Första dagen på praktiken!

Måste nog ha världens bästa praktikplats! Dock lite stressat, vi var två personal och 28 ungar.. Det går inte riktigt ihop, så jag fick betald praktik idag, 1000 kr är aldrig fel för en dag och rita prinsessor! De ni, dock blev jag riktigt mörbultad av badet, vem var det som fick se efter alla vildar som skulle bada då, oj oj. Inte lite blöt blev jag heller!

Hahahaha, så hade vi disneymusik på fullrulle idag. Alla blev lite impad av min kunskap på texter, jag är gryyyym på disney texter. Haha tur att jag har användning för den nån gång iaf ;) Har även gjort en teknik uppgift idag, känns grymt skönt att ha den gjord :)


R.I.P mitt smink.

ÅÅH INTE IGEN!! Jag glömde min sminkväska på danstävlingen. Det är ju inte första gången det händer och säkert inte den sista.. Jag blir toooooooooooooooookig. Det roliga var ju att vi satt och snacka om den där gången i Bomhus när jag glömde den i busshållsplatsen, haha.

Det var så här.. Vi hade vart på danstävling och vi skulle skynda oss till den där festen i Bomhus. Det var jag, Nathalie och Hannah. Kommer ihåg att jag typ inte kände en käft, haha. Vi drack ganska mkt, kanske för mkt.. Så skulle vi dra till bussen för vi skulle till krogen. Vem tror du glömmer sminkväskan? Jo, jag. Jag sprang som en idiot tillbaka för att hämta den. För det var enbart make-up-store, smink. Mycket pengar med andra ord. När jag hade väskan sprang jag tillbaka till busshållsplatsen. Vi satt där bra länge och monga oss. Så hoppar vi på bussen, vem tror du glömmer sminkväskan i busshållsplatsen?..Haha.

Men ska ut och shoppa imorgon, då får det blir det väl lite smink också! :>

Helgen.

ja.. Då ska vi börja med danstävlingen, den gick bajs på alla sätt och vis. Behöver inte gå in på detaljer, men knäet fuckade och allt gick bara skit. Så den tävlingen vill jag lägga mig bakom mig nu, så!

Sen när man kom hem så hade grannarna gubbfest med högsta volym på gammal hårdrock. Lite less man blev, räckte med att man var supertrött efter tävlingen. Jag hade högst VOLYM på TV:N men jag hörde fortfarande inte vad det sa på TV:n då blir man ganska less. Ringde mamma och åkte över dit och fick världs historiens godaste varma mackor med kärftstjärtar, MUMA. Somnade på ca 10 sek efter filmen hade börjat, haha trevligt sällskap.

Sen på morgonen skulle jag vara barnvakt åt William och Wiktor och vi skulle ut på Järnvägsmuseumet, för pojkarna älskar tåg. HAHAHA skulle jag aldrig göra om just nu, dom sprang åt olika håll och jag skulle ha koll på dem. Shit alltså, vart ett träningspass. Så skulle Wiktor kika på en jävla lokdocka så var det hinder för att man inte skulle komma in dit, jag vände ryggen i 2 sekunder och då var han innanför och hade tog precis i handen på lokföraren och den låsnade.. Så kom det sån här visningsrunda precis då, jag typ rycker upp Wiktor och slänger dockans hand under ett säte.... ja, haha.

Mördar veckor.

Shit jag har nära på att gå in i väggen det senaste veckorna. Det är så jävla mkt på gång så jag vet inte vad, sitter uppe hela nätter och pluggar. Är helt död när jag kommer till skolan, kommer hem dör i sängen någon timme. Samtidigt som jag försöker plugga så vill jag träna, försöker gå ut och gå och ha styrka för knäet hemma osv. Dansen ligger så jävla ikläm just nu. Hinner liksom inte, den här veckan har jag vart uppe till ca 2-3 på nätterna och går upp 7 för jag ska hinna göra program samtidigt som jag ska plugga. Så jävla galet trött på plugg, så jag vet inte vad. Igår kände jag fan för att hoppa av..

Hur kul liv har man egentligen när man inte har tid för något roligt? Hela helgerna går ut till att plugga plugga plugga. Fattar inte hur man kan lägga 2 kurser samtidigt och i den takten. Nu börjar VFU-perioderna så är ute på praktik på förskolan hela veckorna + att vi har massor med uppgifter som man ska göra. Fan vad kul det är att plugga just nu....

Swagga like us.

Lite smått kär i låten, älskar att träna till den, love love love. Vet ni vad jag lyckades med idag.. Slutade skolan 16.00 och så skulle jag hem och kika lite på film och powernappa, powernappa aldrig utan att sätta klockan, vaknade 22.00, det är fan itne okej! Hur ska jag somna ikväll, ingen aning. Vaknade av att jag var hungrig, inte så konstigt när man käkade lunch 12 och inte ätit sen dess, haha. Jag som skulle sätta mitt singelprogram i hiphop idag, bad me. Har kommit fram till några åttor rikare nu i alla fall, fattar inte känner redan pirret för tävlingen nu. Jag får fan skylla mig själv om det går dåligt, även om det går dåligt så vet jag att det kommer bli skit kul tävling! Längtat efter tävlingarna hela sommaren!

 


21 September.

Det är dagen, för 4 årsen. :L

Pump up the Jam.

Idag har det pluggas utan dess like, shit har nog aldrig pluggat så här mkt o hela mitt liv. Lite stolt så där, dock mindre stolt till att jag inte har gjort det tidigare.. SKÄRPNING.

Haft dans med tävlingsgruppen idag också, det gick ju bajs. Alltså jag har inte haft tid att göra ett program, skulle ha gjort det i sommras när jag tänkte, men då var man ju halft handikappad. Nu har jag tävling i helgen och har kanske 6 åttor. Bra jobbat elin.. ska ha 16, tänker bara satsa på kanske 12 åttor. Så jag kan dom bra istället för att slänga ihop en massa, så får jag lägga till nästa tävling. Discon är jag helt klar med faktiskt, brukar alltid vara klar med den före allt annat, vet inte varför, borde göra tvärtom. För hiphopen tkr jag är svårare att göra. ! Sen blev jag lite suris idag, folk borde hitta egen inspiriation istället för ta andras.. Hm.

Stressa som en tok till Pump up the Jam som var riktigt grymt! Shit Martha är ju helt sinnesjukt bra, älskar att se henne dansa alltså!

Insåg en jobbig sak..

att vi har uppdansning imorgon.. HAHA, trodde det var nästa vecka, men sen kom jag på att tävlingen är den här veckan. Det gick liksom inte ihop. GAH, jag har 4 åttor i hiphop singel det känns inte bra.. Dock är det andra programen klar! CHECK!

Dansövernattningen.

Var helt klar lyckad, det borde vi göra fler ggr och av ngn konstig anledning så hade jag jätte mkt överenergi så det var helt sjukt. Jag åkte på natten hem och sov i sängen, det kändes bäst en att behöva stiga upp 10.00. haha jag sov till klockan 13.45, helt sjukt.! Fast brukar iförsig sova borta hela dagar..

Har även hunnit med att dansa poledance, det var spännande. Men det var nog inte min grej, haha. Det var cpjobbig uppvärmning helt stört man skulle ha vart cirkusvig om jag säger så ;)  är inte riktigt där än :D
Så var ju självaste Gävle Dagblad där också, så jävla drygt. Kunde man inte ha fått testa första gången själv :O



Ungefär så här såg det ut när vi dansade,

visst då? ;)


Träningsvärk hej!

Shit alltså mina armar döööör, får knappt över dom över huvudet! Känner hur muskler kmr or not.. Nu är paren klar i alla fall vilket känns BÄST! För nu kan man koncentrerar sig på Singeln.. HAR INGEN! Shit 16 åttor ska man ha, hur ska man lyckas med det.. Aja, ikväll blir det övernattning med dansen, så ska väl slänga ihop något bra!

Men vi hörs väl imorgon, för nu ska det kollas på parkläder, har hittat skit snygga LINNEN! hoppas bara min kränsa vän Nathalie tycker det också, men det tror jag ;)

SEE YAAH!


Alla bloggar.

Shit alla bloggar gör musik, vad är grejen xD
Dock var hon bra, skillnad från det andra.

Men kanske ska göra en egen video istället för ha hela sin inspration

på lady gaga och mileys video can't be tamed. men vingarna

och buren och allt.

 


Tack ELIN!

Nu har jag precis fått hem första avsnittet av gossip girl s04, *TOKGILLA*

Ska göra ordning lite sallad till avsnittet men först ska jag till något ännu "roligare" till sjukgymnasten! får se vad karln säger den här gången. Kan det inte bara såga av benet hade varit skönt o bli av med det. Känner mig så himla begränsad hela tiden. Och gång på gång försöker jag "inte vara rädd" när jag göra vissa steg. ( nu pratar jag om dans ) Men jag känner hur det verkligen kmr göra ont när jag göra vissa grejer därför hoppar jag det. Speciellt Hopp det är jag livrädd för, är rädd för att hamna med det dåliga benet först och sen det andra, men vill inte landa med båda samtidigt heller. GAH. Så discon är bara kaos, gud inte okej träning igår...


sån tröja ska jag skaffa mig!


Nu får det bli 10 oktober!

Alltså nu får dagarna gååååå lite snabbare alltså! Nu får säsongstarten av gossip girl börja, mitt liv börjar bli tråkigt utan det! haha. Chuck Bass får ta och komma på skärmen igen!



En av dom bästa Chuck Bass scenerna :D

 

 




Plugga?

Någon som känner sig sugen att plugga istället för mig? skulle vara skönt för omväxlings skull. Jag MÅSTE LÄRA MIG att plugga i tid. Sitter här igen och allt ska vara inne ikväll, hur bra känns det då? Har dans idag också. GAH, måste verkligen skärpa mig. Ska vara klart minst en dag före eller vad säger ni?

Sa att jag kunde följa med på Discotävlingen också den 2 oktober men det kan jag ju inte. Ska vara barnvakt då, ååh. Jag som så gärna vilja hänga med och kika! jaja, nu måste jag plugga istället för att blogga ;)


Duktig tjej.

Jag har städat och städat! Så nu kan jag nästan bjuda över kungen och drottningen på besök men bara nästan. Kan inte fatta att man kan stöka ner så mycket. Slår vad om en miljon att jag har lika stökigt om några dagar. Jag är en riktig stökfia och förstår inte hur jag lyckas stöka ner så mycket. Har faktiskt kommit på att det kanske kan vara en av anledningarna att jag är så slarvig med att tappa bort nycklar och likande.. Kanske ska ha lite bättre ordning. SKÄRPNING ELIN.

Har även hunnit med 1 h 30 minuters powerwalk, shit vad jobbigt det var. Blev svettig som efter ett spinningpass, sprang gick liksom. Duktiga mig, nu ska jag dö i soffan med en bra film och vindruvor för det är jag värd! Läxorna får vänta tills imorgon, måste ställa klockan.. Har en del att göra, stressigt!

Oh.. Tänk när vi låg på den här stranden.

GE MIG VÄRME.

snart drar jag själv!


Städar.

Håller på att städa från i fredags shit alltså. Vilket jävla jobb, ska nog inte ha fest i min lägenhet nå mer. Och tydligen så hade det flesta hål i glaserna också tror jag, för hela soffan var helt..ja kladdig, tack för den damer!

 

Min garderob behöver också en omgång.. Det går inte ens att gå inte där utan att grejer ramlar ner när man öppnar dörren kan vara bra har jag hört ;) Har bråkat med disken idag, SHIT säger jag bara. Har nog aldrig diskat så mkt i hela mitt liv. Var som jag skulle ha haft fest för 50 pers! Snacka om lat jag är alltså, skärpning alltså!

 

Erik var här igår / idag också, kikade på lite film och åt god mat, mysigt.

 

 


Dålig upptaering hej.

Orkar typ inte upptatera, har ingen inspration till att skriva något vettigt. Igår var i alla fall jag och Nathalie på eckerölinjen och köpte lite alkohol. Dum som vi var började vi redan dricka vid 11.00 på morgon, hehe. Lite pigg man var när vi kom hem och jag skulle ha inflyttningsfest. Vi var som mest på topp vid 17.00 och vi skulle ut vid 00.00. Omg, jag stannade iaf hemma, hade så ont i halsen osv osv.


Vi är med på TV :>

Invigningen av Salem al Fakir fast på SVT1 ;>


Invigning av Stortorget i Gävle.

Under någon vecka så har vi dansare i Gävle fått vara med och träna med Benke från Bounce. För att göra ett "hemligt" nummer på invigningen i Stortorget i Gävle. Förutom att tidningar spoilade någon dag innan att det skulle komma 200 dansare och dansa på torget. Vilket fall så var det typ ALLA förvånande om vad som hände när vi började klappa och dansa. Många klappade med och vi fick väldiiiigt liten dansyta att dansa på eftersom den nyfikna publiken trängde ihop oss. Måste erkänna att det var en mäktig känsla och dansa med Salem al Fakir. Speciellt slutet, fick gåshud av låten, av dansen, allt. Skulle vilja göra om denna händelse flera ggr om, för det var riktigt häftigt!

Här har ni ett filmklipp som min vän Elin filmade med min kamera. ENJOY !



Jag är dålig.

på att upptatera min blogg..Men igår var jag hos syrran på morgon ( i åshammar ) sen var vi på Ikea och kikade jag och mamma. Därefter träffade jag Elin och vi var på stan och kikade lite i affärer och fikade. Hämta upp Nathalie senare och bärde av till stan och gjorde "hemlisar". Sen skulle vi träna par, men vi satt och gjorde nyckelringar med grejer på toys. HAHA. Min blev snyggast och nathalies blev ju lite.. mja. haha så mitt blir visningsobejekt men det kmr hon väl inte säga. Fattar inte hur du lyckas ;)

Därefter åkte vi till Sätra till Elin och mös med sötiskissarna. Haha shit Lovis är ju som en hund, så jävla coolt. Jessica och Fabian vilken pli ni måste ha med kissarna alltså :D


Jag har faktiskt en anledning till varför jag inte skriver så mkt i den här bloggen. För jag skriver på en annan blogg, fast den är lite mer.. Privat.  Älskar att bara skriva av mig, gjorde det förut i den här bloggen till en viss del. Men känner att en annan behövdes så har hållt på i ett tag där. Så..ja.


Hemma efter en myskväll med tjejerna.

Vi skulle ju ha spelkväll.. haha vi spelade inte något spel alls, vi pratade mest. Eller det var det vi gjorde, haha. Det är så himla skönt att bara få prata bort flerta timmar, tycker ni inte det? Måste nog erkänna att vi tjejer är väldigt duktiga på att prata, kom därifrån kvart i 2 och då har vi vart där sen halv nio. Ganska bra jobbat.

Näe nu ska jag hoppa i säng, precis kollat true blood avsnitt 11. GAH, älskar det programmet alltså, helt besatt. Imorgon är det dans igen, och jag ska försöka få ihop mina singelprogram imorgon, fan det är typ 21 dagar kvar, PANIK. vill helst vara klar med allt imorgon, får se hur vi gör med discon. Men måste erkänna moyoyoyo att böjda ben i disco kan funka! Ett steg i rätt riktning i alla fall, funderar faktiskt på att ta typ alla steg från discon som vi har fått, tyckte den var riktigt bra faktiskt!

GOD NATT.

HAHAHA

Humorn är verkligen på topp idag xD

 


vilken jävla morgon.

Alltså OMFG!!! Någon med högre makter måste verkligen hata mig extremt ger mig ALL LYCKA ALLTSÅ. Nu ska jag berätta vad som har hänt..

1. Skulle gå upp 8, för att göra klart herbariumet med det latinska namnen. klockan ringer 10!! Det ska vara inne 12.00.

2. Sätter på stressmusik, för att hinna göra klart allt. När jag är väl klar hitttar jag inte USB-minnet.

3. Hittar USB-minnet.. Det hade kraschat..Men det funkade igår.

4. Ringer mamma och frågar om hon har ngt, men det hade hon inte.

5. Letar efter mitt Bankomatkort, hittar det verkligen inte vänder upp och ner på hela lägenheten.

6. Ringer mamma, kan jag få låna pengar. Ska åka upp till Sjukhuset där hon arbetar.

7. Kommer dit och hittar bankkortet i BILEN.

8. Åker och parkerar vid kvarnparken, inser att jag inte har tagit med plånboken, med både småpengar och körkort..

9. Chansa och sprang till Clas Ohlsson, innan jag hitta USB-minne, betalar USB-minnet. Går ut till bilen P-LISA står precis vid bilen.

10. Jag bara, ska precis åka så du behöver inte ge mig parkeringsböter. Hon bara, idag hade du tur, men det blir ingen nästa gång. ( HUR KAN MAN KALLA DENNA DAG TUR!)

11. Börjar leka med bankomatkortet samtidigt som jag stod vid rödlyset. LYCKAS, bryta av det mitt i tur, fråga mig inte hur. Jag brukar lyckas med det mest. Skulle kunna gå in ett tomt rum och ändå välta möbler, så att..

12. Åker hem i 190, för att föra över till USB-minnet.

13. Allt överfört, letat efter ett kuvert och slänger ner usb-minnet och skriver en snabb notering. Förutom att jag slängde ner det GAMLA usbminnet.. Inser det när jag hade klistrat igen det. GAAAH.

14. Ett väldigt agro-elin, fixade in det nya USB-minnet, åker till skolan. Parkerar nästintill springer till kansliet som stänger 12 och jag var där kvart i.

15. Kommer dit och det är låst................

16. Knackar på och ingen där..Så går jag ner sur som en mupp och så ser jag vår lärare och ger det rätt i handen. åker hem.

Och nu sitter jag här och undrar. HUR FAN LYCKAS MAN?

Näääääääääästan spagat.

Nu är det inte långt kvar tills jag sitter i spagat,

tänk vad lite stretching varje dag kan göra.

 


Bara för jag är en duktig tjej.

Jag gick till skolan idag, fast jag var så himla sugen på att bara ligga i sängen och dö. Var så himla trött, haha. Som vanligt då, men jag var så himla duktig och gick upp 20 minuter innan skolan börja (!!!) så tog bilen.. igen..

Jag kände mig lite tvungen också, eftersom jag hade vart så duktig att plugga till den dagen, plus poäng till mig. Hade läst alla sidorna dessutom, kände mig så himla duktig såååå! I alla fall, sen fick jag reda på att man skulle ha alla latinska namnen till herbariumet, stort FU på det! Så nu måste jag sitta och lägga till allt de. Åh, jobbigt, men ett måste. Ska väl göra det.. snart ;)

Har dansat i 2h idag, det gick ju inte alls bra på discon.. bajsknä. Vågar ju liksom inte ens ta i, kanske ska sluta med discon, eftersom det inte går. Men jag vill inte, för äntligen känns det som att det går lite bättre. Men får piska mitt knä till att bli bra, med massa bra övningar. Ska ringa sjukgymnasten imorgon så jag får komma dit och få lite tips, för nu jäklar ska det bli bra. Efter dansen, så gick jag även ut och gick hela en timme och tjugo minuter.


( hej, vi är ganska vig)



Har även gjort massa idiotövningar här hemma, eftersom min vighet ligger på absolut noll. Når inte ens till tårna längre när jag sitter med raka ben och är inte ens i närheten av spagat som jag var innan jag muppa till knäet.

Stretcha både till splitt och spagat, vanliga övningar som vi brukar göra på dansen och även lite nya övningar som Ida Warg har lagt ut på sin blogg. Får se om det ger några resultat, det blev än 2x20 situps och 4x5 armhävningar ( PÅ KNÄ, tänker inte göra stående! även fast vi ska göra det på dansen, haha.)  3x10 knäböj, benlyft samt en cpövning som jag har fått av sjukgymnasten. Känner mig tvungen med tanke på att jag och fnittra bort halva styrkan med tävlingsgruppen, snacka om övertrött_tjej_90. Jävlar vilket långt inlägg det blev, var inte meningen ;)

Älskar detta.

Såg att kissie hade lagt upp den här skönheten, älskar det!

Hur snyggt som helst !

Var inte så dyrt heller, bara 149 kr.

Kanske köps när man får sina pengar någon gång.

 

 

http://www.chique.se/

Lite träning sådär..

på kvällskvisten. Har vart ute och promenerat i 1h och 30 minuter, rensning av huvudet kan man säga. Har även kommit på lite gamla steg som jag hade inbankat långt inne till hiphop singeln. Känns som det är dags att göra den snart kanske.. hehe. Hoppas att vi får göra lite program imorgon på hiphopträningen, eftersom jag ändå inte ska vara med på uppvisningen så. Jag och Narr behöver verkligen det, haha.

Har även börjat stretcha lite varje kväll, har blivit så stel efter jag inte har fått träna på hela sommaren, så nu jävlar. Tänkte att jag skulle bli lite vig, det är ju alltid kul att vara det. Spagat åt båda hållerna till Jul hade jag tänkt. Men då gäller det verkligen att stretcha stretcha stretcha! Splitt kan ju slänga sig i väggen, haha det är ju fan omöjligt. Sen vet jag inte om det är så bra för knäet heller, eller så skyller jag på det ;)


Helt omänskligt.

Jag har aldrig sett nå mer omänskligt i hela mitt liv!!! kolla på vissa av gymnasterna?!?! Helt fucking störda ! :O


Helt död.

Insett att jag är lite lat, tog bilen till skolan, haha. Det tar såhär 2 minuter till skolan, haha. Men jag gjorde en Elin, ska gå upp 7, kmr upp 7.45 och ska börja 8.30, men jag överlevde ju det så. Lite trött bara, idag började Tekniken, haha Ellära, så jävla intressant. Och prata om Volt, ström, parallella och sammankopplad.. vad det nu hette. Så jäkla ointressant och jag kan nada, eller lite iaf.

Förövrigt så är jag inte van att sova så lite.. Håller på dör på morgonen och dessutom börjar jag bli SJUK! så jävla inte okej, har ont i halsen och är förskyld så knarkar ner mig i massa medcin för att inte bli för sjuk.. Varför blir man alltid sjuk när man sätter igång och tränar?!?!? Borde vara tvärtom

RSS 2.0