Pappa-dag.

Det är inte ofta jag umgås med Pappa en hel dag utan att bli osams! Helt otroligt. Vi har båda väldigt starka viljor om man säger så.

Förutom att mamma ringde och väckte mig som hon alltid gör och så säger hon "oj, jag visste inte att du låg och sov". Iförsig så var klockan 12.30 så på ett sätt var det väl bra att jag kom upp. Fattar inte idag ringde min mobil 24/7 alltså jag menar hela tiden, Mamma ringde, Linda ringde, Pappa ringde, Mamma rinde igen, Ida ringde x 3 ( när jag cyklade) höll på bli tokig, hade mobilen i väskan så blev tvungen o stanna varje gång, haha.

Åkte till stan och växla in mina mynt, helt otroligt. Jag gissade på 600 kr det blev hela 1350 jäkla kronor!! Helt stört, trodde det var ett skämt! Passade bra eftersom vi ska dra till Göteborg den sista. Ska bli så kul har inte vart där sen jag kanske var 10 år!  Gick även och byte mitt picering smycke för det passade inte till staven. Kmr bild på sötheten sen, om jag orkar ;)

Efter stadsbesöket cykla jag hem och panik städa innan pappa kom, de såg ut som det brukar göra. ( väldigt ostädat ) Vi skulle bygga ihop expedithyllan, bara ta tjuren bakom hornen. Vi brukar alltid bråka när vi ska sätta ihop saker tillsammans, men vi lyckades utan bråk. Jag läste bruksanvisningen och han satt ihop den, bra fördelning tkr jag. Låg i soffan och peka vad han skulle göra, haha. Men vilket jävla as att vara tung alltså! trodde jag skulle bryta ihop när vi skulle lyfta upp den! Efter det skulle vi sätta upp lampor så var ju självklart lamporna slut så vi fick åka och handla.

Jag fick pappa ut och handla! ( ni fattar inte hur omöjligt det är!!!) så när vi ändå var igång och handla lampor så fick jag med mig 5 kassar mat och massa andra tillbehör. Vilken tur jag hade då !  ;)

Efter handlingen så svängde pappa in på Max för han sa att han inte orkade laga mat, pappa käkar max en gång om året om ens det. ( och då är de aldrig han som föreslår det ) Så slapp man laga mat också. Vilken lycka är redan less på att laga mat, ( diska, städa o allt det där! )

Men nu ska det ut och tränas, ska springas och simmas! 

Ciao!



Kommentarer
Postat av: Elin

Jaså, ni ska åka till Göteborg ändå? Du sa ju förut att du inte kunde följa med mig och Mange dit, eftersom du skulle åka utomlands? :P

2010-07-23 @ 00:01:04
URL: http://elinmjohansson.blogg.se/
Postat av: Elin

För jag hade inte pengar då..Men nu har jag pengar! för har fått av morfar och då vill jag gärna åka eftersom dom skulle ha åkt vilket fall :)

2010-07-23 @ 00:11:13
URL: http://pinglisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0