Vilken dag.

Blir väkt av en mor och en far som plingar sönder plingan utanför, kmr liksom 10.00 på morgon tror dom man är uppe då? Springer upp och rycker i brevintaget och säger - JAG SOVER!

Sa att jag skulle ringa när jag var vaken, men inte då. Här är det bara att gå upp, vi skulle göra en massa saker idag. Vilken jobbig dag alltså, vi åkte till Knäspecialisten och köpte världens billigaste knäskyd hela 1599 kr. Tur att man har en väldigt generös far som betalade den. Nu kan jag kicka ass på dansen, förmodligen. För dom pengar så borde jag kunna det tycker jag ;)

Sen åkte vi och storhandlade till mig, pappa tyckte det ekade i mitt kylskåp. Hade typ lite ketchup och makaroner, haha. När man handlar med pappa, så är det som med race, man slänger ner grejerna och springer till kassan ungefär. Har aldrig handlat så här mkt grejer i hela mitt liv, helt störd handling blev det. Tog ju även det sakerna som är dyra som shampoo, hårinpackning, rackhyvlar, kött, fisk, kyckling. haha. Man är väl inte dum?! Haha pappa la till och med ner färskpepparlax, en liten bytte bit för 199 kr, helt stört. men gott ! :D

Sen bjöd han oss på Max, älskar tacotallriken där, Mums. sen smakade jag lyxmilkshaken fy fan vad god den var alltså! Inte nog med de, tvingade jag Pappa och kika på bilar. För dealen är att jag får inte min bil innan han har hittat någon. Så vi åkte till Sandviken så såg vi en SAAB 9,5 hur fin som helst. Jag bara pappa den här bilen är ju fin, han bara mm.. Så fick jag och kollade runt så gick han till ngn försäljare han bara jag vill provköra den silvriga SAAB  9,5. Så fick vi nycklarna och åkte iväg?!

Efter vi kom tillbaka han bara jag ska ha bilen, hahahahhahaha. Så pappa kom hem med en silver SAAB 9,5 till Ida. Mamma bara har du KÖPT BIL?! haha så jävla klockren! :D

Så nu HAR JAG BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL på HELTID! Så jävla värt! :D







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0