Hej, jag är lite OFF.

Nu har jag vart off väldigt länge och de beror på lite saker. Jag har legat på sjukhuset och operat bort blindtarmen så jag har vart tvungen att bo hemma hos mamma i ca en veckas tid. Jag kan berätta den lilla historian sen, säger bara pain pain pain. Det är nog det sjukaste och smärtsamte jag har vart med om i hela mitt liv.

Tänkte berätta även lite senare vad jultomten har kommit med i år också, men de tänkte jag göra senare. För just nu är jag helt fast i TRUE BLOOD. Gosh, går inte att sluta titta på ;)



JULLOV!

Nu är skolan äntligen slut för ett litet tag, självklart fick vi läxa under lovet. Snälla människor de där.
Ska snart åka och ta ett långt tränings pass med gym och simning, sen ska jag hem och börja fixa till mig till inflyttningsfesten hemma hos Liza. Sen blir de förmodligen utgång vi hoppas på Heart Break / Slick idag. Men man vet aldrig vad som kmr hända. Och jag fått likör 43 av mor och far så ikväll blir de massa rosa pantern, me like!


Läxor + hemtenta.

För de första så ska jag bara berätta att jag har fullt upp i skolan just nu. Är på en annan planet och ingen kan få tag i mig i princip. Jag druknar i min uppsatser, läsning och läxor. Och dessutom har jag precis påbörjat en himla kul hemtenta..Den är fan svår. Men jag kommer nog överleva de här också. Dock kommer jag inte upptatera förrän på Torsdag för jag kommer inte ha tid att sitta och skriva. WISH ME LUCK!


Älskar den här tjejen! xD


Erkänn att de kan vara kul att ta egobilder !

 

 



Myskväll med mamma.

Dagen började redan tidigt 8.00 började jag i skolan idag. Våran studiegrupp hade bestämt att vi skulle träffas så tidigt. Btw, har jag berättat att jag har världens bästa studiegrupp? Alltså de är så sjukt kul att gå i skolan när man vet att man ska jobba med studiegruppen. Dock kanske man skrattar 70% av våran studietid, men de är guld värd. I alla fall vi ska hålla en lektion om Martin Luther. Ja precis, vem är den snubben. En pedagog vad annars, då kom jag på den briljanta iden att vi skulle spela fram den som en teater. Så blev de så, haha. Så vi ska hålla i våran lektion som en teater. Det blir spännande, men säkert super bra.

Sen åkte jag iväg lite tidigare, behöver inte nämna vart. Därefter så åkte jag hem och gjorde ordning lite lunch, fiskpinnar och pulvermos. Världens godast mat, typ. Den är god i alla fall, äter den ca 3-4 ggr i veckan, haha. Men jag menar fisk är ju bra för kroppen. Dock vet jag inte hur mycket fisk de är i de där fiskpinnarna. Fast man hör ju på namnet FISKpinnar. Aja skitsamma, nu ordbajsar jag bara. Åkte iväg och tränade på Fjärran Höjder sen, hurtig som jag är. Tränade 30min spinning, 30 gym och 30 min simning. Har haft uppehåll i två dagar för jag har vart så stressad över skolan. Men nu har jag kommit lite mer på fötter i alla fall.

Mamma kom sedan över och vi käkade räkor och greksallad. Som jag gjorde helt själv, väldigt avancerat måste jag säga. Sen kom även mamma hem med lite mat också, skulle behövas med tanke på att de är typ smör och lite ost i mitt kylskåp, haha. Jag är så lat orkar inte gå ner och handla, fick mardrömmar sist jag var och handla. Är så himla dum och storhandlade 3 kassar mat och en jävla 5kg potatispåse. Så skulle jag gå hem från Lidl upp för Stigslundsbacken. De gör jag aldrig om kan jag säga.


 



Vilken dag.

Jag har mycket att berätta idag, så de kanske kommer bli ett jobbigt inlägg. Dagen började med att jag gick upp och gick ut och gick i ca 1h. Sen käkade jag frukost som bestod av en hårdmacka med smör och TE. Jag orkar inte åka och handla, haha. Samtidigt satt jag och kikade på New Moon, blir bara mer och mer förälskad för varje gång. Jag skulle ju faktiskt också, plugga så jag påbörjade lite på Studiegruppen och jag. Vem tror ni skriver på Facebook och bara jag har BORRRRIIING, kan jag komma till dig? :D

Min söt tilda kom över, fast jag skulle plugga. Hon hade också med sig plugg, men först så skulle vi gå till Konsum för att lämna in min vinst trisslott. Jag vann hur mycket som helst ni ska bara veta. Men kan ju inte säga hur mycket, för då kommer jag bli rånad. Men om jag säger så här jag behöver inte jobba på 25 år ungefär :D :D :D näe, fan förlåt. Nu ljög jag. Vann inte storvinsten idag, men vi tar den någon annan dag.

Vi pluggade inte så värst mycket. Vi snacka mest skit och käkade Piggelin, my favorite! Sen åkte Tilda hem, då kände man ju säg tvungen att plugga. Gjorde jag de? Hm, jag började laga mat. Okej jag ställde in kinamaten i micron. Var så jävla sugen på gårdagens kinamat. Så ska jag ta ut maten ur micron den var skit het och jag skrek som en idiot och tappa ut allt på golvet..Men lugn de var inte de värsta, jag torkade upp allt och la de i sopporna. Så skulle jag göra ordning makaroner och ketchup, jag tar fram paketet och ser i slowmotion hur paketet ramlar ner och jag fick tag i paketet upp och ner. Makaroner över hela köksgolvet och hela mig och hela JÄVLA KÖKET. Blev så sur så skulle jag dra bort vattnet som precis hade kokat upp tror du inte locket faller av och kokhett vatten hamnar på mitt ben och fot.......Jag kan säga så här, Det har nog aldrig kommit ut så fula ord ur min mun någonsin. Tur att jag hade tights och mjukisar över säger jag bara ! Tänk om jag skulle få brännskador på bena, snyggt..

Gick ut och tog en cp-lång promenad Min ilska lugnar sig alltid när jag håller mig igång. Så jag gick ut och gick en stund tills jag gick vidare till systeryster och färgade hennes hår. Åh, lilla Hjalmar är så himla söt. Fast han var lite gnällig idag, han tyckte inte om att Ida blev nyfärgad i håret. Men nu har jag kommit hem i alla fall och jag måste säga att jag har vart lat idag. BAD ME. Mer plugg imorgon förhoppningsvis, ska först till Skolan till kl 8.00, hur kunde vi sätta en sån tidig tid. haha? Men nu ska jag hoppa i säng och sova stenhårt.

Elin 19 år.

Vi firade E2 igår, hon blev hela 19 år och dessutom fick hon körkort på sin födelsedag. Kan de bli bättre elr? Vi skulle gå på Kungshallen och äta, men där var de fullt. Så gick vi till brända och där var de också fullt. Men till sist gick vi till Los sombreros, elr var den heter. Så himla mysigt. Vi tog en fördrink och sedan åt vi jätte god mat. Och sen river två personer halva stället..Kan ni gissa vilka? Nathalie och Lina förstås ;> Först har de ut ett glas över bordet så håller de nästan på elda upp hattarna som de hade på huvudet. HAHA. Vi kom hem helskinnade i alla fall, tur var väl de.

Vi åkte sedan till Manges längenhet. Elin hade kastat ut honom så vi tjejer kunde invadera den, höhö. Där på började vi vårat drickande, för vi skulle ju ut på hangan. Vi körde lite ölspel, fin allsång och Wiie. En riktigt tjejkväll med andra ord. Därefter så kom vi på att vi skulle till bussen när de var 6 minuter kvar innan de gick. PANIK, sprang och satt på oss alla ytterkläder och skor och rusa till bussen.

Väl inne på hangan så var de typ inte mycket folk där inne. Precis som vi ville att de skulle vara till en början. Vi tog någon drink och vi träffade även Anders och Mats där inne. Och även någon tjej som jag träffade inne på toaletten som jag tog en drink med. Om jag inte minns fel så hette hon Johanna.?! Sen började de ramla in folk och dansgolvet fylldes. Vi dansade en hel del och så måste jag ju berätta om min och mathildas lilla utflykt ute.

Vi gick ut för att ta luft ute. Så var de en kille som kom fram till mig och mathilda.
Han - bara vill du röka med mig?
Jag - nej tack.
(Gav mathilda "Nu går vi härifrån blicken" ) men hon nappade inte!
Han- Vilken relation har ni två till varandra?
Jag - Bästa kompis och gammal klasskompis.
Han - Trodde ni var SYSKON!
Han - Kan inte du följa med mig in och dansa?
Jag - Jag kan inte dansa..

Gud vilken elak människa jag är, men de kom en helt random tjej in i bilden och rädda mig ur situationen.

Tjejen - Kan jag få slicka på din hand?
Jag - ?!?!?!??!?!?!?!?!
Jag - Okej, slicka på.

Hallå, jag fattade inte att hon skulle göra av stämpeln på handen. Så jag hjälpte säkert en mindre årig tjej att komma in. Hur känns de Elin att vara boven i dramat? Jävligt bra, man vet ju själv hur gärna man ville komma in när man inte fick. I alla fall sen sprang Jag och Mathilda in och dansade. höhö.


Min snygga vän Mathilda :D




Min snygga vän Elin :D




Min snygga vän Nathalie! :D




Min snygga vän Lina :D



Freaket själv :D

När brinner bocken?

Är de någon som vågar sig på att gissa vilket datum bocken kommer brinna, eller kommer den att brinna? Man har ju hör att den inte ska kunna brinna. För de har haft något medel på den, men va fan de är ju tradition att den brinner så. Jag tror självfallet på den 17 december.


Har ni några gissningar när den kommer att brinna?

Vilken dag.

Dagen började med en stor ångest. Jag kände att de bara blev för mycket. Jag har tappat bort min almanacka och anteckningsblock där hela mitt liv var strukturerat. Jag hade alla mina lektioner, läxor som skulle göras. Litteratur anteckningar osv. Mitt liv blev kaos på bara 10 minuter. Har vänt upp och ner på hela längenheten och sen åkte jag iväg till Fjärran för jag trodde jag hade glömt den. Så rätt, de hade jag och de enda som fanns kvar var påsen med kanske 10 stycken utdrivna papper. KUL, kommer få jobba ihjäl mig de närmaste dagarna. My life sucks. Jag fattar inte varför människor förstöra allt. Dessutom blir jag så himla trött på mig själv. Är så himla slarvig och de känns verkligen som allt går emot mig.

Från ångest till körningen. Jag gick från Stigslund till Vägverket för där skulle jag ha min körlektion. Var verkligen inge sugen alls på att köra.Kände att allt var emot mig, ingenting var bra. Så väntade jag ca 10 minuter för bilen som jag skulle köra hade de uppkörning med. Ut kommer de en tjej helt förstörd för hon klarade inte körningen för hon kollade inte i bakspeglarna när hon körde in på parkering. Hallå? Det var inte snällt gjort tycker jag. Visst att hon körde skit bra hela tiden men kuggar sig på att glömma kolla bakspeglarna precis när hon skulle parkera. De måste verkligen suga! I alla fall hade mitt sista moment den här körningen. Motorvägen, haha så skrattretande jag tyckte verkligen de gick skit. Men de gjorde inte våran körlärare han bara de här gick ju skit bra. Trodde de var ett skämt, jag måste fan börja tro på mig själv. Min självkänsla är nere i botten, fattar inte. Jag har så mycket nu, så jag blir helt snurrig. I alla fall nästa vecka ska vi boka uppkörning. Och jag vet inte, för ett tag sen kände jag mig så redo. Men nu känns de som jag är tillbaka på ruta ett. Fan..

Åkte iväg och tränade på Fjärran Höjder. Har blivit helt besatt av träning, jag verkligen älskar de. Kanske för jag har ett mål som jag strävar emot, kan vara därför. Men att man inte började med de här tidigare? De skulle jag verkligen ha gjort för jag älskar de. Jag hade spinning i 25 minuter och sen körde jag styrka i 30 min. Avslutade med att simma i 30 minuter. Man får så himla mycket energi av träningen. Dock kan de vara en nackdel, för blir rastlös på kvällarna.


Tyst från Gossip Girl.

Det har vart väldigt tyst om Gosip Girl nu ett tag. Jag som avgudar Gossip Girl kände att jag är lite efter. Leighton Meester som spelar Blair har ju släppt en singel, är de bara jag som är efter? Jag hade faktiskt ingen aning om att hon ens kunde sjunga. Här får ni ett litet smakprov :)



TÅGLUFFNING I SOMMAR !

ÅH, Nathalie var helt lyrisk på MSN. Hon bara vi måste tågluffa i sommar, LÄTT! De kommer bli så jävla kul, fast vi har ingen plan hur vi ska åka eller något. Men de blir säkert skit bra, huvudsaken att vi får uppleva lite ny kultur. Gosh vad taggad jag är :D :D :D

De syns, med alla glada gubbar. hahaha xD


Nattlig träning.

Igår efter bion var jag väldigt rastlös, så fick för mig att jag skulle ut och gå vid 22.30 ungefär. Jag hade nämligen inte tränat den dagen och jag har ju bestämt mig för att jag ska träna MINST 1h  30 min per dag. Fast de behöver inte vara hårdträning de kan till exempel vara att gå ut och gå. Så jag gick från Stigslund och förbi MAX och in i vid gallerian och SF:bion. In till Boulogerskogen och upp vid Sjukhuset och in i Sätra. Därefter förbi Prolympia och Läkerol Arena och hem till Stigslund. De kallar jag att gå ut och gå, dock var jag dum nog och gick i tights. Mina ben var isbitar när jag kom in. Men jag blev trött så jag kunde gå och lägga mig direkt i alla fall.

Tycker om när de är Jul i Gävle :)

Heldag med massa bra människor!

Dagen började med att jag skulle träna men jag var så jävla död så jag sov vidare 3h. Sen åkte jag till stan för att möta upp Mathilda. Vi gick runt och kika lite i affärer och käkade på Subway och prata en massa skit, me like. Köpte nagelpyssel och nagelack och dessutom lösögonfransar som jag ska ha till helgen. Har ju köpt helt ny outfit till Lördagen då de blir utgång. Kanske slänger in en bild eller två på de sen, men har inte orken just nu. Träffade även Anders en snabbis som fixade en sladden till TV:n så jag kunde se direkt från Lappen. Hm, tur att min smarta vän fixade de där. Nathalie med andra ord ;)

Vi kikade på Twilight för Nathalie hade inte sett den?! Galna kvinna..Vid 17.27 var den filmen klar och vi skulle med bussen 17.30. Vi fick ganska bråttom sprang till bussen som tog oss til SF. Där vi såg New Moon, herre gud var de ögongodis Jacob elr?


Dansen är över.

Dansen är nu över för några veckor framöver, så jag ligger i stenhård träning i gymmet och med simningen. Okej, stenhård var väl och ta i. Men dansen kommer i alla fall ligga på is ett tag, tråkigt men sant. Ska väl göra klart mina program tills nästa termin kör igång. Kan vara bra att vara i tid med de, för en gång skull. Men ska inte ändra discon något ska bara lägga till några åttor och träna så jag verkligen kan de prima ballerina.

Idag efter skolan så gick jag direkt till Fjärran Höjder för att träna. Det blev ganska hårdträning. Spinning i 45 min och 60 min simning. Jag älskar verkligen mitt gym/simkort på Fjärran Höjder. Jag skulle kunna ha gjort de här förevigt, så himla skön träning. Dock blir man väldigt mör i kroppen efter simningen. Men man blir så här skönt trött, lööve it.

Btw, hittade ett roligt klipp från Eskilstuna SM 2009. Det är invigningen på Hiphop SM 2009, så kommer Nathalie freaket och dampar. Höhö :D


Invigningen av SM 2009 + Nathalie!


Vilken morgon.

Somnade ca halv 2 igår natt och gick upp vid kvart över 6 på morgon. För att jag skulle hinna läsa klart allt innan seminariet. Jag och planera går verkligen inte ihop, men jag fattar inte varför man inte lär sig att läsa i tid? Jag är alltid i sista sekund men precis allting. Tänk om jag hade läst allt de här för några dagar sen då hade jag kunnat tagit de lugnt nu. istället för att tok läsa ihjäl mig 100 sidor. Men jag har i alla fall läst färdigt Lärarens Arbete fast den andra boken som vi skulle ha läst har jag inte ens fått tag på. Så vi får se hur detta ska gå, men jag får väl läsa den i efterhand i så fall.

Nu ska jag snart springa till bussen som tar mig till Högskolan. Där de ska bli seminarium, hoppas jag kan sitta tyst i ett hörn och inte säga så mycket. Känner mig inte riktigt taggad idag faktiskt. Fast jag är duktig har gjort anteckningar på allt vi har läst, så lite förberedd är jag!

RSS 2.0