SÄLEN!

Nu drar jag till Sälen med hela familjen. Då får jag äntligen träffa Vero! Har inte träffat henne på AS länge. Ska bli riktigt kul, det blir väl någon utgång också kan jag tänka mig! Afterski varje dag, like!
Men vi hörs om en vecka!
Galet.

Jag dör när jag kollar på det här klippet!
Dom är 7 år gammal, liksom 2 år tidigare gick dem på DAGIS?!
Men kan inget annat än säga att dom är sjuk duktiga.
Så jävla söta ^^


Pluggat, pluggat och pluggat.

Idag har jag verkligen pluggat järnet. Ganska jobbigt dock, bara sitta och läsa och läsa. Fast denna gång var boken intressant med tanke på den förra, man fatt ju knappt vad man läste om. Har bestämt mig nu, att ska verkligen ta tag i skolan och lägga mycket tid på den. Fast de har jag iförsig gjort de senaste veckorna. Man hinner ju så mycket mer, hinner göra annat än att bara plugga och man planerar.

Har kollat lite på OS också, eller typ hela tiden nu på kvällen! Det blev OS-silver, men trodde fan att vi skulle ta Guld. Det var lite synd. Men nu ska jag ta mig till sängen och sova. För imorgon är det skola och då ska vi ha seminarie om Lekkulturen, wiho!


Spått mig.

Jag har gjort världens läskigaste sak i hela mitt liv. Och det är så sjukt att man ställde en fråga och hon berätta typ halva mitt liv och vad som kmr i framtiden. Tänker inte säga vilken fråga jag ställde men ja.. Det är helt sjuuukt. Av korten så berättade hon detta:

Situation som jag lever idag, beskriver kortet vagnen:

"Vagnen handlar om att ta kontrollen över situation och röra sig framåt i livet, trots motstånd. Det kan vara ett positivt eller negativt kort. Kortet kan stå för hämnd, om att flytta till en annan stad eller land för att bli av med en situation som är jobbig eller som inte har någon lösning, men även om att samla sina krafter och hela sitt mod för att kontrollera en viss situation som verkar hopplös."

Det stämmer så himla väl, känner mig totalt vilsen just nu. Mitt liv har verkligen vänts upp och ner flera ggr om. Och jag försöker reda ut de. Men det mesta känns hopplöst.

Detta har vart förut, vilket stämmer ganska bra..tyvärr.

"Svärdet, Kortet står för en person som har omgivits av andra skvaller och svek. Personen känner sig fånge en situation eftersom andra sätter käpp i hjulen."

Säger bara sista året i gymnasiet, fattar fortfarande inte vad som hände. När man behöver någon som mest så vänder de ryggen. Är svårt att glömma, men det är redan förlåtit. Kanske inte hade gjort de i en liknande siutation idag. Har nog aldrig vart så knäckt. fy fan vilken tid.

Detta händer snart, spännande

Drottning i Stavar:
Kortet står för en intelligent, energisk kvinna som lyckas inom yrkeslivet. Hon har karisma och kan vinna andras stöd.

och detta händer eller pågår.

De Älskande: Kortet dyker oftast upp när man står inför ett mycket svårt val - det handlar om att välja eller inte välja, om att välja det ena eller det andra, om att ta den vägen eller den vägen. Det är viktigt att välja rätt eftersom framtiden står på spel om man väljer det som inte är bra.

Usch, hatade verkligen de kortet. Jag vet vad jag vill, men jag vågar inte längre inte ta första steget. Det har pågått i så pass många år nu. Rädd för att bli sviken, rädd för att inte duga. Men.. är fortfarande kär..

Min Framtid,

"Kejsarinnan: Kejsarinnan handlar om kreativitet och står för din förmåga att använda din kreativitet på ett mycket produktivt sätt. Kortet står även för ett företag eller det kreativa arbetet som bedrivs inom ett företag."

"Överprästen:
Kortet står för sociala normer, en lärare som vägleder eller socialt tryck att bete sig enligt vissa regler. Kortet kan också stå för övervakning."

- Hon sa att jag kommer att jobba med barn i framtiden, med barn som behöver hjälp och stöd. Kanske på en    annan plats en där jag lever i idag.

Slutresultat, älskar mitt slutresultat!:

"Pentagram: Kortet står för generositet och hjälp. Kortet dyker upp i samband med att man tjänar så pass mycket att man även kan dela med andra och det kan handla om att betala skatt eller ge pengar till fattiga."

- OMG , jag kanske blir rik då! i framtiden, låter inte helt fel. ! ^^

Det är helt sjuk, hon berättade så mkt om mig så det var nästan läskigt! OMG, spå er i Tarot kort.! Jag gjorde de online för jag vann en tävling via någon blogg. men kommer inte ihåg vad adressen är!!! Ska försöka ta reda på de, så ni kan gå in och spå er! :D

Men jag gjorde även något dumt, man kan spå sig i en annan person utom sig själv..Gör fan inte de! Det är ganska scary med tanke på vad som kan sägas, beroende vad man ställer för fråga.!Död_tjej_90

Alltså seriöst nu får de bli slut på detta festande. Det har blivit en del fredag / lördag i snart 3 veckors tid + Fuerteventura resan. Får chilla med det alltså. I lördags var vi ut igen, jag och Åza. Jag skulle lära mig att dricka öl..Det gick ju sådär, kommer nog inte dricka öl igen. haha. Vi var på rockbaren och drack billigt! Jag som är världens största fan till Rock. Kan ni tänka mig på en rockbar? Näe, inte jag heller. Men det var trevligt i alla fall.

Sen drog vi till Slick, det var sådär. Jag var så himla trött, sen åkte jag hem med en tidigare buss också..Hm.
Men i alla fall idag, så var jag så himla depp på morgonen, men de vände lika fort som när jag börja prata med min sjukaste vän Nathalie. Och tillsammans är vi ju allt annat än normala. Därför måste jag få lägga upp en väldigt roligt inslag. Vi har haft pizzahäng, min kära vän bjöd mig. För jag är ju såååå pank. Med tanke på gårdages händelser, haha. 89 kr på kortet inte helt okej!

I alla fall vi har dansat och kollat lite på OS, elr ja. Ska inte säga att vi dansa så mkt, för Nathalie fick nå jävla ryck. När vi tränar så blir de 25% dans och 75% flum och utspårning. Men det är ganska kul att spåra! Vi har nog kommit på världens snyggaste steg idag iaf. "Gräsklipparen", Nathalie såg helt galen ut i den, haha. Men min vän fick för sig att svalka av sig i snön, skulle bara ta kort. Men som en elak vän så filmade jag hela frekvensen :D


Utekväll med girlsen.

Dagen började med att jag var och fika med tjejerna från klassen, det var riktigt mysigt. Men vi saknade Jessica stackarn som hade svimmat påväg till bussen. Vi satta länge och bara prata och prata.

Sen helt död som jag var åkte jag hem och pratade ett bra tag med Nathalie i mobilen som insisterade att jag skulle följa med ut. Så då var de bara och leta fram kläder och börja fixa sig och fixa lite alkohol. Vi åkte till Hannah, där förfesten skulle vara. Ohja vi hade en riktigt roligt. Dock lite ont i ryggen efter att ha blivit ner tryckt av en vis Nathalie i badkaret, haha.

Ego-tjejen

Innan bussen.

 

Lina fixar Emelies hår.

 

Emelie ;)

 

Hannah, Lina och Nathalie :D

 

Här får ni även ett litet smakprov av kvällen,

kmr en lång version senare när jag har tid och klippa ihop de :D

 


Då drar vi igen då ;)


Avatar ikväll.

Ikväll blire den filmen som jag har längtat efter att få se. Btw har jag fått en jätte sött linne av mamma, som jag vela ha. Så kom hon hem här en kväll med de, vilken tur att man har en sån mamma som hon.
Här har ni de, blev lite egobilder också. Det är ju alltid lika roligt att ta ;)

 


Fucking åmål 30 år senare.

Haha, så jävla klockren film.


Gosh, vilken låt.

Fick låten av Erik igår kväll/natt.

Älskar den.

 


Så jävla bra xD


Fredag.

Igår började dagen med att jag tränade järnet på Fjärran höjder. 30 minuters spinning + 30 minuters gym + 30 minuters simning. Det är så himla skönt att jag får börja träna igen. Har verkligen längtat att få träna. Man får så himla mycket energi av träning och  man orkar med skolarbetet mycket mera. De dagar jag inte ha tränat har man vart helt slut efter en skoldag. Det är så himla jobbigt eftersom man ska läsa så himla mycket. Det är typ 10 böcker i den här kursen, jippie. Men jag säger det igen, jag ska bli en plugghäst. Ska läsa PRECIS allting till varje lektion och inte hoppa över några sidor. Jag ska vara så grym i den här kursen, jag vet att jag har sagt i de andra tidigare kurserna också. Men nu menar jag det verkligen! Elin goes PLUGGHÄST.

Efter träningen så åkte jag hem en snabbis och gjorde mig i ordning för att sedan åka till stan och fika med JB-tjejerna. Elin J, Jessica, Mathilda och Sara, vi hade ju en hel del att prata om. Och det var verkligen längesen vi träffades det kändes vi skulle kunna sitta en hel dag bara att prata. Sen blev jag tvungen att gå för jag hade träning med tävlingsgruppen. Självklart glömde jag pengarna till tävlingslicensen så fick springa och ta ut pengarna precis innan träningen började. Det kändes att det var längesen man tränade alltså, Gud vad jobbigt det var. Självklart skulle vi ha golvkoregrafi och breaking hela jävla timmen. Lite ont i armar och ben, känns som man har blåmärken överallt och ont i kroppen. Kan ju inte påstå att jag är king på breaking i alla fall. Det åtlämnar jag till de andra, haha.

Jag blev tvungen att hoppa över disco träningen för att hinna hem och fixa mig tills kvällens utgång. Plus att jag inte får börja ta i allt jag har en. Disco är ganska krävande på så sätt. Men ändå trökigt jag ville verkligen gå på Discoträningen, men men. Sen stressade jag runt och städa längenheten, haha de såg förjävligt ut. Kläder överallt och diskberget ska vi inte ens prata om.

Men det blev en riktigt lyckad kväll igår och vi fick använda engelska kunskaper idag, här i SVERIGE? Vad hände liksom?


Konstig känsla.

Lägenheten känns som 10000 kvadratmeter och sängen känns som den är 6 meter bred och 12 meter lång. Det finns för mycket utrymme åt en enda person. Deppmusiken är på högsta volym och jag är trött och halvförstörd nästan hela tiden. Vad är det för fel på mig? Borde jag inte vara på bra humör nu, försöka börja om på nytt, leva livet. Tänk att man har haft en annan vid sin sida i 3 år och 5 månander och en dag så står man där utan. Fast man kan väl inte bara lägga 3 år och 5 månander bakom sig på 3 dagar. Det är fan jobbigt nu, men det kommer bli bra, så småning om..Vi är ju fortfaranade vänner, trots allt.

Fuerteventura 2010, lite pics!

 

 

 

 

 

 

 


FUERTEVENTURA 2010!RSS 2.0