balans. haha.

Imorgon blir det friträning också, då ska jag och nathalie hitta på något kul.. Göra en dans till musikens lyrics. Kan ju behöva ett lycka till kanske. haha. Vi är ju så himla seriösa, vi borde kanske ta någon med massa känslor och vissa på att vi är inte bara flumm ;)

Nästa vecka så ska vi även besöka Bumpy Feets lokaler i Söderhamn och dansa med Elin. Ska bli kul och dansa lite på något nytt ställe :>  Super taggad !

Måste ju bjuda på killarnas

"bloppers" eller vad man ska kalla det :D


Vilken jobbig morgon.

Vaknade upp i en jätte mysig säng och allt var varmt, så måste man gå upp och jobba. Skulle upp 8.00 och börjar halv nio, haha. Tar typ 20 minuter att åka dit, så låg man liksom, en minut till, bara en till. Sen bara GAH, bråttom! Dessutom åkte jag från Bomhus också, ännu längre.. Kom bara någon minut sen, men Maria min LLU:are hade inte ens kommit så det var ju lugnt. Hade kunnat gosa i minst 5 minuter till!

För två veckor sen har vi haft en inskolning på en liten flicka som heter Wilma, som är nästan ledsen hela tiden. Bara ngn kmr åt henne har hon gråten i halsen. Det roliga är att det är bara jag som får hålla i henne ingen annan förskollärare eller barnskötare. Anna som är barnskötare bara hur ska det här sluta när du ska gå tillbaka till skolan igen. Lill-tjejen svansar efter mig hela tiden, hur söt som helst. Kan de här med barn ja ;)


Sprungit in i en vägg.

Eller ja, det känns som så i alla fall. Jag är sjukt trött, kan bero på att man vaknar före klockan när man ska upp 5 på morgonen. Helt stört tidigt, när jag kom hem idag har jag gått som en Zombie och skulle bara vila lite. Blev hela jävla 3h, hur ska jag någonsin kunna somna ikväll? Det är en bra fråga, Ikväll blir det också Anna Ankas nya program, bara för det kmr jag inte ihåg vad det hette. Men någoting med iform, haha. Så ska ut och gå idag också, eller springa.. Det lutar åt att gå ;)


Filmbomb från Street-tävlingen!

Isa och Karro Star Par 12-15 1:plats

Jesper och Tom Star Par 16+ 1:plats

Hanna och Josefin Star Par 16+ 2:plats


Star Flickor 16 + Semifinal

Jesper
Star Pojkar 16+
1:plats

Vera
Star Flickor 16+
1:plats

Rikstävling i Street.

Dagen innan låg jag med 38,5 graders feber. Jag som var så himla taggad på att tävla. Med lite koffeinalvedon gjorde det faktiskt sussen! Blev piggare till dagen efter, men halsen och förskyld som en gnu gjorde inte saken bättre! I alla fall, var faktiskt riktigt taggad inför tävlingen även fast jag inte var på topp, för jag kunde programet ganska bra och jag gjorde det på tävlingen WIHO, kanske inte i rätt ordning men va fan ;)

Kan ju inte förväntas allt. I alla fall. Var inte först ut! Nog första gången i världshistorien, brukar alltid vara första eller andra ut på dansgolvet.  Tänkte när jag gick av dansgolvet, jag gjorde hela dansen utan att göra fel, 1poäng till mig. Det var mitt mål med tävlingen, göra programet utan att göra fel, som jag har en tendes att göra. OCH JAG GICK VIDARE, LYCKA. Dansade Normal och sen Normal igen. Efter den gången kände jag verkligen, japp nu åker jag ut. För jag improvicerade hela skiten och gjorde halva dansen. Och nu skulle 25 stycken bli hälften, blev ännu mindre det blev 12 kvar. och JAG gick VIDARE. Innan resultatet lekte jag med vatten flaskan och fastnade i läppen så jag börja blöda, haha och det ville inet sluta innan jag skulle inte på dansgolvet.!! Men jag gick ju vidare! och blev riktigt glad och taggad, och denna gång fick jag världs historiens sämsta låt, gick ju inte ens att dansa till?! Men jag kunde fortfarande få prick även om jag inte gick vidare. Men det fick jag ju så klart inte! Hade en placering ifrån, hur många gånger har inte det hänt då. DIE. Men.. Jag hade ju i alla fall nya tävlingskläder, riktigt nice faktiskt ;)

Men måste erkänna att tävlingen var bäst i alla fall. Stämningen och hemvägen, shit längesen man skrattade så mycket. Hur ska man någonsin kunna sluta att tävlingdansa och dansa med detta gäng?

Filmer kmr senare när jag har laddat upp dom!


Jag verkar inte fatta grejen på bilden här, haha xD

 



suris.

Näe nu blir jag bannemig SUR! Förutom att dagen på praktiken var jobbig med tanke på att jag gick dit med 38,5 graders feber och fick ha en Vikarie i hälarna. Konstigt jag fick ta hand om en vikare som tjänar pengar och jag går gratis och får hjälpa henne 24/7. Och hon kunde knappt nå svenska alls? man bara HALLÅ?! Hon kunde inte prata med barnen och barnen förstod henne inte heller. Så jag fick använda min engelska......haha. Säkert därför jag fick "hjälpa" henne för ingen annan våga sig på att prata engelska. Jag har inget emot invandrare på något vis.. Men jag förstår inte hur någon kan arbeta på vikariepolen som ska vara bland barn och inte kan tala svenska. Barnen kan ju knappast engelska.


Imorgon är det tävling och feber har gått ner till 38,1.. blir lite bättre iaf, men man är ju helt sjukt slö i kroppen. Så ska man försöka komma ihåg programet som jag ska ha imorgon, haha. Feber + komma ihåg program. Ingen bra kombo enligt mig. Men.. Jag får gör det bästa av situationen. Ska ju sedan på Hannahs 20 år kalas också i en lokal i Bomhus. FAN jag vill VARA FRISK FRISK FRISK!

Helt fucked up.

Snacka om att allting bara kan totalvända. Nu när allting känns att det går bra i alla fall i plugget. Varför är det så? När något går bra så ska något annat gå sämre. Varför kan inte allt bara gå BRA. Mamma har vart här och fått mig på fötter igen, allting bara brast och jag har haft det på känns länge. Men ja, nu orkade jag inte längre. Snacka om broken heart..Enda som är drygt med mamma är att hon blir så orolig HELA tiden.

Jag är rädd att glömma, är rädd för att gå vidare. Men nu står jag här och har två olika vägar att gå, hur ska jag någonsin kunna veta vilken som är rätt. Jag vill ha hjälp att ta det första steget i rätt riktning. Men hur ska man kunna veta vilken som är rätt när man inte vet vad man vill. Du gör mig förvirrad och osäker..

Love this song.

Hade nästan glömt bort den om inte nathalie hade skickat den.

Rysningar HEJ!

 

 


stökfia.

Gud vad jag är slö alltså, har absolut inte gjort någonting sen jag slutade klockan 16.00. Jo lämna nyckeln till Johanna på dansskolan, men annars. Värmt fryst matlåda och kikat på dirty dancing, kanske en av världens bästa dansfilm? Så kanske ska ta och städa om jag orkar, det ser ju ut som en...BOMB. Alltså jag har haft stökigt i mina dagar men alltså tror fan detta tar rekord. Har ju möblerat om så orkar ja inte plocka undan resten, haha. Tror jag rev ner halva min garderob imorse också, det säger ganska mkt. Kläder PRECIS överallt. Jag går liksom i soffan när jag ska till köket och hallen, hahaha. Det är fan illa.


säger som gustav.

PALLA.



Nice.

Gud vad bra allting känns på förskolan, löve it. Det var typ "föräldrar-dag" idag. Allting kändes super, det tyckte jag hade så bra hand med barnen och fick massa beröm av föräldrarna. De berättade att barnen hade pratat mycket om mig när det hade kommit hem från förskolan och allt. Känns som man har gjort en bra intryck i alla fall ;)

Nu vill jag bara komma ut och jobba känner jag. Orkar inte plugga mer, bläää för plugg men upp för praktik!


King program.

Tränat som en took på singeln, den vill inte sitta! Dumma program ;o glömmer liksom bort vad som kmr efter. Det SUGER! Men det är bara att träna och träna och träna. Imorgon ska det sitta som s*tan.


Super trött.

Stressade från praktiken idag för att hinna till träningen. Kom lite sent, men men. Hiphopen gick bra, discon gick mindre bra. Vet inte varför, tycker hiphopen är roligare i think. I alla fall, ska försöka sätta mitt program till helgen nu. Det går sådär. Tycker programet är bra faktiskt, men jag måste ju kunna det också, rackarns.

Imorgon börjar jag så här skit rolig tid, 6.00. DÖ.
'
Nu blir det gossip girl avsnitt 5!!!

Gracie.

Jag hade förväntat mig värsta tjejfilmen, typ som she's the man.  Men där hade jag fel, den var ju ur sorglig och skit bra. Inte vad jag hade förväntat mig, riktigt bra film faktiskt. Självbiografi, vilket jag inte heller visste. Rekomenderar den verkligen. Handlar om en tjej som vill komma in i pojklaget eftersom inte tjejlag i fotboll fanns tidigare. Det är en dödolycka som triggar i gång henne att kämpa för en plats i laget, den är grym!

 


Lite dansfilmer från Torsdagsträningen.

Wait your turn - Rihanna, dansen. Älskar den dansen. Gosh!

Film 1 - i Profil

 

 

Dansfilm 2 - Framifrån.


GILLA!

Riktigt nice video !

elr?

 


WTF?

Kvällen igår blev kalas bra! Måde väldigt bra till kvällen trots matförgitningen. Jag och Nathalie drack hemma hos mig och kikade på Idol. GO SMITH!  Vi en ritkigt trevlig kväll måste jag säga, vi pratade bort flera timmar som kändes minuter. Tänk vad mycket man kan prata om, haha. Allt från Barnen i Afrika till Fuerteventura, haha. Alkohol i blodet kanske inte är den bästa. Sen GICK vi ner på stan som tog 45-50 minuter för oss... HAHA det tar ca 15 max annars. Ja.. Sen dansade vi på krogen och även möte Hannah :D Dansade väldigt länge tills jag gick hem..Vaknade upp med detta spännande SMS..

 

1. När gick jag från krogen?

2. Det förklarade mitt blöta hår imorse.

3. Jag har mobil, plånka hemma.

4. VART ÄR MIN VÄSKA :(

5. Vem är M..?

6. Nathalie aldrig mer Tequila!!!

 


PRAAAAAAAKTIK!

Jag har världen bästa praktikplats så det är helt sjukt! Skulle vilja jobba där.! Hoppas någon går i pension snart ;)

Iaf, nu ska jag ta mitt liv på lite mer allvar, haha. Har precis pillat i mig en fetaost/skink sallad, jag hade även i lite vindruvor i hur mumsigt som helst. Typ bästa som finns just nu vindruvor! MUMS!

Nu ska jag faktiskt ut och springa eller försöka i alla fall, jag måste få bättre kondition! SHIT ALLTSÅ, sämst i världen just nu. Ska även gå en timme elr 2. Måste förbränna lite också ;)


bajs.

less tjej................åh, hatar alla idioter!

Håll i er nu!

JAG HÅLLER PÅ ATT GÖRA EN NY BLOGGDESIGN! Den kmr bli fett ful, tänkte bara förvana er :)  Ska göra en riktigt fJOrtiiiiz xida ! '

RSS 2.0