-1kg.

Duktiga jag, kämpar och kämpar. Sen är ju frågan hur länge man orkar hålla på, haha. Jag har blivit lite halvkass nu de senaste dagarna, slarvar inte bra.  Fy mig! 

Men imorgon så ska jag köpa gym/simkort. Får se kanske inte är så bra att träna när man är förskyld och dessutom hade jag feber igår. Vi får se.. Blir väl en promenix om inte annat. Men det är ju dötrist nu när det är SKIT KALLT ute.

Street SM 2010

Har precis kommit hem från Street SM! tog mer än två timmar hem från Söderhamn, snack om SNÖKAOS! I alla fall det började med Par. Och paren gick vi inte vidare.. fast det kändes som det gick bra. Sen var det Singeln och det gick bra, gick vidare normal och normal, sen inge längre. Men placerade mig på 11 plats av 46 stycken en placering från semifinalen och en placering från PRICK!!!! Det var ju ovanligt.. Men fan i helvete efter terminsuppehållet. Då jävlar!!

( Kmr massa filmer imorgon, så håll utkik ^^ )

Liten tjuvtitt.

STREET SM 2010!

Såg att vi var 46 stycken i min klass. Måste komma typ 10:a,

i paren var vi 23 så vi måste komma 6 för att ta prick.

Men sen så ska vi ju tävla i Söderhamn.. haha har aldrig gått bra där ^^

 

Singel kläderna, har stenat ett vitt linne.
Svarta byxer, fett lång ögonfransar.
Kortjacka svart jacka, svarta handskar.
Svarta nikeskor, fjäderörhänge! Löve it.

 


Street SM 2010.

Är faktiskt ganska taggad på Street SM, ska bli kul att se alla i dom som dansar i SM-klassen. Hoppas det blir någon "skräll" som vinner SM, skulle vara kul ^^ 

I alla fall nu är mitt program klart.. Ska försöka hålla mig till det här för EN gång skull! Om jag kan det bra tills på lördag så tror jag att det kan gå ganska bra, eller hoppas på det i alla fall. Ska inte säga nå, haha kanske kommer sist ;)


Så här känner jag.

Jag känner mig Evil idag, eller har gjort de enda sen i helgen. Undra om de skulle funka att göra en docka sen sätta lite nålar till någon som man hatar? Jag kan faktiskt säga att jag hatar den personen, har aldrig älskat den. Den blicken alltså, haha. Det var skrattretande. Konstigt att man lägger massa energi på att vara förbannad på en person, men de som "den personen" har jag gjort är ganska oförlåtligt. Iförsig så är de inte bara "den personen", de var ju tyvärr än annan också.. ÅH DIE. Det har gått alldeles för lång tid, kanske 1 - 1,5 årsen. Men ändå.. Men har inte sett henne förrän nu..
IH..vad sur jag är..

 


Shakira - LOCA.

Kanske bästa nya partylåten?

LÖVE IT.


JAG HAR HITTAT DEN PERFEKT FÄRGEN!

Så här brun/blont, var iförsig inne på mörkt hår också. MEN jag ser ju

halft dödende ut i mitt mörka hår just nu alltså!

Hur säger man till frissan då, GÖR OM MIG! Fixa håret! får man det

vita leende på köpet också? ;)

 

vart fan har jag sett den här tjejen?

kan inte komma på vilken film..


Bloggdesign..

Håller på testar nu med ny bloggdesign, så de kmr väl se skit kul ut under morgondagen och (inatt) men det får ni leva med ;)

Beach 2011.

Kändes som jag behövde en sån kategori just nu. Eftersom jag tränar och försöker äta rätt så mycket det går. OCH det funkar ju fan! Förra veckan 4kg och denna vecka 2,5kg det är inte fy skam! Har tränat en hel del denna vecka också hela 12h! Jag vet..GALEN. men nästa vecka ska jag träna ännu mer, haha.  Dessutom har jag lite mål fram till Sommaren.

- Nå min drömvikt.
- Klara av att springa 1 mil utan att stanna (omöjligt jag vet!)
- Få bra danskondis, intervall var ju skit bra träning ( som idag )
- Äta rätt och bra mat.
- Få 1-2h träning per dag som rutin.
- Bygga bra muskler till vänstra knäet!

Här var det dött.

Alltså skrivandet går ju sådär i bloggen alltså, haha.

Har haft lång ledigt nu, skööönt. Det var myskväll i fredags, som blev suparkväll typ.. Drack dock inte mkt, träffade Hannah skiiiiiiiiit söta kattunge. Lite sugen på att skaffa katt, dock blir det mkt jobb. Dessutom ska jag flytta hem snart så då får jag ju katt på heltid ;) Ska faktiskt bli skönt att flytta hem ett tag, de behövs verkligen nu. Trivs inte alls i lägenheten, har ju åkt hem flera ggr för jag inte kan sova här så.. Känns som de enda rätta just nu. Behöver inte ta massa studielån heller så! Den sista april flyttar jag hem! Ska faktiskt bli skönt till viss grad, kommer väl antligen vara jobbigt också.. Men nu har körkort och bil så det är ju superlätt att ta sig överallt, dessutom FÅR JAG BENSINEN och BILEN betalad av dady!  ;)


hahaha.


Life is a bitch.

Det handlar inte om att finna den person man vill gå till säng med. Det handlar om att finna den man vill vakna upp med. Det handlar inte om att finna den man vill leva tillsammans med. Det handlar om att finna den man inte kan leva utan..


Skolan.

Vaknade självmant 5.30 hur normalt är de? Börjar precis då i vanliga fall på VFU-platsen men nu är den perioden slut tyvärr. Shit vad jag saknar den redan, älskar verkligen att vara där. Fick skit bra betyd därifrån och avskedpresent och tårta och allt. Värsta tillställningen när jag skulle sluta, sorgligt med sant. Biopresentkort är inte helt fel, inte godis för den delen heller. Dock gav jag bort de till alla barnen där, snäll som man är!

Och nu börjar helvetes veckorna med redovisningar, hur ska det här sluta.. Blev lycklig för en sekund sen när jag såg kommentaren på mitt teknikarbete, Jag vet hur man skriver fångande intevjuer jag, de ni ;) 


Mongolianfall.

Alltså blir tokig! Msn vill verkligen inte funka och jag har råkat trycka bort alla kontakter och den vill bara monga sig.. Så mitt beslut blir att byta till min andra hotmail. Så adda mig på elinhenriksson_21@hotmail.com


Överlever.

Är det verkligen meningen att man ska överleva att simma 1 km. Det var FETT jobbigt! simma 40 längder, så omänskligt, mina ben är allt annat en levande. Okej lite överdrivet kanske.. men det var inte smärtfritt. Kommer ju ha trevlig träningsverk det kan jag ju bara säga. Vilken tur att vi ska gå ut i skogen imorgon då.. WOHO.


Mina sena morgon imorgon dock. Börjar halv nio SENT VA? iförsig bättre de än att börja 5.30! det är ju stört tidigt.

-1

-1kg denna vecka, det är nice! med tanke på att man har levt som en.. ja, haha. Inte nyttigt i alla fall. Men nästa vecka då ska det iaf blir 1,5 -2. Eller hoppas på det i alla fall ^^

Får gåshud.

Linnea Henriksson

Idol 2010.

Självdör av den här låten..


RSS 2.0