Byt blogg.

Nu tänker ni såhär, MEN GUD vad hon BYTER BLOGG hela jävla tiden, har hon inget LIV? Näe, det har hon faktiskt inte. :) Har dock inte hunnit med någon design så, håll ut gott folk, ni kommer nog överleva några timmar/dagar/veckor kanske till och med månader att jag har en bajsfuldesign :)

klicka på bilden så kommer ni till min coola blogg.
Låt oss sig att jag blev inspirerad :D
http://erreoutsidethebox.blogg.se/

Tangled / Trassel.

Vi har ganska lika humörsvägningar. :D

Blond enda in i själen.

1. Sitter hemma vid datorn och söker på kurslitteratur, hittar en bok på bibloteket som finns i Andersberg.
2. Den blonda tjejen åker till Sätra, för de är ju nästan samma sak eller?
3. Går in i bibloteket och går fram till disken, inser att hon är i Sätra och inte Andersberg.
4. Hon känner sig extra korkad och går ut därifrån, halvspringer till bilen.
5. Åker hem till datorn, för den blonda tjejen hittar inte till Andersberg. ( HAHAHA!)
6. 1,5 km från hennes lägenhet ligger Andersbergs bibloteket. Tar bilen dit.
7. Kommer dit, går in tar boken som den blonda tjejen skulle ha.
8. Fixar biblotekskort, hon kan inte sitt mobilnummer som hon har haft i snart över 3 år.
9. Fipplar fram nummret som hon har lagt in på sin egen mobil.
10. Går ut från bibloteket med boken.


Nu skulle ju de flesta människor tänka, shit hon klarade av att låna en bok i bibloteket. Hur hög IQ behöver man egentligen ha för att låna en bok. Ganska hög tror jag.
11. Två coola utländska killar börjar ragga. HEEEJ BRUDEN.
12. Total ignore på dem, går fort till bilen.
13. Startar bilen och inser att hon har överlevt 20 minuter i Andersberg. (YEY)
14. Hon blir så lycklig att hon åker till Willys och handlar Cola Zero. ( tänk på kalorierna!)
15. Tänker precis starta bilen och inser att leget/körkortet är borta.
16. Åker tillbaka till Andersberg, kör vilse säkert i 5-10 minuter..Jag menar det är ju så mörkt där.(höhö )
17. Kliver ur bilen möts av de två coola killarna, åh är du redan tillbaka, saknade du oss så mycket.
18. Går förbi, ger Bitchblicken och in i bibloteket.
19. Möts av en skrattande biblotekskille som säger, är de den här du har glömt?*viftar med körkortet*
20. Tar Körkortet, sätter sig i bilen, åker hem.
Men nu till slutet av den blonda historien, tjejen lånade helt fel bok!!!!!!!!!!!


Behöver jag säga att jag är den blonda tjejen?


Ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig.

SOL.

Gud vad varmt och skönt vi har haft de idag. Riktigt stekväder, har till och med bränt mig på näsan ^^
Blåmärken överallt, men de är väl så de ska vara efter en skidsemester. Skulle vilja gärna vara kvar här några veckor till och slippa skolan. Dock tror jag snön hinner försvinna fram till påsk.
Åkte på värstingskidor idag, SÅ JÄVLA BRA skidor. Jag hade valpögon till pappa efter denna dag. Pappa bara de kostar 10 000 utan bindningar. Vi pratar om de där sen.. han bara du skulle ju behöva ha nya skidor om vi ska åka till Alperna. PRECIS de måste jag ju ha ;) Helt underbara var dom, gick att åka hur fort som helst på den. Helt livsfarligt :D

Nu är snart dagen slut.

Idag har vi vart i Lindvallen och åkte skidor, pulka och allt typ. Vi har till och med Bowlat, så himla kul William slängde över klottet i felbana och drog ner käglor så jävla kul. Skratta så jag självdog typ. Sen har ju jag fått frukost på sängen idag sisådär 06.45 typ. Fick massa fina presenter, gör ett inlägg om de sen när jag kmr hem så jag kan fota. Med tanke på att jag har glömt kameran hemma GO ME. Förutom de så är de soligt och skönt, bränt mig lite på kinderna till och med! Men förvänta dig ingen neger när vi kommer hem ;)Tog en bild på en väldigt trött elin direkt från backen.
Bjuder på mitt ruffs :)

Bästa rimmet!!

Tänka sig att du har blivit så gammal erre, hela 21 år och dricker fortfarande vin och lärre. Allt i din väg du ser, slutar så småning om upp och ner. Du är en virrkuse utan dess like. Hela du är som ett nytt lexikon, de kommer jämt fram nya ord och du avslutar allting meningen med fjong. En majsgalning som verkligen diggar dans, så mycket att en tävling engång slutade i ambulans. mer..
Fick världens roligaste SMS av Nathalie!
Men jag gillar dig ändå erre, för utan erre ingen narre. När du kommer hem ska vi fira dig så dina grannar blir tokiga och går, jäger, spirre, shots och lite "on the floor" Fick världen roligaste SMS av NATHALIE :D
TACK VÄNNEN <3


Tänka sig att du har blivit så gammal Erre, hela 21 år och dricker fortfarande vin och lärre.
Allt i din väg du ser, slutar så småning om upp och ner.
Du är en virrkuse utan dess like. Hela du är som ett nytt lexikon,
de kommer jämt fram nya ord och du avslutar allting meningen med fjong.
En majsgalning som verkligen diggar dans, så mycket att en tävling engång slutade i ambulans.
Men jag gillar dig ändå erre, för utan Errre ingen Narre.
När du kommer hem ska vi fira dig så dina grannar blir tokiga och går,
jäger, spirre, shots och lite "on the floor".


Av Narre ;)

Grattis mig !

Idag fyller jag 21. Förstår ni hur gammalt de är, känns som jag fyller 70!

Poker.

Alltså hur sämst kan man bli, kom sist alla 10 ggr vi körde. Behöver jag säga mer? Hoppas att morgon dagen blir nättre då jag fyller ÅR :D Fan om ni inte säger grattis till mig :( ( blockar liksom er!) ;)

Gud imorgon går livet utför!

jag blir hela 21 år gammal! OMG, blev nekad idag och köpa trisslott är ju altid något ;)
Är i alla fall ung och fräsch, elr? Så imorgon så anses jag vara vuxen och kapabel till att skaffa familj, hus, hund och Volvo typ. Tänker leva på att jag är 16 år fortfarande för jag känner mig som de, haha :D

Dåligt väder.

Bara för jag sa att vi hade så himla fint väder så fick vi skitväder idag. Det är så dimmigt så man knappt ser handen framför sig, illa? Fast de är ganska coolt, de brukar aldrig vara så i Gävle. Så idag i backen har det inte vart lätt att åka, undra hur många de är som har krockat idag, haha. William är super duktig på att åka skidor! Fast han gav upp efter några åk, de är ganska läskigt att åka när man inte ser något! Ska plugga lite idag också, yey vad roligt.

Idag är det tävlingsgruppen där hemma, trökigt och missa träningar. SPECIELLT när man vet att vi ska få reda på vilka kläder vi ska ha, GAH. Hoppas att ngn tar bilder och lägger upp. Är nyfiken :D


Kompis det går bra nu.

Det här med längdskidor ska jag nog inte ha karriär i alla fall. De finns ju människor som är bra på längdskidor och de finns dem som är mindre bra.. Jag tillhör nog dom absolut sämsta, EN DOLDKAMERA TACK. Alltså herregud, det är ju för de första tropisk värme här, så när man kliver i snön så sjunker man när till midjan..

Jag, Linda, William och Wiktor skulle åka iväg på längdskidtur från huset. Men en smart människa hoppar ju inte ner från altanen med skidorna, jag sjönk ju fan sju meter. Sen fick jag inte av dem heller och ingen hjälpte mig för alla stod och skratta åt mig. Jag vet vilken familj man har, här bryr vi oss inte att man bröt nästintill fötterna. När jag väl hade fått av mig skidor skulle jag ju ställa mig upp, jag sjönk längre än till midjan.. och när jag väl drog mig upp från snön till altan så fastna skon i snön. man bara ÅÅÅÅÅÅH. Så kommer William, Wiktor och Linda på rad som hade tagit den smarta vägen från längdskidspårets början. Näe cool som man är så ska man utmana ödet freestyla lite och ta den "korta" vägen.


När jag tog mig upp och skulle åka vidare så sjönk jag bara ner hela tiden, sen skulle jag ta i med stavarna och stavarna försvann under snön och jag självdog ju rätt när i marken och nästintill bröt fötterna...Behöver jag säga att jag gav upp efter de här?Jag vill ju inte skryta men de är jag i blådräkt där :)

Experium, bästa badhuset!

Så jäkla kul, är som 10 år igen, åkte nog 100 ggr i vattenbanorna. TILL OCH MED PAPPA åkte, man åkte på madrasser och stora ringar. Gick hur fort som helst och jag slår vad om att jag har 1000 nya blåmärken, men who cares? Det roliga var att vi var bara våran familj och en till familj på HELA badhuset, så inga köer eller någonting. Hur soft som helst. Men att gå upp för den där trappen, OMG det var som att gå upp till tioende våningen. + att man skulle bära på en madrass eller en unge ;)3 dagen i fjällen.

Nu bär det av till äventyrsbadet. Ska bli riktigt kul! Även fast man är lite trött så där på morgonkvisten. Skriver ikväll om hur det har varit. Hoppas ni inte saknar mig allt för mycket där hemma i Gävle ;)

Andra dagen i fjällen.

Vaknade typ 7.00 på morgon.. ingen sovmorgon här inte, för familjen henriksson ska vara FÖRST i backen! Eller så är det ungarna som är uppe supertidigt. I alla fall bara jag och pappa som åkte skidor utför idag, de andra var lite.. Ja hur ska man säga, höhö ;) LATA eller hur var de, en spårad pokerkväll? :D


Som vanligt ska pappa lura ut en i de brantaste backarna, ju brantare desto bättre. Förra året var jag lite feg, men alltså i år, fullt ös medvetslös. Vi åkte säkert 40 åk och då överdriver jag inte! Så mycket åkte jag inte ens förra året på hela säsongen, haha. För då hade jag en " jag tänker inte åka skidor" period. Men åkte med värstingskidor GUD vilken skillnad, det ska gå fort. Gärna så man inte har någon kontroll och skaffar sig fetaste blåmärke på bene.. Vi lämnar de :D


Det ska börjas i tid!


Filmbomb - Street tävling i Västerås.


Isa tengblad - 1: plats 12-15 år.


Vera - 1:plats Star 16+
Cookie 4:plats  & Sofia 2:plats Star 12-15 år.

Första dagen i Sälen.

Vilken resa det var hit, satt i baksättet med Wiktor som blev åksjuk utan att säga något att han måde dålig. Hade spyor precis överallt, över min jacka, skor ja rubbet. Vi fick inte fram någon påse när vi satt i bilen så jag slängde ut hela skopåsen i bageluckan. Men då var det redan försent, får rysningar och mår illa bara jag tänker på de.

Sen när vi kom till stugan så käkade vi Tacos, så glömde vi annans ( bara william som vill ha de!) så tog vi Saaben och jag körde ju självklart fel.. Inte fan hittar jag i sälen, även fast jag har vart här 100 ggr. Körde åt helt fel hål. William skulle ju självklart skvallra om de, speciellt U-svängen jag gjorde mitt i vägen, HAHA.


För övrigt så har jag glömt kameran hemma, duktiga jag! men ska försöka låna kameran av min syster Linda och upptatera mig här uppefrån eller nerifrån.. skitsamma :D


Imorgon bär de av till backarna, men vi ska inte åka nå skidor, vi ska pulkarace. Kanske blir väggen med bobben, heheh den lutar ju bara 60 grader :>Fjällen baby!

För det första måste jag säga GRATTIS till ERIK som blir hela 21 år gammal idag, fattar ni hur gammalt de är?!?!?! :D

Aja. Imorgon blir det Sälen med familjen + alla barn + pojkvänner. Har inte börjat packat än, men jag ska göra de också. I alla fall snart blir jag också gammal tant.. Fyller den 6 april, så hoppas på många fina paket ;) sen innehållet behöver inte vara så märkvärdigt! :D

Jag har även haft sönder min dator.. så sitter på JB-datorn så funkar när den vill. Vet inte riktigt vad jag har gjort, för den funka hur bra som helst på dansen, sen när vi kom hem så funka den inte, man bara ÅÅÅÅÅÅÅÅH.RSS 2.0