Dumma Herbarium.

Kan den uppgiften inte bara gå och dö eller något...


Första dagen avklarad.

Min dag började verkligen super. Målargubben kommer in 6.30.............Han sa att han skulle komma 9.00!! Lite skillnad, han bara jag kom lite tidigare idag. NO SHIT. Hade inga kläder på mig, så bara slängde på mig första bästa plagg som fanns på golvet. Jadu. Nu är i alla fall min SMURFVÄGG BORTA! Känns väldigt bra måste jag erkänna, den har nämligen blivit vit, mycket bättre än smurfblå.

Vi hade introduktion idag av kursen, känns toppen att börja skolan igen..Gah sommarlov någon vecka till tack? Jag är skoltrött innan jag ens har börjat, haha. Ganska illa det, satt och gäspa 70elva gånger. Kanske dags och lägga sig i tid, la mig halv två inatt. Vart så fast i Gosip Girl, haha :D



Skolan börjar.

Nu börjar allvaret igen efter ett väldigt långt sommarlov. Tycker att vi kunde haft någon vecka till, men man kan ju inte få allt här i världen. Ska läsa Diktik och Teknik denna höst, det kmr kännas tungt att ta fram sina skills i kemi och fysik.. Gosh, hur ska denna höst sluta. Såg vårat schema också, KILL ME SOMEONE, skriker hela schemat! Vi går.. Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag och Fredag hela jävla VECKAN. Hur ska jag överleva detta, det är tydligen meningen också att vi ska läsa ett antal ex böcker ungefär sisådär 20-30 böcker. Galna människor det där, som plugga på Högskolan har jag hört. Men ska verkligen PLANERA mitt liv under hösten, annars kmr jag GÅ UNDER.

Haha, kanska ska skaffa sig en kalender också. Ska skriva ner allt! Ska bli en pluggis och en duktig flicka som har koll. Hur jag nu ska lyckas med att ha koll.. Men detta år ska bli ett snille år! Ska vara förberedd till allt, inge glida på en räkmacka!



Kompis det går bra nu.

Har dansat nu i 2h så har energi som en.. Jag vet inte vad. I alla fall, det här med koka ägg kanske jag ska lära mig. Jag hade ju trots allt MVG i Hemkunskap.. HEHE, lite pinsamt och googla på hur man kokar ägg..De gjorde jag i alla fall och visste ni att man kan faktiskt misslyckas med att KOKA ÄGG! Det stod att man skulle koka i 8 minuter för att få hårdkokta ägg. Vilket jag ville ha som resultat eftersom jag ändå kastar bort ägg-gulan blääääääää.

Tur att äggvitan är god om man LYCKAS KOKA ÄGG! Men det gjorde inte jag.. Jag var nog lite trött när jag skulle koka ägg. Jag satt på fel platta och det tog skit lång tid innan det koka upp, konstigt va?.. Efter si sådär 30 minuter tänkte jag, nu är det fan klart. annars blir dom ju gröna, så jag ställde äggen under kall vatten som man skulle och så skulle jag knäcka ägget när jag SATT VID DATORN, i bordet och INSER att ÄGGET INTE ÄR KOKT! Ägg över datorn, Ägg över mig, Ägg över golvet och Ägg över bordet. Jag ska aldrig koka ägg mer. Men lugn det tar inte slut här inte. När jag skulle hälla i locka i en kopp. ( alla glas är i disken ) Koppen var upp och ner och jag häller i koppen.. Så jag har ÄGG OCH LOKA över bordet, golvet.. You name it. SÅ JÄVLA FAIL!





Dansen med Benke från Bounce !

 

Dansen vi gjorde med Benke från Bounce :>

första gruppen!

 

 

 

 


Holy macaroni!

Idag har jag dansat med BENKE från BOUNCE. Shit alltså, han måste nog vara Sveriges snyggast man. Han skulle man lätt kunna gifta sig med! :D Han är snygg och han KAN DANSA! Hur många kan det liksom? Okej.. kanske någon till.. men iaf shit HAN gjort min dag idag, kanske vecka... IIH, känner att jag sitter och små ler hela tiden, haha :D
synd att han har tjej..^^






Helt normal.

Min plan för dagen sprack, vaknade typ 13.30.. hade ställt klockan på 9 för att jag skulle plugga. Har jag pluggat än? Nej det har jag inte. Erik skulle hit idag men så blev det inte, så pratade med min stackars pendlande vän Narre och fråga vad vi skulle ta oss till att göra. Hon bara SUPA? så ska tydligen ut idag och dansa på Slicken, ngn mer som är sugen? ;)


Dans, dans, dans.

Yeah, nu var det första discolektionen jag var med på. Men knäskyddet och allt, det är så jävla tråkigt. Jag kmr aldrig kunna ta i 100 % känner av hela tiden och det känns som det ska hoppa urled även fast jag har det här förbannade jävla knäskyddet.. Det sjuka är att det är dom "lätta" in ut, in ut, som ställer till det. Jag vet inte vad det är för fel, men känns som jag ska vricka fötterna?! Fan vad trasig jag är och less..

Dessutom så kändes det så bra med Discon och allt idag också, jävla cpknä. Nu har jag haft det ett tag, är det inte dags att skicka vidare till någon annan?


Från dagens Hiphoplektion :>


Lite sur.

Blev lite agro idag, hon kan ju faktiskt svara. Hon svarar aldrig längre, vet inte varför..Kanske för mkt jobb på senaste, eller så har hon kanske kapat fingrarna så hon inte kan svara på sms. Men vet du va, nu skiter jag i det. Och lägger energi på vänner som faktiskt bryr sig. Har hört att man mår bättre av människor som faktiskt bryr sig. Kanske ska testa det. Have a good life.


Nu kmr min käraste vän Nathalie på besök.!



Vi eller jag...ska göra tacos innan hon kmr om 20 minuter, hm undra om jag hinner det. Är lite seg av mig, men får skynda mig lite lovade faktiskt haha! I alla fall det blev lite andra planer tack vare en person.. nämner inga namn, bara så att han känner extra skyldig ;)

Vi ska göra klart vårat parprogram, hehehehehhehe. Vi har sagt det hela sommaren och har gjort typ 4 åttor.. Men nu jävlar ska det taggas parprogram, kanske tar vårat SUPER GAMLA PAR, skulle vara skit kul, våran andra parprogram tror jag. Ni ska få en liten snutt på de ;) kollade igenom min youtube och hitta den, haha :D


Söderhamn - 09

Me and Nathalie!


Vilken dag.

Blir väkt av en mor och en far som plingar sönder plingan utanför, kmr liksom 10.00 på morgon tror dom man är uppe då? Springer upp och rycker i brevintaget och säger - JAG SOVER!

Sa att jag skulle ringa när jag var vaken, men inte då. Här är det bara att gå upp, vi skulle göra en massa saker idag. Vilken jobbig dag alltså, vi åkte till Knäspecialisten och köpte världens billigaste knäskyd hela 1599 kr. Tur att man har en väldigt generös far som betalade den. Nu kan jag kicka ass på dansen, förmodligen. För dom pengar så borde jag kunna det tycker jag ;)

Sen åkte vi och storhandlade till mig, pappa tyckte det ekade i mitt kylskåp. Hade typ lite ketchup och makaroner, haha. När man handlar med pappa, så är det som med race, man slänger ner grejerna och springer till kassan ungefär. Har aldrig handlat så här mkt grejer i hela mitt liv, helt störd handling blev det. Tog ju även det sakerna som är dyra som shampoo, hårinpackning, rackhyvlar, kött, fisk, kyckling. haha. Man är väl inte dum?! Haha pappa la till och med ner färskpepparlax, en liten bytte bit för 199 kr, helt stört. men gott ! :D

Sen bjöd han oss på Max, älskar tacotallriken där, Mums. sen smakade jag lyxmilkshaken fy fan vad god den var alltså! Inte nog med de, tvingade jag Pappa och kika på bilar. För dealen är att jag får inte min bil innan han har hittat någon. Så vi åkte till Sandviken så såg vi en SAAB 9,5 hur fin som helst. Jag bara pappa den här bilen är ju fin, han bara mm.. Så fick jag och kollade runt så gick han till ngn försäljare han bara jag vill provköra den silvriga SAAB  9,5. Så fick vi nycklarna och åkte iväg?!

Efter vi kom tillbaka han bara jag ska ha bilen, hahahahhahaha. Så pappa kom hem med en silver SAAB 9,5 till Ida. Mamma bara har du KÖPT BIL?! haha så jävla klockren! :D

Så nu HAR JAG BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL på HELTID! Så jävla värt! :D







Vårvik med Narrs.

Igår var jag i Vårvik med Narre, hon ringde typ och väckte mig vid 2 tror jag klockan var, ljög dock och sa att jag var uppe som vanligt med andra ord. SHIT det är så jävla skönt att sova, skulle nog kunna sova bort hela mitt liv. Elr typ iaf. Vi var lite nyttiga också.. Vi skulle köpa en  sallad med den blev att vi delade på en pizza och drack cola. Hm, lägger det ansvaret på Nathalie. haha. Jag var fortfarande bakis sen i fredags, eller snarrare mörbultad sen i fredags. Kanske syn på bilden, pigg_tjej_90? ;)

Vi hade även lite movienight där vi såg Prince of Persia, jag tyckte faktiskt om det filmen! Sen såg vi även the Cove, lika sorglig varje gång!

 

 

 


Lina och Mia 20 år.

Har ju helt glömt bort att skriva om denna otroligt roliga händelse. Eftersom jag var helt fucked up efter den där cp:et. I alla fall. Det började med att jag gjorde mig iordnig redan vid 15.00 och vi skulle vara där 20.00, haha och jag var ändå inte klar innan jag skulle åka. Herregud, tjejen med stora problem alltså! I alla fall var och köpte en ny klänning till kvällen för jag visste inte vad jag skulle ha på mig. En svart spets klänning.

Denna skönhet på Gina trickot.

Älskar svart, älskar spets !

 

 

Sen kom Hannah och Nathalie och hämta mig med bilen för vi skulle nämligen cykla till Lina. Jag hatar verkligen att cykla, men vad gör man inte för lagandan ;) Vi kom ju såklart 30 minuter försent, haha men vad gör det?
Vi skulle vara i Linas lilla myslya, hur söt lägenhet som helst. Perfekt första lägenhet verkligen och snacka om att Mia och hon hade pimpad den med kräftmys!

 

 

 

Gah, vi ska inte tala om maten var hur god som helst. Kräftor är verkligen en favorit ( och ja vi har kräftorna i en stekpanna,! ) Vi drack sjöng snapsvisor och vi drack snaps och vi blev lite på kalasen. En riktigt spårad kväll som kan jämföras med någon natt i Fuerteventura ungefär ;)

 

 

Födelsedagsbarnet Lina ! :D

 

Födelsedagsbarnet Mia! :D

 

Nathalie och hennes tvilling!

 

Lina och hennes tvilling!

Jag och min tvilling!

Mia och Anna!

Mia öppnar sin present, undra vad som kan finnas där i ;)

 

Jag, Hannah, Lina och Anna.

(vad nykter vi ser ut ;)

Hej å Hå är är det folk som inte kan

kontrollera alkoholen ;)

 


Kvällar, nätter.

Jag tycker verkligen inte om kvällar och nätter just nu, finns alldeles för mkt att tänka på just nu. Men den här låten blir man lite gladare av i alla fall.



love sucks..

Stenad.

Alltså det här är det värsta jag sett någon gång. Usch vad dåligt jag måde efter det här. läste på den här bloggen. http://classe-kinzakenza.blogspot.com/

Hennes brott var otrohet, som ingen kan bevisa. Hennes straff blir där med stening.

Så jävla sjukt !

 

 

 

 

 

 

Untitled from no mk on Vimeo.


fu.

Tack för den sprukna läppen och och det dåliga självförtroende du har gett mig, det behövdes verkligen. Men ännu mer tack till er som gick förbi och inte stoppa det. Vilket förbannat bra samhälle vi lever idag, man kan inte gå hem från krogen själv utan att bli utsatt för idioter. "Tack, för att vi lever i det perfekta samhället"....

20 årsfest x 2.

Det ska bli lite kräftskiva, och det blir nog en hel del festande också. Vi ska nog ut på Slick sedan och dansa till stägning. Så här ser jag ut ikväll ;)


 

 


Stan med Nathalie.

Var först iväg till Sjukgymnasten skulle vara där 13.00 och jag vaknar halv..fick lite bråttom, svar ja. Tur att man har bil, åkte dit som en spjut! Btw, igår fick jag vattenplaning!!!! snurra ett helt varv runt, hjärtat stanna kan jag säga. Och vem var det som skapade denna situation? Jo en liten kisskiss som inte kan köra bil! Han körde av vägen.. Rätt åt han, näe nu är jag elak. Men det gick bra, dock var han i chock och jag var förbannad och arg som ett bi.

Sjukgymnasten gjorde massa cpövningar med mig idag, känns lite fel vissa övningar. Som är lite smått jobbiga, haha. Behöver inte gå in på detaljer ;)

Hämtade upp Nathalie i Bomhus och sen åkte vi ner på stan och fixa massa bus! Till fredagens parthey Lina och Mia fyller ju nämligen hela 20 år eller har fyllt? Aja, vilket fall ska vi till Lina, kommer bli skit kul, var skit längesen vi gick på Slick. Så hoppas att vi ska dit, men det skulle jag nästan kunna säga 110% säker att vi kmr avsluta kvällen där.



Jag & Nathalie påväg till Bounce i Stockholm.

 




Megan fox.

Tycker inte ni att Megan fox är den snyggaste mänskliga människa på två ben?
Vem skulle inte vilja tacka ja till hennes utseende!



Men det finns en liten hacke, som ingen vill se.
Vad har hon gjort för operationer.
Kindben, läppar, hacka, bröst och hår.
Fuck alla som säger att folk inte blir snyggare om man lägger sig
under kniven.
Kolla bara in henne!

Megan fox.

Tycker inte ni att Megan fox är den snyggaste mänskliga människa på två ben?
Vem skulle inte vilja tacka ja till hennes utseende!



Men det finns en liten hacke, som ingen vill se.
Vad har hon gjort för operationer.
Kindben, läppar, hacka, bröst och hår.
Fuck alla som säger att folk inte blir snyggare om man lägger sig
under kniven.
Kolla bara in henne!

Avsked hos Elin.

Vi var några tjejer och några respektive som tog ett litet avsked av Jessica och Fabian som ska flytta till Barcelona. Är så himla glad för deras skull, förstå vilken upplevelse och jobba utomlands, det skulle jag också vilja, shit! Men den drömmen kanske blir sann vi får se ;)

Vi käkade lite kladdkaka, mums. Elins "hemma" gjorda köpt på Ica med andra ord! haha.


Lite bilder från fredagens kalasande! ;)


 


Dans sugen.

Håller på spricker av överskottsenergi, har nämligen precis vart ute och sprungit idag. Jag trodde jag inte skulle orka ett skit, men jag orkade hela 3,5 km utan att stanna och dessutom var jag nästan inte ens trött. Vad är det för fel på mig? Trodde jag skulle dö efter det första metern. Men jag vet inte vad det var för fel på mig idag, har inte tränat på kanske 3 månander? Gick definitiv på envishet och inte kondition, haha.

Jag har också försökt sätta ihop program till hösttermin i singel disco. Det går riktigt bra faktiskt, hade problem med början.. Men mitt inatten så satt jag och snackade med Angelica och hon sa att jag fick ta hennes gamla början. Det hjälpte verkligen, för det är alltid början som är svårast, tycker ni inte?

Har i alla fall slängt ihop en sisådär 10 åttor, bara 6 stycken kvar för vi ska nämligen ha minst 16. Sen har jag hela singelhiphopen och parhiphopen..Ska försöka göra mina program klara innan vi startar terminen vilket betyder 4 DAGAR! Eller i alla fall singelprogramen :>



Den största insprationskällan.


Acceptera sitt nya liv.

Det går inte. Blir galen på mig själv, jag vill göra det nu nu nu nu. Fast ändå inte, vill ha det som fanns förut. :L

Vill ha värme tack!

därför bjuder jag på en gammal goding från Fuerteventura, kanske en av det roligaste veckorna i hela mitt liv. Lite crazy kanske då. Men helt klart roligt ;)


Whatcha Say.

Har länge funderat på vilken låt som kanske är en av världens bästa låtar enligt mig. Eller den låten betyder väldigt mycket för mig. Jag skulle göra allt i världen för att se den live av Jason Derulo, får rysningar bara av tanken. Och inte nog med det, lite besatt av låten också. Med tanke på en av mina favorit dansar är även gjord på den låten och jag har även hittat världens bästa cover på låten.


Har ni någon låt som ni är besatt av?


Jag har nog lagt ut det här klippet 1000 ggr, men jag blir verkligen aldrig trött på den.



Här är ett otroligt bra Cover, ge mig hennes röst.

JA TACK!

 



Harnäs.

Idag har jag vart och badat på Harnäs med Nathalie. Fick lite sovmorgon eftersom migränen spökade inatt, inte okej. Men i alla fall, fick lite sol och vi (jag) dödade säkert 6 st getingar som gick crazy idag när vi låg och solade. Mindre mysigt faktiskt, det var inte så mkt folk vilket var ganska skönt, vi var nästan sist därifrån, haha vi hamnade i någon lång konversation som vanligt, det är hur lätt som helst att bara prata bort flera timmar tycker ni inte det?


Kolla lilltjejen!

Alltså herre min gud, kolla tjejen när hon slänger sig i
brygga och kullebyterna helt stört! :D
Fast dom från Norge är ju lite speciella ;)


Det här är inte okej.

Jessica och Fabian hade avskedningsfest igår, vilket var hur mysigt som helst! Vi drack, och pratade drack lite till. alla tjejer från klassen var med, så jävla perfekt kväll! Förutom att jag har idag en blåsa från en ciggaret på mitt pekfinger vilket gör förbannat ont, Tack Mange jag vet att det var du. haha. ;D Och nu när jag tänker efter så är jag lite förbannad på mig själv jag ska ju inte RÖKA! Brukar inte göra det, senast jag gjorde det var fan studenten, förstår ni hur längesen det är?

Jag rullade i glas igår, så mitt ben är lagomt slaktat kan jag ju ta och tala om för er. Kommer dock inte ihåg varför..Vi satt iaf på gräsmattan utanför Jessica. Det var jag som hade sönder glaset så får väl egentligen skylla mig själv.

Sen gick vi till bussen eller snarrare jag och Hanna ( som jag kmr ihåg namnet rätt) höll om varandra hela vägen, fråga mig inte varför. Men hon var en trevlig flicka som kmr från John Bauer tror jag. Hon var 91:a i alla fall. Sen åkte hela gänget ( vi var ganska många ) till Old Saints satt och snacka, dock var jag mer utanför Old Saints en innanför. Satt ute och pratade med Anders hur länge som helst, så kom det fram två fyllon. Jag pratade med hans tjej i telefon, hon lät...glad, not. Skulle bara säga Hallå där, men ja. Det var faktiskt han som gav mig telefonen, så han får skylla sig själv!!

Sen gick vi ett gäng ner till Donken köpte lite fyllemat och vinglade sedan hemmåt åt varsit håll. Nu till något helt annat som hände, som jag seriöst inte kommer ihåg, men försöker minnas!!!.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Jag skrattar åt mig själv för att jag är så förbannat korkad, osmart och antagligen var alldeles för full för att komma ihåg två människor som SOV I MIN LÄNGENHET! Alltså shit, jag säger ju det alkohol är inte bra för kroppen! Måste ha vart helt borta när jag vaknade för att jag var så törstig(full) så missar jag ena tjejen i min säng och den andra i soffan. Sen har jag en jävla massa sladdar och kablar på golvet som jag förövrigt snubblar över och ligger raklång på golvet och därefter börjar jag asflabba vilket gjorde att jag väckte dom två övriga människorna i lägenheten vilket gjorde mig helt FÖRSKRÄCKT! Hon som låg i soffan som förövrigt hette Emelie frågade hur det gick. Jag bara bra så gick jag vidare in till köket, SEN kom jag på det var faktiskt någon som pratade mig. Gick tillbaka och tände lampan i taket, min kommentar "Gud jag tyckte att det var någon som pratade med mig, förlåt jag kmr inte ihåg vad du heter hon bara "Emelie, kan du släcka lampan det är lite ljust". Jag släckte lampan drack vatten och gick och la mig i sängen igen. För övrigt så hade jag skor och alla kläder på mig, bara så NI VET. Men jag liksom brydde mig inte att jag hade två främmande människor i min lägenhet, shit vad är det för fel på mig!

Hon som låg i min säng hette Malin och båda två kommer från Uppsala och hade tappat bort sin vän på krogen som inte svara på mobilen som bodde i Andersberg. Snäll vän, haha. Antagligen så tyckte jag synd om dom, så jag bjöd in dom till mig. Jag ska vara ärlig jag vet faktiskt inte. Jag gick med dom till bussen vid 10 tiden precis innan så hade dom fått tag på henne som bodde i Andersberg...

Stressad_tjej_90.

Har vart på köpis hela dagen och leta efter något att ha på mig, men icke. Hitta inget som föll mig i smaken, så vad gör man nu då? River ut hela garderoben och hoppas på lycka. Det är en sån här dag då ingenting passar, hatar verkligen såna dagar. Har iaf laddat /med alkohol till dagen festligheter som jag förövrigt kommer bli sen till eftersom jag kom hem NU!!! Aja, ska försöka hinna med det här! ska äta, fixa mig, hitta kläder. ShiT!

men vi hörs imorgon :)

CIAO!



EGYPTEN BABY!

Jag varnar känsliga tittare för ovanligt störda människor,
nämligen mig själv och min korre Narre! Kanske snäppet värre än Fuerteventura.
Har inte riktigt bestämt mig än.


CHECK THIS OUT!
FILM FRÅN NÄR VI VAR I EGYPTEN!


Lite saker jag shoppade idag.

Jag tycker det kan vara jätte skönt att gå i affärer helt själv, då får man ta hur lång tid som helst på sig. Kan säga så här kunde ha shoppat hur mkt som helst idag. Men får göra det när jag får mer pengar, haha. 

Kanske världens bästa foundation!!

Ganska dyr, men det är den värd!

Pris: 360 kr.

 

( bjuder på en osmikad bild )

den nya tröjan, tänkte ta på hela men kameran la av..........

Men den är från Sisters, det är en tröja.

Avgudar spets, helt beroende av det ;)

Pris: 299 kr.


OMG holy macaroni.

Jag håller på flyter bort, shit vad varmt det var att gå till Sjukgymnasten idag alltså, vilka övningar alltså. Trodde jag skulle dö levande. Har fått en ny sjukgymast, kanske världens bästa? Hur trevlig som helst, äntligen en tjej. Har alltid haft turen att få en läskig gubbe eller en snygg praktikant som inte kan något. Iförsig inte så illa heller eller ? ;)

Du mitt knä knackade sönder idag, trodde jag skulll dö. Men jag överlevde gott folk, tur var väl de.  Nu när jag slängt i mig lite kyckling sallad. Nu ska jag till Shoppingcentrumet i Valbo. Det kliar i fingrana, jag behöver SHOPPA något vackert till imorgon när vi ska till Jess och ha avskeddningsfest. Hon ska nämligen flytta till Barcelona, nej jag är inte alls avensjuk att hon kommer få strålande sol och vara helt svart när hon kommer hem. Nej inte alls. Tycker om Sverige regnit, snöit och iskallt och halva världen tror att vi har isbjörnar och pingviner på gatorna. Alltid kul att bo i ett sköld hål liksom?

Btw, djurplågeri och sätta en isbjörn i bur?

Svar ja.




Trippa iväg till Sjukgymnasten.

Nu ska jag iväg till sjukgymnasten och bli omplåstrad, få värmedynor på knäet. Sköönt, mitt knä behöver få lite värme, haha. Som vanligt har jag lyckas få knä urled igen. Undra hur många ggr jag har lyckats med de? Kanske sjuhundraelvatusen gånger ungefär. Men nu gjorde det faktiskt inge ont?! Det brukar göra cpont. Kanske har börja vänjat sig, haha. Men vi hörs sen när jag kommer hem :>


Bjuder även på dagens outfit !



 

klänning från Gina Tricot

Skor från Din Sko


HÅR, massa HÅR.

Det var massa hår i paketet så det blev till att färga mitt hår mörkt igen och få massa långt hår! Blev faktiskt supernöjd, jag ska fan vara mörkhårig, där med basta! Haha satt i löshåret själv och klippte till det med köksax, haha de ni :D


vad tycks om det mörka och långa håret? :D
bättre än ljust iaf ;)


Paket.

Nämen titta det hoppade in ett paket undra vad som kan finnas i den! :D


Systrarna Henriksson.

Vaknade av borrarna igen, men denna gång 6.30.. Så hade jag glömt bort att dra för fönstret så sol kom rätt in, bra jobbat ELIN! I alla fall för en gång skull kom jag upp i tid, så jag gick ut på en promenad i 1h 30 min. Riktigt skönt! Tänkte först ut och jogga, men jag orkade inte. haha.

Några Sailor moon avsnitt senare, ringe Ida min syster och sa att jag skulle komma över för hon behövde hjälp med hjalmar en stund innan min andra syster Linda skulle komma med ungarna. För de håller på att måla om huset. Men jag fick Hjamlar och somna på 10 minuter så jag fick lite död tid och låg och sola medan Anderas och Ida målade huset. Pekade lite bara när de missade någon fläck, vilket slitsamt arbete inte sant? ;)

Sen blev det fullrulle när Linda, och ungarna William och Viktor kom på besök. Vi fikade, lekte, var ute och gick och dansade rockmusik för det var tydligen de enda Hjalmar dansade till de ska ni få ett litet smakprov på också, sötungen!

Förresten vad skulle man göra utan sina syskon? Starkare band till min systrar har jag nog inte med någon annan. Man kan verkligen prata med dem om allt. Och man behöver aldrig vara rädd att det ska komma fram till någon annan, som tillexempel mamma ;)


älskar den här bilden!

William går före och håller koll på orm ;)

 

 

Ida och Linda + Hjalmar och Viktor :)

 

Rock ska det va, annars dansar jag inte ;)

 




Tjejkväll Hos Vero.

Precis kommit hem från en mysig poker/filmkväll som bestod av mig själv, Vero, Kristin och Jossan. Jag var ju inte så grym på poker ikväll kan jag säga, kom sist och näst sist. Ingen storvinst direkt, haha. Men är lika glad för det ;)
sen kollade vi på världens kassaste film, Sex and Death. Ja ni hör ju bara namnet. ;)

Men nu ska jag självdö i sängen, för har gått enda tilll Brynäs och sedan tillbaka, måste faktiskt erkänna att det är ganska läskigt att gå ute själv mitt i natten. Speciellt när ens MP3 dör efter halva vägen. Och på tal om läskigt så var det någon jäkel som hade satt en dock med läskig mask och kläder på altanen, var inte alls beredd att se något liknande. Mitt hjärta slog fan dubbelslag, haha blev skit rädd. Är ju rädd för övermänskliga saker som egentligen inte finns. Gosh, den jäveln alltså ^^





Köpis med Pullan.

Åkte bil HELT ENSAM för första gången till Forsbacka och hämta upp mina kära kusin, pumpades Lady Gaga på högsta volym. LIKE!  Vi skulle fira att jag har tagit körkort med lite donken och shopping. I alla fall ögon shopping för min del ;) För jag är lite fattig just nu, fast insåg att jag ska få 900 kr i bostadsbidrag den 13/8 helt OKEJ! Men ska ju ut på fredag, ska åka till Jess för en gång skull! Ska bli kul och träffa alla var ju hur längesen som helst. Speciellt SARA, shit år och dagar sen känns det som. Mysigt och träffa alla girlsen :>  Julia köpte en Onepice, gaaaaaaah, vill också ha en sån Rosa. Så jäkla söta och sköna! Men det får vänta tills jag får pengar mycket annat som ska köpas först..typ mat. kanske ska leva också.. :D

Pullan och jag på min 20-års fest!

Nyktra och snygga ;)

 

 

http://OnePiece.com

Hur söt som helst eller hur? :D





Silversteds comeback.

Vad tycker ni om Silversteds comeback?
Tycker hon är faktiskt bra, men de har väl mixtra med rösten så klart ;)
Men sjutton vad snygg hon är alltså, Barbie :D





tjejen som kör som en GUD ;)

NU ÄR JAG ÄNTLIGEN TJEJEN MED KÖRKORT!!!!111 Men måste bara påpeka snacka om att killen ville kugga en alltså, backa runt hörn, fickparkera i STIGSLUNDSBACKEN!!! Men jag klarade det, så jäkla grym är jag ! Snacka om att jag kände mig kuggad imorse, jag har en sån jäkla bra granne som spikar och borrar kl 6.30!!!! Får jag ens göra det? Höll på att bli tokig, han borrade just i den väggen som jag sover emot, han kunde lika gärna borra i mitt öra. Åh, jäkla gubbar till grannar som tror att man är uppe vi 5.00 på morgon vi LEVER inte på 1700-talet och mjölkar kossor YOU KNOW! Men skit i de, jag klarade de!!! HIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIH

Så nu ska jag köra enda till Forsbacka helt själv till Pullan! Läskigt värre, men jag har ju parteymusiken i bilen så det ska jag väl klara av. ;)



(http://rapport24.info/wp-content/uploads/2010/07/k%C3%B6rkort.jpg)
Ungefär så ser jag ut på körkortet! :O

Sailor moon.

Vem har inte sett den här serien som liten tjej?

Älskar den och blev tvungen att skaffa hem den,

har nu säsong 1 och 2. :D

 

 


Barcelona.

Nu kunde man fått i sista minuten legat på en strand i barcelona, men icke det. Mamma trodde jag hade blivit trött på att åka utomlands så hon bjöd med min morbror Svante och Rose istället. Tack så mycket mamma, jag vill inte alls ligga på en strans med klar blå himmel och sol, nej absolut inte. Jag vill vara kvar i Sverige där det REGNAR OCH ÄR KALLT. Trodde mamma kände min bättre men så jädrans fel jag hade alltså, klart jag ville hänga med till BARECLONA!!!!! Okej, nu måste jag andas och tänka bra tankar om min mor, haha.

Nu sitter dom säkerligen i en varsin solstol i 30 graders värme och en drink i varsin hand. Bööl, åker utomlands själv snart. Dock måste man ju ha pengar..Annars hade jag gjort det!




Min nya fras "Jag dör".

Säger det så ofta jag kan, haha. Men ärligt nu dör jag! Har gått upp 5.00-5.30 två dagar irad på en HELG. Hur sjukt är inte det? Mina armar och ben lever knappt och ögonen är nere i golvet. Fattar inte människor som jobbar och behöver gå upp så tidigt. Tur att jag bara har gjort detta 2 ggr under hela sommaren, haha. Hatar att gå upp tidigt, fast den senaste tiden har det vart jobbigt att gå upp från sängen fast klockan är 13.00..

Men nu ska det bli ändring, börjar snart skolan.. WOHO, äntligen får jag läsa 28.000 böcker på en vecka, längtar så himla mycket så jag spricker. Att få plöja böcker på 500 sidor, love it...Men för hoppningsvis kmr man skaffa sig ett jobb efter skolan. Skulle faktiskt kunna plugga i 20 år till och sen skaffa mig ett jobb, så känner jag just nu ^^


Iväg på kräftskiva.

Ska först hem till syster Ida en stund och hjälpa henne att ta hand om hjalmar när hon packar. Sen ska vi i åka till Mamma och Pappa i Skutskär där Kräftskivan kommer att hållas. Det är bara familjen som kommer och min låsas mormor som är förövrigt släkt till Jonas Altberg (Basshunter) ;)

Men nu håller väl syrran på få nå fel på mig för jag är ganska sen.. haha som vanligt då. En liten dagens outfit ska ni också få ;>





Klänning - Veromoda

Tights - Gina Tricot

Handskar - Kappahl

Skärp - Cubus


Team Göteborg.

Vi var en liga på 5 stycken galna människor. Elin - Gerry, Hannah - Emma, Nathalie - Victoria, Lina - Mel C, Tobbe - Mel B eller hur var det?  ;) Whatever, vi åkte bil enda ner till Göteborg och musik spelades flitigt ner och det var en del fina sångröster som kom fram under resans gång. Även en vis Elin blev strypt nästan halva vägen av bilbälte snacka om att bli hatad av Tobbe&Hannahs bil. Jag blev även tunglös tänkte jag skriva, haha. R.I.P Tungpiercingen, tjejen med kollen lyckades ta ut den och glömma bort den. Tobbe han även mona under vägen dit, haha.

Tobbe, haha xD

 

övertrötta tjejer? :D

Vi han även med att stanna och käka lite donken på halva vägen och sen bar det av till Liseberg vandrarhem. Det blev en relativt tidig kväll, för vi skulle upp tidigt dagen därpå för vi skulle till LISEBERG. Lite nervo för det faktiskt har aldrig vart där var helspänd som en 6åring på julafton. ;)

 

 

Det blåa paret :D

 

Snyggingarna ;)

 

 

(Hannah, Lina, Tobbe and Me. Nathalie  är fotografen längst fram)

här åker vi Flumride och blötare människor har ni nog aldrig sett efter den åkturen det kan jag lova.

kolla själv här!

 

blöta människor efter flumride!



Jag var väl fegast av ligan som åkte iväg iaf, men det står jag för, haha. Det var sjukt långa köer där vilket var lite tråkigt kändes som man kunde vart där en dag till. Då kanske man hade fått lite självförtroende och åkt något mer vem vet ;)


(Hannah and me! )

 

Nämen titta, två tjejer som vet hur man spelar på chokladhjul !

Fick det på mitt turnummer 21! Kör alltid på det nummret ^^



Efter vi hade vart på Liseberg i 10-11 timmar så bar vi oss hem, med ben som knapp höll oss uppe. Vi gjorde ordning oss till kvällen kl var iförsig redan då kanske 22-23 något, haha. Vi hade planerat lite bus för en vis person som har fyllt hela 20 år, LINA. Så klart visste hon inget om även om vi många ggr höll på att försäga oss.




Tänk vad lite Fanta och Rose kan göra ;)






Födelsedagsbarnet Lina!
Där hon hade massa uppdrag som hon förövrigt klarade alla!!!
Duktig tjej eller vad säger ni?

 

Halva gänget gick ut och det var Jag, Lina och Nathalie. Vi åkte kanske 1-2 tiden ut och regnet öste typ ner. Men det stoppade oss inte. Vi hade ganska trevligt sällskap vid spårvagnen, eller vad säger ni. Uuh. Vi hade ingen aning om vart vi skulle av och vart vi skulle ut. Det låter som vanligt då, haha. Vi kom in på Parken och där var det drag, men de var nästan bara killar där inne?! Märkligt, vi dansade och hade kul. Lina gjorde sina uppdrag vilket var kul att se på, haha. En av oss blev också utslängd. HAHAHAHA att man lyckas, men det var väl lika bra med tanke på den arga killen, ops. Vi gick ut i ÖSREGNET. Väntade på spårvagnen jag hade ingen jacka stod där i partyklänning men jag överlevde. Vi hamnade på Exat samma spårvagn på vägen hem hur stora är oddsen? Där var min systempåse med en uppdrunken cider, haha. Vi missade våran station såklart, tror vi var lite..fulla kanske? Vi skyller på Nathalie iaf för hon höll på att filma med kameran just då, hon liksom distrahera oss. haha.


Inne på krogen, någon kille tog kortet? :D



Dagen efter var man liksom lite sliten.. Med tanke på att jag och nathalie satt uppe någon timme sen och försökte oss på med datorn typ vid 5.00 morgonen. Vi var ganska nyktra, not. haha. Vi tog massa kort med webbkameran och snodde lite av andras mat (a) Lina var uppe med tuppen vaknade till men vägra gå upp från sängen, det var längesen jag var bakis så det tog på krafterna. I sista sekund klev jag upp för att hinna med det andra ner på stan och kika i affärer. Halva gänget åkte hem tidigare för baksmällen var för tung, haha. Jag och Nathalie stannade några timmar extra och upptäckte göteborg. Har ni tänkt på att Göteborg är så himla vacker stad?



Nathalie när vi käkar ;>

 

Nathalie var shopparN

 

Jag och Nathalie tog även tag i att upptäcka Göteborg så vi åkte Grodan runt i hamnen och i parken med Båt. Riktigt mysigt faktiskt och vilken bra gudie skit duktig på att prata både på svenska och på Engelska ;)


Två tjejer som är lite bakis kanske?

Me and Nathalie.

 

Efter båtturen åkte vi hem till vandrahemmet och möte upp de andra som spelade lite minigolf. Haha så roligt både jag och Nathalie sa att Hannah skulle vinna så gör hon det, haha. Så klockrent.

 


 

GrillmästarN

 

En ovälkommen gäst som tog KÖTT!

eftersom en vis grillmästare inte var vid grillen ;)

 

myskväll :>

 

sötisparet :>

 

 

 


The Cove.

Jag har aldrig mått så psykiskt dåligt när jag har sett en film (dokumtär). Har haft den väldigt länge på pärlan men har inte vågat sett den än. Jag säger då det, SE DEN, bli berörd, gråt, bli förbannad och gör något åt saken. Jag ska fasiken bli vegterian minst 2-3 ggr i veckan. Kan ju inte sluta helt, är liksom beroende av kött. ^^
Men fy fan säger jag bara, ett djur som är nästintill smartare än människan. Som känner samma psyiska och fysiska känslor, som kommunicerar med varandra och med människan.

Tänk att få se sina egna barn dö och sen bli dödad själv. Det är för tusan mord som har pågått i Japan. Gud vad jag lider, 23.00 delfiner om DAGEN som blir dödad i september månad. Så säljs köttet till människor världen över, men ingen vet att det äter delfinkött utan det märker köttet med något annat. Människor blir sjuka pga den höga qviksilverhalten. Barn blir handdikappade förlorar hörseln, talförmågad och kondinationsförmågan. Man dödar folket långsamt, för sjukdomen pågår långsamt. Det är sjukt, de dödar delfiner och sitt folk på samma gång. Vilka jävla idioter.

Och dessutom människor som vill stoppa detta blir dödade. Gah, vad förbannad jag blir.

De som gör detta bör dö plågsamt och långsamt!



Från dokumentären Cove.



Från dokumentären Cove.


Tisdags mys med Mamma.

Mamma kom över igår för hon skulle visa hur man satt igång tvättmaskinen. Har aldrig tvättat här i den nya lägenheten. Men det var ju pice of cake, hade ganska mycket tvätt, haha. Det blev hela 6 stycken maskiner. Tjejen som är lat sitter här! Efter vi hade slängt in tvätten i maskinerna så åkte vi och handla lite godsaker på Ica Maxi. Bakad potatis, kyckling curry röra, bröd, grönskar, salami och brieost muma. Vi kikade även på Crossroads till, kan inte hjälpa att jag älskar typiska "tjejfilmer" har nog fått det från mamma ;) 



Lite förskyld tjej.

Kikade igenom göteborgfilmerna igår, nu förstår jag varför jag är så himla förskyld vi blev ju lite blöta av en karusell där på Liseberg, kan ni gissa vilken ;) ?

 


Shopping från Göteborg.

Som sagt det blev ju även lite shopping i Göteborg. Fast jag intalade mig själv att jag inte skulle göra det. Men blev ju tvungen.

Kläder är "Human rights" som hon säger i Shopaholic ;)

( dock handlade det om underkläder..aja skitsamma :D )

 

 

Tights från Gina tricot.

Älskar att spetsen är helt olika och går kors och tvärs.

 

 

Även linnet är ifrån Gina Tricot.

Älskar leopardmönstrat, vilket är populärt nu till hösten!

 

 


Lady gaga cover.

Lynzie gör cover på Lady Gagas låt Paparazzi,

måste faktiskt erkänna att hon är riktigt bra!

Check this out.

-

 

( fick den av erik )


Fjärran Höjder.

Min syster Linda ringde imorse och undra om jag ville hänga med till fjärran höjder, det bangar man väl inte. William och Wiktor var också med så klart, sötungarna. Tror jag har åkt ruschkana 70 miljoner ggr och nu är viktigt i trotsåldern nr 1 och ska göra allt själv och han ska bestämma allt. Vi höll in på att komma därifrån, haha. Blev även bjuden på mat och glass till efterrät. Kycklingsalladen där är så himla god, muma.

Nu kommer mamma snart över och ska visa hur man gör med tvättmaskin (a) haha. Vi ska förmodligen gå ut och käka senare ikväll också, myspys. Sen ska jag självdö i sängen, är så himla trött har vart på fjärran höjder från kl 10.00 - 18.00 det tar på krafterna. Ska även skriva om Göteborg idag om jag orkar, kan finnas risk att jag inte gör det ^^


GD.se


Hemma från Göteborg.

Kom hem vid 18.00 tiden idag från härliga Göteborg. Dit skulle jag verkligen kunna flytta om det inte var för att jag har alla underbara människor här hemma i Gävle. Det är så himla mysigt där nere och då ska vi inte ens tala om dialekten, gah love it!

nu ska jag iaf hoppa i säng, det kmr ett utförligare inlägg imorgon och massa bilder. Sedan någon dag i veckan ska jag kasta ihop ett lite videoklipp därifrån också :)


RSS 2.0