Bye bye världens finaste lägenhet.

Den sista gången jag får sova i lägenheten, sitta på balkongen och sola. Sista gången jag får käka frukost. Sista gången jag går in  walk-in-closet......

Kommer saknar mig lägenhet hur mycket som helst, för jag trivs så jävla bra här inne. Finns inget dåligt i den? Jag hade den bästa lägenheten ever och nu ska man lämna den. Sorgligt.. Kommer inte hitta någon som denna i alla fall. Men man får göra det bästa utav det, kmr ha bättre läge på den andra lägenheten dock betydligt mindre. Har walk-in-closet iaf ;) det viktigaste!

Utan internet.

Nu kmr jag förmodligen vara utan internet i några dagar, eftersom jag flyttar ut till mamma och pappa i skutskär. Internetgrejen skulle komma i fredags egentligen, men som vanligt så krånglar det. Varför kan inte operatörer hålla vad dom lovar för, det ska alltid vara något strul! I alla fall, kmr nog använda mig av internet i skolan som är huuuuur segt som helst förövrigt.

Btw, igår var jag i Furuvik med William, Wiktor och mamma&pappa, självklart fick jag åka alla karuseller med ungarna. Så nu är man mer än död i knäet, tjejen som skulle ta det lugnt. Jag gick dessutom utan kryckor hela dagen igår, det var inte så smart. Måde skiiiiit dåligt sen när vi skulle iväg till mormor som fyllde 75 år. Låg i soffan och halvdog och så hade man Wiktor som sprang och pika på en hela tiden. Men som sagt jag lever, men ska fan inte gå utan kryckor och igen innan jag får göra det.


Läskigt!

Satt och funderade på den snyggast outfiten på sommaren. Så ser jag nästan PRECIS en sån som jag vill ha på Kenzas blogg. Blir tokig, var nästan exat likadan! Jag vet att det är skit snyggt med paint där ;) men så vill jag ha smala band inte tjocka högst upp. ÅH, kanske ska sy ihop något vackert till sommaren, då får man ju precis som man vill ha det!


Disco SM 2010.

Eftersom jag är halft handikappad så kan jag inte göra så mkt ;)

Därför satt jag och slängde in lite filmer från Disco SM 2010,

det lilla jag han se av den tävlingen!

 

 

Annie Star Ungdom - Normal

 

Angelica Star Ungdom - Normal

 

 

 

Hanna Guld JR2 - Normal

 

Hitet före Hanna - Guld JR2 Normal

 

 

SM-Klassen 16+ / Linn

 

 

Star Barn 2 elr JR 1, kmr inte ihåg.

Hon är så jävla söt iaf :D

 

 

 

SM-klassen 16 + / Felicia


Thilda 20 år!

Grattis vännen, you are the best! <3
Vi anlände till Thilda vid 18.00 tiden där vi käkade massa gott, kycklingfile och chokladen till efterrätt, MUMA. Thilda kan det där med mat. Till skillnad från mig själv som har lagt ner allt med mat att göra. Nu är det till och med jobbigt att öppna micron och ställa in en fryslåda, illa. I know. Vi satt och själv klart och kikade på första filmen av Sex and The City eftersom vi skulle gå på tvåan idag!! Men vi pratade mest bort hela filmen, det var så längesen vi hade träffades allihopa ( Thilda, Yes och Elin ).

I alla fall, Thilda parkerade längst bort från SF bion. Tjejen med kryckorna fick kämpa! Eftersom jag är ett sego så hade vi lite bråttom och så träffade vi massa folk på vägen. Men vi hann i alla fall och vi hade nog bästa platserna ever, högst upp i mitten! Enda som var jobbigt var att jag fick hoppa på kryckor dit upp! Men det gick bra som tur var! Men alltså nu vill jag fan elda upp dem DIRR, har skavsår i händerna. Eller ännu bättre skära av mig benet och byta till ett nytt skulle vara ännu bättre!

Men filmen, den var BÄST. Så jävla klockren och rolig! Det var längesen jag skrattade så mycket! Toppen kväll verkligen.

Sex and The City 2.


Ambitiös elev eller?

Vi var ute på berg/stenjakt idag, det sög med tanke på att jag hoppade kring på kryckor. Han pratade bara massa goja stängde av väldigt fort, tyvärr. Varför ska han berätta massa annat när vi har prov på själv namnen, har prata om istiden, forntiden och vete gudarna allt. Höll på somna ståendes. Sen skulle det bestiga ett berg, ja kulle kanske då, haha. Då fick jag stanna kvar nere i en varm bil. Då pluggade jag fåglar och nu är jag ganska king in the castel på det alltså. Kan nog 70 fåglar på rakarm nu, hur grym är inte det?

Sen hade vi övningar i skolan om mineraler och bergarter, väldigt intressant..Kändes som man kunde stanna hemma och sova istället faktiskt. Därefter var det knoppis-dags. Knoppar på träd med andra ord, hon kommer väl ta dom svårast och som ser likadan ut. Varför gör alltid lärare det? Tar det allra svåraste sakerna med på provet, lika med fågelljuden hon kommer säkert ta de som låter nästan exat likadant.. Vid 14.00 slutade vi i alla fall, men stannade kvar i skolan till 16.50(?!!?). Och pluggade vidare på insekter, fåglar, knoppar, bergarter och mineraler. Snacka om ambitös tjej va? Så får man ett jävla sms av Nathalie, har precis köpt en luftmadrass och det är klarblå himmel och stek, man bara DÖÖÖÖÖÖÖÖ. Kom och plugga åt mig en stund så kan jag ligga och steka i turkiet, lite fusk i alla fall. Dock har jag bränt mig som SATAN, aldrig mer cancergrillen alltså.. Får hålla mig inne ett tag.


Art-tenta, vad är grejen?

Alltså håller på går bananas här alltså. Hatar verkligen att plugga den är skiten. Trädknoppar, insekter, fåglar och däggdjur. Och det är inte LITE heller. typ 1000000 fåglar och lika många insekter. Säger då det, jag ska inte bli förskollärare jag ska bli marinbiolog men inriktning marina arter. Ungefär så känns det iaf, alltså kunna fågelljud? Vad fan är grejen dom låter ju fan likadant! få PSYK!

Disco SM 2010 slutade illa.

Vet inte riktigt vad jag ska börja någonstans. Men det blev väldigt sent redan på fredagen innan tävlingen så var trött som ett as när jag skulle gå upp. Allt var packat och klart men hade inte fixat håret vilket tog hela morgonen. Åkte ner och skulle gå till bussen så ser jag hur bussen åker förbi. Nästa buss skulle inte ha gått förrän om en halv timme. Vilket skulle göra att jag missade minibussen som skulle ta oss till tävlingen i Västerås. När jag missade bussen så insåg jag också att jag inte hade väskan med danskläderna i, haha. Så det kanske var meningen att jag skulle missa bussen för jag inte hade grejerna med mig. Hur fan kan man gå ner till bussen utan alla danskläder?!

I alla fall ville inte väcka Erik, för då hade man ju blivit mördad, haha. Så jag gick till stan från Stigslund. Vilket var långt, jobbigt och varmt. Sen bar det av till tävlingen och jag var sjukt less på mig själv för dagen började så fantastiskt bra. Och jag sa att den här dagen kan verkligen inte sluta bra, vilket den inte gjorde heller..

Singeln discon drog igång och jag var inte förrän i rond 20. Så det var hur lugnt som helst, hann se SM-klasserna och allt som var med all förväntan hur bra som helst. Jag dansade min första rond och det gick bra, det kändes jätte bra. Jag tog mig till Semi och var hur nöjd som helst. Men sen när jag står där på dansgolvet och så hann jag dansa 2 åttor, vet inte riktigt vad som hände. Men mitt knä hoppade ur led och det gjorde sjuuuuuuuukt jävla cp ont. kröp av golvet och sjukvårdare och allt kom. När knäet hade hoppat tillbaka så kändes det ju bättre, så då tänkte jag, då kan jag ju dansa. Hm.. de hoppade ur led igen, gick inte så bra och denna gång gjorde det ännu ondare, hade skit svårt att andas och kunde inte gå, så de tog mig till sjukvårds grejset. Där allt bara snurra, var jätte yr och det kändes som jag skulle svimma.

Det ringde ambulans och ambulansen kom dit. Det satt nål på mig och jag fick smärtstillande och morfin. Så vart hela borta och jag skakade hela tiden, visste inte riktigt vart jag var, sen sprutade in ännu mer morfin för att jag skulle slappna av, var spänd som en pinne och fick inte ner benet. Sen vart det in i ambulansen där jag fick slangar i näsan för jag hade svårt att andas för det gjorde så fruktansvärt ont. Man typ hetsandas, fattar ni vad jag menar? Han sa om jag inte andades normalt skulle de söva ner mig! Och det är de sista jag skulle vilja göra var att bli ner sövd. Elin var med under hela resan också, yeah vi fick checka av från listan att åkt ambulans, woho. Låg med handen för ögonen hela tiden för ALLT precis ALLT snurrade, riktigt nerdrogad, svar JA.

Vi kom till sjukhuset och det var helt stört stressigt det hade vart bilolyckor och allt möjligt. Så vi fick vänta enda till halv tio för att komma in på röken och då åkte vi typ halv sex från tävlings arenan. Fast det var inte så lång väntetid som när jag satt med blindtarmen från 10 på morgon till typ 00.00 på natten fick jag operas och då sprack den när dom tog ut dom. Ibland undrar jag hur det prioterar. Tänkt om jäveln hade spruckit då hade jag få infektion i hela kroppen och rubbet, shit alltså.

Elin pratade konstant med mig, vilket var bra slapp jag tänka på hur ont det gjorde. Men skakade som tusan ner smärtstillande hade gått ur mig, riktigt jobbigt. Jag försökte hela tiden, det gör inte ont, det gör inte ont. Fast det gjorde cpont.  Sen när vi skulle rönka benet gaah skulle kunna mörda hon som gjorde det alltså, man måste ha rakt ben och jag kunde inte ens få ner benet. Kände bara hur tårarna rann ner hon trök ner benet, men hon fick inte ner det. Hon bara om det inte är något ben som har blivit brutit så har du en spricka i muskeln vilket kommer ta tid att läka. Woho så var det, kryckor och bandage och värktabletter. Kul sommar..

Ganska less på allt nu alltså, kan inte allt bara sluta hända mig? Jag är den levande olyckan..

Blir aldrig trött.

Jag skämtar inte jag har kollat på den här klippet minst 30 ggr idag.

Haha, jag bara älskar det. Världens bästa låt och skit bra dansare,

kan det bli bättre?

 


Tävlingen i Mora.

Jag har ju liksom inte fortfarande skrivit om Mora tävlingen. För jag har vart lite putt, haha. Fast jag ska väl egentligen inte vara det. För det gick ju faktiskt bra, men jag blev ju lite sur över hiphop singeln. Det började med Disco, vilket var bra, älskar när hiphopen är sist! Men det gick förväntas bra på discon trots att jag inte kunde mitt program, haha. Jag kom faktiskt 3:a, riktigt nöjd! Det trodde jag aldrig att jag skulle göra faktisk, slog hon som kom etta förra tävlingen, stolt!

Kom 3:plats i Singel Disco.

 

Efter discon så började hiphopen. Gosh, jag var helt slut faktiskt redan innan vi började inte utav discon utan av värmen i lokalen, gick knappt och andas där inne. Plus att det var lika varmt ute, så det var bara att stå ut. Första ronden gick helt okej, haha andra ronden.. ja va fan hände, jo jag han inte knyta om skorna ondändligt så jag tappar min sko efter 20 sekunder i andra ronden. Jag var så jävla sur när jag gick av och bara jaha, nu går man inte vidare då. Så jävla lack, så går jag vidare fast jag tappade skon!? Måste ha dansat jävligt bra för att ta mig till Semi när jag tappade skon. Speakern sa det efter ronden i högtalarna, här öser vi så mkt dans så vi tappar skorna. Pinsam_tjej_90 men det överlevde jag också, sen var det Semifinal, som vanligt så ligger våra ronder 1, 3, 5, 7 ,9 så man hinner inte av förrän man ska på igen. I semin fick vi dansa 1min 40 sek sen fick vi dansa 40 sekunder extra. Super jobbigt och smokat med folk. Det gick 5:st till final och den som kom 6:a skulle också ha fått prick, så satt hel spänd och väntade på att resultatena skulle komma upp. När jag gick till resultaterna visste jag att det var 21 med så då skulle 6:an få prick. Men under hela prisutdelningen så bad jag att ingen skulle ha strukit sig! Så kommer jag till resultatet och ser listan och jag HADE KOMMIT SEXA. Så kom jag längre ner och då hade en strukit sig. SÅ jävla less tjej. Så nu har jag berättat om det.


jobbigt mkt frågor ;)

Hur många har du varit riktigt kär i? Jag måste nog säga 2.
Är du kär just nu? nästa fråga tack!
Vad tycker du om kärlek? Gud, skulle kunna skriva en bok om kärlek både för och nackdelar.
När kramade du någon sist? För någon timme sen, de du ;)
Saknar du någon speciell person just nu? Lite kanske ^^
Har du svårt för att bli kär? Om jag har vart kär 2 st på 20 år, skulle jag nog säga att jag har svårt att bli kär. elr? :S
Dejtar du? Japp, 7 åt gången. Sen om dom inte duger så kan ni byta ut dom mot 7 nya, bra va? :)


Har du någonsin:


Varit medvetlös? Flera ggr faktiskt, ganska konstig känsla faktiskt.
Hånglat med flera än 10 pers på en kväll?
Haha, näe.. Men jag vet än som varit nära, nämner inga namn *host*
Hånglat med fler än 2 pers under en timme? ja..
Gjort något riktigt dumt? Beror på vad man menar med dumt, haha. Men det jag säkert ;)
Gjort något som du ångrar? Haha, ja.
Åkt ambulans? Näe, det tror jag inte.
Gjort något olagligt? Det har väl alla ;)
Slagit ner någon? Näe så cool är jag inte!
Skämts över dina föräldrar? Haha, det har väl alla under tonåren speciellt.! ;D
Vad hatar du verkligen? Lögner, det finns alldeles för många av dem..
Vad är det senaste "saken" du blev riktigt besviken på? Måste ha vart när två av mina närmaste kompisar vände en annan kompis emot mig och ljög om hela skiten. Sen att det inte kunde stå för de förrän något år efter, den ena vägrar prata om det vilket jag tycker är väldigt dålig stil.. Trots allt de som har ställt till de, right?
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, absolut.
Vill du ha barn? Jajamen.
Vill du gifta dig? Ja, bröllop är väl alla flickors dröm ;)
Är du ensam nu? Japp..
Vad är det som stör dig just nu? Att dagen inte blev riktigt som man hade tänkt sig, men det var väl väntat..


De senaste 48h timmar har du?

Gråtit? JAA, som ett barn. Såg Dear John!
Köpt något? Tuggummi alldeles nyss.
Sjungit? Haha, ja. Du vet jag är grym på att sjunga!
Saknat någon? inte saknat, längtat snarrare..


Dansfilmer från Mora Tävlingen!


Tränad och peppar danstävling!

Imorse var jag ute och sprang min 50 minuters runda som gick betydligt fortare att springa än gå. konstigt va? haha. Var sedan på stan lite och köpte Hawaiian Tropic! Som jag sedan glömmer på fucking dansträning *gråter*. Bästa läppsylet ever och det smakar fantastik, om man är hungrig så är det bara att smeta på lite på läpparna! Smakar godis, ny bantningmetod? Hm. Kanske inte så hälsosamt i längden att äta lipsyl, haha.

Vi hade friträning, gick typ bara igenom singlarna och dansade inte speciellt mycket, haha. Som vanligt. De flesta låg på golvet och försökte bli viga istället, haha. Så jävla dumt att lägga friträningen dagen innan tävling, kunde vi inte ha lagt den lite tidigare? Nej, dagen före bara, haha.

Ska även skämas lite, har ingen disco singel och ska tävla i det imorgon. Kommer inte ihåg den, haha. Det blir spännande att gå ut på golvet och inte kunna dansen för fem öre. Hm, jag får skylla mig själv! Men är super taggad på hiphopen faktiskt! Hoppas att den är sist på dagen! Blir sur om det är före discon!

Dock vill inte mina fötter vara hjälpsamma för fem öre, har världens skavsår och de är öma som satan. Ber till gudarna att det blir bättre till imorgon. Näe nu ska jag hoppa in i duschen och våga håret och packa väskan. För imorgon gäller det för fan! Sorgligt bara att inte Nathalie ska med! Alltid så jävla kul att dansa par, roligast på tävlingarna!


Isa är en bra pepvideo! :>


Börjat packat.

Nu sätter jag igång och börjar packar för nu ska jag snart ut från lägenheten. Fan vad grejer jag har, helt sjukt. Och då ska vi inte ens tala om hur mkt kläder och skor och skit jag har. Vill inte ens komma dit, haha. Porslin är nog det värsta som finns att packa, det tar ju aldrig slut. Dessutom måste man slå in allt skit i papper också. Sen ska jag ju snart packa upp allt när jag flyttar till den nya lägenheten, oj oj.

Men som tur är så har jag Lady Gaga i högsta volym som gör att packningen går som en dans! :D
Fredag 7 MAJ GLOBEN!

LADY F*CKING GAGA!

BAD ROMANCE! :D


Hey, Soul Sister.

Detta kommer bli årets sommarplåga! ( bra sommarplåga!)

Någon som håller med!

 


Lady Gaga.

Jag blir aldrig trött på hennes låtar, fast jag kan sitta och nöta och nöta.
Kan fortfarande inte fatta att vi såg
henne i stockholm för mindre än en vecka sen?!


Jag ger upp.

Nu pallar jag inte längre, fan dra åt helvete..Jag kan flytta själv, kan köra min grejer själv.. Blir så jävla less. Det går fan inte en enda dag. Du är så jävla otrolig..Ibland funderar jag om vi verkligen är släkt.. Kommentaren: du ringde bara mig för att du skulle få skjuts från Bomhus?! Jag stod vid busshållsplatsen först, men sen kom jag på, eftersom vi skulle fixa med lägenheten och du skulle ju ändå åker förbi där så tänkte jag att du kunde hämta upp mig. Men det var ju tydligen alldeles för jobbigt. Och jag råkade nämna att jag skulle vilja gå och klippa mig, waah har du pengar till de och blabla.. När fan blev det dina jävla pengar och ditt problem?! Måste du göra så här varje gång? Sen när vi börjar städa lägenheten så vill plocka mina grejer i sovrummet själv, men det första du gör är att gå dit. VAD FAN ÄR DET FÖR FEL PÅ DIG! Förstår du svenska? Eller gör du allt för att jag ska bli skit förbannad och slänga ut dig varje jävla gång du kommer hit.?


Jag ger verkligen upp nu.Tycker du att det är så jävla roande att se din dotter gråta varje gång du stänger ytterdörren från lägenheten... Så behöver du aldrig mer komma hit och jag menar det verkligen den här gången.

Kick Ass

Åkte till Erik igår kväll och kikade på film efter bion. Kick Ass, alltså näe jag vet inte vad jag tycker. Inte direkt bra, men tjejen i filmen var söt :> Alla sa att den var så bra, visst den var väl rolig ibland. Men ja. Inte mer en  så!


tanke.

Tänk att det inte kan gå en enda dag utan att jag tänker ..
Varför går det inte bara att glömma eller gräva ner.
Jag är redo, men det går inte.. Allt är komplicerat.
Jag vill, men det går inte..

HAHAHAHAHAHAHA.

Jag dör flera gånger om. Tjejer och Killar träna inte till sommarn!
Här har vi den ultimata fakemagrutorna!


Terror på Elm Street

Biodag igen med Tildisen. Vi åkte moppe dit, hur längesen var det inte man åkte moppe? Jag dog, flera ggr om när vi åkte. Trodde jag skulle ramla av, vilket jag säkerligen inte skulle göra. haha. Hon har väl blåmärken över hela kroppen, verklig blåhållde henne. Skrek typ hela vägen in till stan, sakta ner akta. WAAH.. Okej, jag tycker inte om när det går fort, är LITE chicken där då. När hon åkte 20km/h så tyckte jag det var läskigt, vad har hänt med mig? Kanske inte kan åka saktare, kan man ju lika gärna gå..Men i alla fall.

Terror på Elm Street, är en skräckfilm. Och JA, det var verkligen en skräckfilm. Man kunde inte äta popcorn eller dricka läskig, för man hade fullt schkå att hålla för öronen och tjuvkika mellan fingrarna. De bakom oss satt och skratta åt oss ganska mycket. haha vi hoppade till nog i varende sekund, skämtar inte. Har nog aldrig hopppat till så mycket till en film som denna. Den var helt fucking-freak-läskig. Skulle aldrig se om den igen om jag fick chansen, haha. Jo kanske med tjejerna så dom blir skrämda, haha :D För andra gången kmr jag ju inte alls bli skrämd (a) med tanke på att man typ såg halva filmen xD

Hur illa är det när man knappt vågar ta upp läsken eller popcorna på golvet. hahahaha.Spåkulan.

Jag dör, satt och pepprade på spåkulan. ALLT STÄMDE, jag dör.


Spåkulan säger: Du har lagt locket på dina känslor men någon kommer varsamt se till att de kommer ut och då mår du med ens mycket bättre.

stämmer!


Spåkulan säger: En speciell relation kommer att fördjupas och du förundras över den intensiva känslan av glädje och trygghet.

Hm. jasså?


Bara jag som har tänkt på det här?

Ni vet filmen Avatar, kanske en av världens överskattade filmer, men jag älskar den ändå. Du vet när Avatars ska säga I love you, så säger dom " I See you". Jag tycker det är mycket finare än att säga jag älskar dig.. Jag ser dig. Är det bara jag som tycker det? Liksom " I see you". Värsta sött you, det är liksom djupare än "Jag älskar dig". Det är ju typ världens mest använda fras och som missbrukas kolosalt tycker jag. Visst att man kan säga det till någon man verkligen älskar, men det används ju hela tiden. Tycker det tappar betydelesen nästan, när den brukas för mycket. Är det bara jag som tycker det?

Det är lika med förlovningar, att man förlovar sig efter någon månad, lite väl tidigt kan jag tycka. Jag tycker till och med att det var tidigt när jag och Erik förlovade oss. Fast å andra sidan så ångrar jag mig inte..Men..känns som människor förlovar sig när det är 14 år gammal och det tar slut efter någon månad. Man ska bli vuxen så snabbt, varför ha bråttom? Kan tycka att det är finare om man väntar, för förlovning menas ju att man ska gifta sig inom en snar framtid. Jag tror inte att det är så många som tänker på de, man ger nästan ett löfte om giftermål. Vilket ofta leder till familj, hus, bil och hund ungefär. Det är lika med barn, att skaffa barn när man knappt har gått ut skolan, man har inget jobb, knappt gymnasieutbildning. När man sätter ett barn till livet måste man ju kanske tänka ett steg längre. Visst att man kommer älska barnet för allt i världen, men tänk på allt runt i kring. Ekonomi, jag skulle aldrig kunna skaffa mig ett barn om jag inte hade ett fastjobb och en bra inkomst. Helst skulle jag vilja upptäcka världen och åka ut och resa och allt innan. Innan jag bestämmer för mig att skaffa mig familj, man blir som sagt mer låst. Dessutom när man skaffar sig ett barn, så måste man tänka på att är det den här personen jag vill leva med resten av livet, då menar jag partern. För vem vill ha skilda föräldrar, man vill ju helst att sina föräldrar ska vara tillsammans, iaf jag.

Skulle aldrig kunna tänka mig att mina föräldrar skulle skiljas. För jag har själv växt upp i en familj där vi alltid har varit samlade. Inte bara familj vår släkt står varandra väldigt nära också, på mammas sida. Pappa har inga släktningar eller familj vid livet. Det är också en erfarenhet, att inte veta vilka pappa har växt upp med eller hur hans barndom såg ut. Det är som att någoting saknas, att jag inte känner honoms andra halva. Någon som känner samma sak? För en familj kan nog visa vem man är på många sätt. Känns konstigt att inte veta vilka han har levt med eller vad dem har för personlighet. Jag har inte ens sätt någon i pappas släkt i livet, har sett hans syster och pappa på kort. Men inte på min farmor eller hans släktningar..

Nu vart det mycket tankar på en gång..


Blivit Laktosintolerant mupp.

Gosh, inte konstigt att jag har haft ont i magen många gånger. Är tydligen LAKTOSINTOLERANT, kul liv. Dock älskar jag laktosfri mjölk, är som godis..nästan. Men inte så kul att få cp-ont i magen av att dricka vanlig mjölk. Dessutom är ju laktosfri mjölk, smör och yogurt mkt dyrare. Minus på de, undra om man får mer bidrag från skolan om man är laktosintolerant ;)Plugg hela dagen.

Gick upp vid 7.00 tiden för jag skulle ringa angående ett sommarjobb. Därefter la ja över alla grejer på USB-minne och tog bussen till skolan. Där jag mötte upp Sofia i Cafe vi satt och gjorde klart vår redovisning om fältstudier. Vi hade värsta flowet och vart klar mkt tidigare än vad vi hade trott. Så vi satt i cafe med Svenska-folket och gjorde dem sällskap där bla, Josefin och Liza var.

Senare kom Karoline som var nyklippt och fin i håret, vi gick igenom redovisningen och vi var hur grym som helst på redovisningen på eftermiddagen och vi hade en ny lärare! Hon var väldigt uppskattad må jag säga, både fötterna på jorden och inte i havet och skogen som de andra två filurerna. ;)

Nu har jag precis klippt och klistrat massa stjärnor och djur till morgondagens redovisning. Tycker bara vi har redovisningar hela tiden, blir tokig! :o

Nu får det bli sommar!

Vill ha sommar, nu nu nu nu nu nu! 25 april som badade jag och nathalie för första gången i år. Inte helt okej. CP-kallt. Och de kmr ni höra också, hahah.


Exkursion Småkryp.

Det här var det enda jag hade att komma med. haha. Hurtfia is back.

Jag gick till skolan idag från Stigslund enda till Högskolan. Lite hurtig eller, men inte nog med det. Jag gick även tillbaka från skolan och till Stigslund också, 2h promenad check. Påvägen var jag äntligen smart och tog med kameran för att ta bilder på blommor, ska ju göra herbarium. Så då måste man antigen knäppa kort på dem eller torka dem. Låter som det är lättas att ta kort på dem, eller vad säger ni? Va fan 50 olika blommor, kunde dem inte krydda på med lite fler blommor. Sist när jag gick på promenad tog jag också med kameran men då var det ju bäcksvart ute, en smart tjej sitter här. Men lite bilder på de vackra blommorna de ska ni få :>
Någon som vet vad detta är för blomma? :O

The Last Song.

Nathalie kom över senare på kvällen. Vi bestämde oss för att gå på bio, The Last Song. Vi gick på cafe George och käkade kycklingsallad och pratade en massa. Vilket var riktigt skönt, behövde verkligen de. Vi kom även fram en lite rolig sak eller en VÄLDIGT rolig sak. haha, hemlisar smider vi tills hennes födelsedag. Ni kmr nog få reda på det när "de" väl händer! ;)

 

Den slår MY SISTERS KEEPER med hästlängder!


Tillbaka till filmen..Ressigören han inspration från The Notebook och är byggd på en sann historia. Huvud rollen spelas utav Miley Cyrus, vilket hon gör sjukt bra. Du vet tjejen som spelar Hannah Montana spelar en sån här roll? Trodde jag verkligen inte. Jag och Nathalie trodde att det skulle vara en High School film typ, men massa kärleks drama. Där hade vi fel minsann. Det handlar om att hon får åka över sommaren till sin pappa som det inte har träffat på flera år, hon är uppkäftig och spydig. Men detta förändras fort hon kommer allt närmare sin pappa på ett eller annat sätt. Hon träffar även en kille i filmen och det blir kära i varandra, så klart. Efter filmens gång kommer det fram hemligheter som gör att Ronnie som spelas av Miley Curys förändras och byter attityd. Kan inte berätta hemligheterna för då förstör jag hela filmen, så där håller jag tyst. Men jag säger så här, har aldrig bölat i biosalongen i hela mitt liv. Jag satt och smågrät i hela filmen, den slår faktiskt My Sisters Keeper och det säger ganska mycket! Otroligt bra film!

 

5 av 5 och det ger jag inte många filmer!

 

 

 


Fan.

Nu får det fan vara nog. Du kommer hit och bara styr och ställer hela j*vla tiden. Det är jag som bor här inte du, fattar du?! Varför försöker du forma mig som du vill att jag ska vara, kan jag inte bara få vara mig själv? Det ENDA du gör är att komma hit och skäller på mig och lägger dina jävla beskymmer på mig, ser du inte att jag redan är full av dem? Varför kommer du bara hit och gör mig ledsen, ser du inte att jag inte orkar längre. Varje gång, det går fan inte en enda gång du kommer hit och lämnar mig med tårar.  Du tjatar om allt, precis allt! Jag är 20 år, inte 5 och inte 10,  jag är 20 år! Kan du släppa mig någon gång? Du bestämmer inte över mig längre, du kan inte bara komma hit och säga vad jag ska göra. Gjorde du någonsin så här mot dem andra 2 två döttrarna du har? Nej, det gjorde du inte. Måste jag bli som mina två perfekta systrar, som gick ut med bra betyg och har bra jobb, barn och familj. Äre det som måste krävas för att du ska acceptera att jag kan vara självständig och inte måste luta mig tillbaka på dig hela tiden? Bara för du hade städat lägenheten innan jag hade fest och du kom och det var stökigt efterråt, vad fan brukar det vara efter en fest? Rent och inte en enda flaska på bordet elr?  Så kommer du och påstår att jag är så jävla otacksam och blir aldrig nöjd med någonting. Men bad jag dig och städa mina jävla lägenhet då, gjorde jag de? Näe..Det gjorde jag inte. Jag säger gång på gång att jag vill göra allting själv, men hur ska jag kunna göra de, när du gör allting åt mig? Du säger att jag ska ta ansvar för mitt liv och blablabla. Du vet ju ingenting om mig ju.


The Last Bounce.

Har glömt att skriva om det, för två veckor sen var vi också i Stockholm på Globen. Fast då såg vi inte Lady Gaga ;) Utan Bounce. Showen var riktigt bra, speciellt andra delen. Det var inte bara Hiphop de visade utan många olika dansstilar. Vi stod så klart längst fram, vi kunde inte ha fått bättre platser, det var helt grymt! Man förstår verkligen varför man dansar när man ser dem, vilka förebilder. Det var helt fullsatt i globen och stämningen var verkligen på topp!


Fullsatt globen!

 

 

Like, like!


Killarna på Lady Gaga.

Det var inte bara Lady Gaga som var duktig på att dansa.

Gay-killarna som var med på turnen, var gryma.

Haha, älskar det här klippet!

 


Lady Gaga - oförglömlig kväll.

Dagen började med att jag hade tenta på morgonen. Jag sov över lite, bara lite..När vi satt och gjorde tentan var de enda jag tänkte på var snart åker vi på LADY F* GAGA. Jag vet faktiskt inte hur det gick, har lite delade meningar om de. Det kändes bra på ett sätt men dåligt på ett annat, man vet ju inte riktigt om man har svarat rätt eller inte. Alltså Högskolan är ju helt mongo, man vet nästan inte vad man ska träna inför ett Tenta eller skriva för den delen. Känns lite jobbigt att man inte har kommit in i de än, men men. Fick Godkänt på förra kurser, så jävla lycklig tjej, det var nog den mest förvirrade kurs i världen. Så det känns bra att man klarade det i alla fall.

 

Nu till Lady GAGA. Vi åkte till Stockholm, Jag, Mathilda, Elin, Nathalie och Lina. Vi åkte i min fina pärlan egoisten utan körkort satt sig i fram både ditvägen och hemvägen, haha. De andra fick trängas i bak. Vi öste fullt ös medvetslös med musik enda fram till stockholm, tål att tillägas att vi hittade GRATIS PARKERING VID GLOBEN. Så nu vet man vart man ska parkera om man ska till stockholm och tillexempel Shoppa, det är ju alltid kul ;)

 

Vi köade många timmar innan vi fick komma in i Globen, men det var de värt. Vi hamnade längst fram och Lady Gaga ( var som förväntat ) i världsklass. Riktigt, riktigt bra show. Man fick ju hjärtstopp när hon sjöng "Telephone", nästan bara nästan en tår. Sen var det ett par som stod typ vid oss, hon hade en snarr lik klänning som mig.. Så ställde han sig vid mig och höll om mig, istället för henne. Jag bara kolla på han, han bara oj förlåt. haha så jävla fullt..

Det är så sjukt när man väl står där, går inte riktigt att förklara med ord hur jävla bra showen var. Skulle kunna betala dubbelt för att se henne. Och alla som sa att hon är så j*vla ful i verkligheten, NI HAR FEL. She is gorgeous!

 

 

Älskar den här bilden!

 

 

 

 
Tenta plugg, dans.

Det är så himla stressigt nu så hinner inte ens med. Jag hinner inte blogga om något vettigt. För det är alldeles för mycket dans och alldeles för mycket plugg. Har Tenta på fredag, försöker plugga så gott det går, men det känns verkligen inge bra. Men om jag inte klarar de så får jag väl göra om, värre än så kan det inte vara. Fast det skulle vara jävligt surt och inte klara de. Men va fan Natur och Ekologi?! Trodde jag skulle bli förskollärare, men vi ska kunna, kretslopp, toleranskurvor, populationer, växthuseffekten, ekologish nisch, konkurrens, näringsväv+pyramid, evolution, beskämpningsmedel, växthusgaser och ozonsikt, miljöförstörningar, bioackmulation, vegetanionsregioner osv. Låter som jag ska bli naturexepert, men icke då.

Gräver halft min egen grav.

FREDAG ÄR DET LADY GAGA !!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111
sen blir det utgång i Stockholm, så jävla nice! :)

Lite filmer från Uddans Cup 2010

 

 

Isa Tengblad Flickor Star 12-15.

Elin J, filmar.

 

 

Star Pojkar 16+

 

 

Star flickor 12-15 år

Final.

 

 

Flickor Star 12-15 år

Final.


Så söt.

Satt och kollade på lite bilder, så hittar jag den här sötnöten

på film som försöker blåsa ut ljuset i Sälen. :)

 


RSS 2.0