Tränat.

Jag vaknade så himla tidigt imorse och var inte speciellt pepp på någonting. Kände huvudvärken trängde sig på, gick ut och gick i en timme för att få lite frisk luft. Tror du jag var dåligt hungrig efter promenaden eller skulle ha käkat frukost innan. Peta i mig lite frukost satt och facebooka lite, nörd jag vet. Sen fick jag något ryck att jag skulle åka och träna på Fjärran Höjder. Sprang på bandet i 30 minuter och de var nog de jobbigaste 30 minuterna av mitt liv. Men var nog för att jag var lite bakis kanske, men i alla fall kände mig himla duktig. Sen simmade jag i 60 minuter den sista kvarten höll man ju på att somna och drunkna. Var så himla trött så blev tvungen att gå upp. Jag fattar inte simning är fan min grej, älskar att simma. Man känner sig fri på något sätt samtidigt som man kan rensa alla tankar. Love it!


Vilken söndag.

Det började med att jag trodde att jag vaknade i bilen påväg hem från SM, fast de var i skutskär jag vaknade upp. Var helt säker på att jag var i bilen, jadu. Vakna kanske vid 12.00 tiden och jag var verkligen ett vandrande lik. Jag bara den här dagen ska jag inte göra ett jävla skit. De blev tvärtom, jag och mamma åkte och shoppade en himla massa grejer till längenheten. Julsaker med andra ord och lite blommor, mina dör ju hela tiden. Tror inte blommor gillar mig antingen så övervattnar jag dem eller så dör dom av torka. Kan de inte vara någonstans mittemellan?

I alla fall kom till en längenhet som såg ut som "hej-kom-och-hjälp-mig". Låg kartonger och påsar över hela köket och vi ska inte prata om diskberget. Jag bara jag självdör på sängen ett tag, men de gjorde jag inte satte mig och nörda vid datorn en stund. Var så jäkla uttråkad, så börja jag snacka lite med Anders på msn. Han var lika uttråkad som jag. Jag bara jag vill ut och dricka ett glas eller två. Så vi bestämde oss för att åka till oldsaints och ta något glas. Hm något glas, 2 kaner cider, en smirnoff, en redbullvodka, en rosa pantern och en shotbricka. Fast Anders var värre! Vi kom in på många djupa diskussioner om både de ena och de tredje. " En livs levande psykolog" som Nathalie brukar kalla mig.

Vi skulle ta 23.20 bussen, men vi åkte hem med taxi vid 2.00 tiden. Det var en väldigt välbehövd kväll kan jag säga. Få ut allt som man har inom sig. Flera såna här Söndagar säger jag bara !


Älskar den här låten som spelades i slutet av kvällen!


2:a i Singel och Moster på samma gång.

Nu har jag äntligen tagit mig på fötter och skriva lite i bloggen. Har verkligen inte orkat under de senaste dagarna, för har vart helt död och slut i kroppen. I alla fall så var jag på Hiphop SM igår, måste säga att jag är riktigt besviken på lokalen, hur liten som helst. Dansare och föräldrar fick inte plats och de fanns inga omklädsningsrum. Ljudet var inte heller den bästa och det vart högre och högre under hela dagen.

De började med att vi hade Disco, fast de var Hiphop SM väldigt märkligt. I alla fall vi var ute och virrade en hel del innan vi kom fram till tävlingen. Vi kom 10 minuter innan tävlingen skulle börja, de är inte så himla kul med tanke på att Singel Discon var först. Men jag placerad mig till en 2:plats, vilket jag är jätte nöjd med. Fick placeringarna 1,2,3 tyckte jag kunde ha fått en till 1:a istället, så hade jag vunnit, hade vart roligare! (a)

 

 




Sen började hiphopen och Niclas the NERD var där! Snacka om förebild, han är så sjukt bra på att dansa så de finns inte. Vunnit VM och EM i hiphop + att han hade en workshop där också. Han dömde oss också, jag gick vidare en gång i hiphopen. Bättre en noll i alla fall, men de var lite surt med tanke på att jag har kommit till final 2 ggr irad. Men de gick ju bra i Discon så de vägde väl upp lite. I paren, ja vad ska man säga om den. Haha, vi får fan skärpa oss gå ut på golvet och inte komma ihåg hälften av stegen är fan inte bra jobbat! Men men, vi har satsa mer på singeln de här året tror jag.

Sen har jag blivit moster också i samma veva när jag skulle upp på pallen fick jag SMS:et. Väldigt roligt, han är typ hur söt som helst. Jag var på BB med mamma och kollade läget, så himla mysig kille alltså.

Syster och lill-bebisen :)



Vilken dag.

Dagen började redan kl 06.10, gud vad jobbigt de var att kliva upp ur sängen. Speciellt när julia fick ligga kvar några minuter längre än mig, fuskigt. I alla fall jag hade körlektion och jag körde som en Gud som vanligt. Nu vill jag verkligen ha mitt körkort. De känns som jag aldrig kommer få de, hur drygt som helst. Efter körning gick jag från stan till Fjärran Höjder där jag gymande i 1h och simmade i 30 minuter. Verkligen skönt att få rensa tankarna ifred. Jag känner mig fortfarande som ett frågentecken med allt, jag vet inte ingenting. Allt är bara så himla stelt och kallt, känner mig helt ja..

Så har jag SM i Hiphop imorgon, känner mig inte ett dugg pepp för 5öre. Har vart så jävla borta i huvudet de senaste dagarna. Har inte orkat tränat och så har jag vart sjuk och de ena och de tredje. Fast jag har vart väldigt taggad för den här tävlingen men nu går verkligen allt ner på noll. De är så himla kul att allt ska hända på samma gång, not.

Träning + Bio.

Har tränat lite med Nathalie idag eller ja vi gick igenom. Bra att vi kan dansen när vi har träning på lördag. Hm, vi får se hur de går, förhoppningsvis inte lika dåligt som förra gången. ;) Fick även AKVARIUM IDAG! Min fiskar ska nämligen inte dö den här gången. Vi får se hur jag lyckas denna gång, förhoppningsvis bra. Sen möte jag upp Julia på stan för att se 2012 för andra gången. Den är ju bra så, varför inte se den en gång till på Bio? ;>


HAHA, hur lyckas jag!

Skulle hämta posten som är precis utanför dörren max 1m. Jag hade bara trosor och t-shirt. Så hittade jag inte mjukisarna. Hur stora är oddsen att någon kommer vid min längenhet de är 0,0001 % chans. Bara äldre i min längenhets byggnad. Precis när jag stoppar in brevboxnyckel, hör jag hur hissen kmr upp jag försöker skynda mig. Så bara väller de ut reklam och post över hela golvet och så kommer de ut ca 5 pers ur hissen.. Typ slänger ihop allt och rusar in i lägenheten. Så hör man fnittret där utanför så plingar de på!!!!!! Så var de tappetersingsfolket, som gav mig böcker med olika tappeter. Pinsamt? svar: JA!





Träningsnarkoman is back.

Jag blev frisk över en natt, mamma gav mig verkligen mirakel piller. Känner mig piggare en någonsin. Därför bestämde jag mig för att åka och till Fjärran Höjder och köpa gym/simkort i 4 månander för 1200kr. Så himla värt var de. Jag började med att gymma, där jag sprang på bandet i 20 minuter och sedan spinning 20 minuter. Sedan gjorde jag lite hantlar. Sen gick jag och simmade 100 längder och bubblade i 10 minuter. Helt perfekt, de passade verkligen mig att köpa kort där. Har vela gjort de så länge, men har inte orkat att pallra mig dit. Men nu ska jag dit minst 3 ggr i veckan. Goodbye lazybones and HELLO TRANINGAHOLIC!

Bjuder på lite roligheter också ^^


Behöver ett magisktpiller.

Gud jag får fan skärpa mig, känner som jag håller på gräver min egen grav just nu. Haft 39 graders feber idag, känns bra när man håller på drunkarn i skolarbeten. Har även fått världens utslag i ansikte och ner på kroppen, känner mig som ett litet miffo. Alltså min kropp gillar verkligen inte mig, jag ska  vara sjuk konstant. Alltså jag vill kunna andas genom näsan har inte gjort de sen i augusti. Har vart förskyld konstant. Men jag är van att ta allting på en gång. Allt ska verkligen hända samtidigt. Erik flyttar ut, blir ledsen så klart. Vet inte inte riktigt hur de kommer att bli efter allt. Blir sjuk, 39 graders feber, hosta och förskyld. Dansen blir drabbad kan inte träna och vi har SM i Hiphop nästa tävlingen. Så vill man att de ska gå bra men nu har jag alla odds emot mig. Sen har vi hur mycket som helst i skolan. Det är helt sjukt mycket, vi ska ha läst flera hundra sidor till lektionerna på Onsdag och Torsdag. Plus att jag ska plugga massor av teori. Aja nu till något helt annat.

HAHAHAHAHHAHAHAHA

Har aldrig sett nå mer värdelöst xD


Konstig känsla.

Jag har aldrig känt mig så vilsen någon gång. Jag har alltid haft någon att luta mig emot när allt vart kaos, men nu är de inte så längre. Känner mig ensam även fast jag har massor av vänner runt omkring mig och som jag kan prata med. Men ändå är de något som fattas :L


My Life Would Suck Without You - Kelly Clarkson

Ny Sambo.

Mellan Onsdag och Fredag kommer jag få en nyinflyttad i längenheten. De kommer att bli spännande hur de blir, de är ju så himla borring att bo här själv tycker jag. Men man vänjer väl sig förhoppningsvis. Det är ju så klart lite hemligt vem som ska bo här. När "den" flyttar hit så ska jag tala om vilken de är som ska bo här hemma hos mig. Tills dess är de en hemlis, hihi. Under de dagarna kommer vi även gå på 2012, fast jag har redan sett den men jag är så himla snäll så jag går en gång till med "den". Plus att jag kan se den 100 ggr om, tyckte den var riktigt bra faktist. Lite amerikansk kanske, har tagit några flyglektioner kommer upp på ca 10 m och sen flyger genom lava och eld. Åker genom med en bil genom ett rasande hus osv. Jag tror ni fattar, dock äckligt bra effekter enligt mig.

Är han min nya Sambo?
*blink*

Träning och humor.

Var precis ute och sprang 3 kilometerspåret  vid oss. Har aldrig sprungit där förut, men måste ju erkänna att de var jätte jobbigt. Men jag är i för sig förkyld så de kan ju vara därför. Sen såg jag Mathilda jobbade och slet inne på skönhetssalong man kanske ska dit och få sig en massage eller något någon dag framöver. När jag ska få tid med de, de vet jag faktiskt inte. Jag har ju som sagt ett berg med plugg som ska göras. Göra klart allt som ska vara inför Tisdagen och Onsdagen vet jag inte hur jag ska hinna men de löser sig, kan ju sitta uppe dag och natt.

Men nu ska jag ta och käka lite frukost som består av stora lass med TE och en hårdmacka. Måste ju bara vissa en sak som förgyllde min dag. De var någon som hade lagt upp den på Facebook, höll på dö.


Jag har inte bestämt mig för om de är morgonhumor eller skadeglädje xD


Riktigt bra dans!

Älskar den här dansen, hon i blå t-shirt gör den så himla bra!

 

 

 


Girlnight.

Igår var de lite tjejkväll hemma hos mig. De var Jag, Nathalie och Hannah som innefatta denna lilla skara. Jag är ju så himla duktig på att planera, not. De skulle komma runt ca 20.00 klockan 19.40 sitter jag fortfarande och kikar på Paradise Hotel, haha. Men men sån är jag, tycker väl om att stressa antar jag. I alla fall så drack vi lite hemma hos mig samtidigt som jag hade lite kontakt med min vän Anders. Vi bestämde oss för att Jag och girlsen skulle hänga på in på Slick. De var någon fågel som viskade att de var 20. Men vi kom fram till att de var 23 så då tänkte vi dra till Hangloose istället. Fast där var de dött så vi hängde på till Slick i alla fall, vi kom in som tur var. Jobbigt läge om man inte skulle ha gjort de. Sen dansade vi och drack lite drinkar hela natten lång!


Idag som är "bakis" dagen så vaknade jag självklart klockan 7.00 när jag kom i säng 3.00 inte helt okej. Var hur pigg som helst, not. Men kunde inte sova för min dumma förskyllning höll mig vaken och så låg jag och tänkte en massa. De var nog mest därför. I all fall, så skulle jag hälla upp ett glas läsk för att återställa mig lite. Sen börja jag städa upp alla miljarder paljetter som jag hade haft ut på golvet tack vare min klänning. Så skulle jag ta läsk-glaset så tog jag ett grogglas istället. Lite förvånad tjej när jag drack en skit starkgrogg istället för läsk. That's sucks.

( Hade inge batteri i kameran så orkade inte lägga in bilder från igår. De kmr kanske imorgon. )


Bjuder istället en bild på Mathilda och mig.

Because I miss you!


Partyhöjare.

Helt seriöst Lady Gaga måste vara den största party höjaren ever. Alla hennes låtar är bra. Därför tänkte jag höja stämningen på bloggen och lägga ut några favoriter.


Lady Gaga - Love Game
Älskar denna remix!


Lady Gaga - Bad Romance

En av mina favoriter!


Silenced the world for 5 minutes.

Den här tjejen kan verkligen prata, gosh!

 



Min nya blogg.

Nu har jag äntligen gjort denna blogg, som jag har hållt på med alldeles förlänge. Min gamla blogg, http://elinsophiehenriksson.blogg.se började krångla så himla mycket. Så jag bestämde mig för att byta blogg och dessutom få byta namn. De andra var ju superlångt, elinsophiehenriksson. Det var ju så himla jobbigt att skriva, så nu tog jag något simpelt med gulligt. Pinglisen, tyckte namnet var sött, sen vad ni andra tycker spelar ingen större roll. 


test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

test

RSS 2.0